פורסם 2010 ביוני 2515 שנים ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כן,תאפס ביוס עם הג'מפר,וגם הוצאת הסוללה למשך דקה אפילו פחות.זה אמור להיות לך רשוםבחוברת של הלוח אם ,איך מאפסים ביוס.לפני זה תעבור שוב על החיבורים השונים של הספק כח ללוח.ותבדוק שהקירור למעבד מורכב טוב,אם יש לך ספק אחר תנסה איתו,ובקשר לציפצופים של פוסט,אמור להיותמחובר ללוח אם ספיקר,שדרכו ניתן לשמוע אם הוא מצפצף.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר איפסתי את הביוס לא פעם אחת הוצאתי את הסוללה והחזרתי...נסתי ספק אחר וגם לא עוזר... ברגע שאני מדליק המאוור של המעבד עובד מהר...וכעבור חצי דקה בערך הוא מתחיל להאטהצורה משמעותית רואים את זה...נ.ב הסיפר חיברתי אותו ולא שומע ציפצופים שאני מדליק בכלל...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים היתי בודק שוב עם ספק כח ,שהוא במאה אחוז תקין,כי הסיבובים של המאוור שאתה מתאר,זהרק בעיה של ספק כח,או שהלוח אם נידפק.תבדוק שהכבלים שיושבים על הלוח אם שהם תקינים,מספיק שאחדהכבלים מנופח,אז הוא דופק את הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.