עבור לתוכן

בניית אתר משלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לבנות אתר משלי..

מה אני צריך לעשות בשביל זה?

לקנות דומיין? (אם קונים דומיין, משלמים בנפרד על אחסון האתר?)

איך זה עובד? תודה

פורסם

צריך לעשות מה שתארת פחות או יותר.

1. רכישת דומיין.

2. רכישת חבילת אחסון.

שים לב שברוב המקומות בהם תרכוש דומיין יציעו לך גם חבילת אחסון. אני אישית ממליץ להפריד בין רשם הדומיין וספק האחסון שלך, אך אפשר בהחלט גם לרכוש חבילת אחסון אצל רשם הדומיין (ובדרך כלל במקרה כזה מקבלים דומיין לשנה או שנתיים "חינם").

מעבר לכך תוודא שחבילת האחסון תומכת בכל מה שאתה צריך (תעבורה חודשית, מספר חשבונות דואר, בסיסי נתונים, PHP, ASP וכו').

פורסם

צריך לעשות מה שתארת פחות או יותר.

1. רכישת דומיין.

2. רכישת חבילת אחסון.

שים לב שברוב המקומות בהם תרכוש דומיין יציעו לך גם חבילת אחסון. אני אישית ממליץ להפריד בין רשם הדומיין וספק האחסון שלך, אך אפשר בהחלט גם לרכוש חבילת אחסון אצל רשם הדומיין (ובדרך כלל במקרה כזה מקבלים דומיין לשנה או שנתיים "חינם").

מעבר לכך תוודא שחבילת האחסון תומכת בכל מה שאתה צריך (תעבורה חודשית, מספר חשבונות דואר, בסיסי נתונים, PHP, ASP וכו').

ומשם, ממשיכים לבניית האתר באמת. גם אם אתה זקוק לDB או לא, בניית אתר אינטרנט מתחילה בדבר החשוב ביותר: איפיון.

אתר אינטרנט ללא איפיון יהיה ברב המקרים אתר כושל. לכן חשוב מאוד לעשות תוכנית על דף נייר של מה אתה רוצה לעשות, איזה אתר אתה מתכוון לבנות ולהתחיל לעבוד על פי התוכנית הזאת. אח''כ תוכל כמובן לסטות לכאן ולכאן במהלך הבנייה. אבל חשוב שקודם כל יהיה לך איפיון, אפילו לפני הדומיין וההוסטינג.

בניית אתר למכירות זה לא כמו בניית אתר לתדמית, למידע וכו'. כאמור, חשוב מאוד מאוד להקפיד תמיד על תוכנית וסדרי עדיפויות אם אתה שואף לאתר מקצועי ואיכותי.

Cheers,

G.

פורסם

יש גם hosting בחינם אבל אתה מקבל בערך את מה שאתה משלם :lol: . עדיין הhost שלי נותן לי PHP, איזה 10 ממסדי נתונים, 5.5 גיגה אחסון, 200 גיגה תעבורה והכל בחינם. עדיין אני די בטוח שהתעבורה די מוגבלת אבל האתרים שלי עובדים בסדר. לי לא אכפת כלכך כי כל מה שיש על האתרים האילו זה כלים שמשחקים בו איזה 200-300 איש . האנשים במשחק די כפויי טובה ואני עושה להם טובה שזה בכלל באינטרנט. עשיתי את האתרים האילו בעיקר בשביל עצמי.

העמודים שלי די מכוערים ורובם מיוצרים אוטומטית ע"י תוכנית אבל הם עושים את עבודתם. יש לי 3 דברים שאני שם באתר : מחשבון נזק (בJS אולי לא נראה טוב אבל הוא פונקציונאלי) , מאפינים של ציוד( כלי נשק,שיריון וכו) ושינויים לציודים (שני האחרונים מיוצרים אוטומטים הראשון זה 700-800 קבצים והשני 1 לכל מפה אבל סלקטיבי). בזמן האחרון שמתי לב שיש בעיה עם ה.httaccess של המחשבון נזק שהוא לא דוחס את הקבצים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסברים....

אתם יכולים לתת לינקים לאתרים שמסבירים קצת יותר מפורט? (על כל הצד טכני של בניית אתר?)

ולתת אתרים שנותנים את כל הדברים בחינם Hosting, Domain...

ועוד מידע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים