פורסם 2010 ביוני 2615 שנים יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951&Hilite=אם לא ברור- מה גרסת הקושחה הנוכחית? אתה יכול לבדוק באמצעות התוכנה HDTune.אחת מאלו? AD14, SD15, SD16, SD17, SD18, SD19, SD81
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר כמו שפרסמתי SD1A עכשיו זה נראה לי לא יעשה בעיות בעתיד אבל עדיין אני רוצה להכנס לארדיסק ולהוצאי ממנו דברים מה אני יכול לעשות בשביל להוצאי מארדיסק דברים?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים יש לך תוכנות לשחזור מידע בסטיקי..יש לך שם גם תוכנות של היצרן לבדיקת תקינות..
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר נדפאק לי קבצים של המערכת בדוק הכל עולה ואז לפני שהוא מגיע לשולחן עבודה מסך שחור נראה לי שאני יתקין מחדש הכל אין לי בררה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.