עבור לתוכן

כרטיס מסך לא מגיב או משו כזה?

Featured Replies

פורסם

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה:

iwjdzy5z2mvz.jpg

כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ...

חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

פורסם

אני לא ממש מבין למה התכוונת כשכתבת "כדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך". המסך, בהנחה שהוא עצמו תקין, עשוי לכבות רק כאשר הוא מאבד את האות מכרטיס המסך, ואז לחיצות על כפתורים במסך לא יעזרו אלא אם האות חוזר מעצמו.

היות ומדובר בבעיה שפעם מופיעה פעם לא, ושבלי משחקים אתה כן רואה תצוגה על המסך, הייתי מציע שתבדוק קודם כל שחיבורי המתח מחוברים לכרטיס המסך כמו שצריך ושספק הכוח שלך מסוגל לעמוד בעומס של המערכת שלך.

פורסם

הבעיה שמופיע היא שאין מספיק זיכרון כ. מסך ע"מ להריץ את האפליקציה.

פורסם

הבעיה שמופיע היא שאין מספיק זיכרון כ. מסך ע"מ להריץ את האפליקציה.

תודה. באמת היה חסר לנו Captain Obvious משלנו כאן בפורום.

במילים אחרות, לקרוא אנחנו יודעים, תודה. השאלה היא למה כרטיס המסך מתלונן על חוסר זכרון כשיש לו מספיק...

פורסם

כי אולי אין לו מספיק זכרון?^

הוא אמר שיש לו פי 4 RAM, מחשב עם 512 מגה ראם, עלול לכלול כרטיס מסך עם פחות מ128MB זכרון לכרטיס מסך.

אבל במקום לנחש, אולי הוא יועיל בטובו לתת את המפרט שלו.

פורסם
  • מחבר

מה לתת לכם? מפרט? איפה אני בודק את כל הדברים האלה להעתיק לכם?

פורסם

תוריד את התוכנה EVERST,

תכנס ללשונית של הגרפי ותביא לנו את סוג כרטיס המסך שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים