עבור לתוכן

מבקש המלצה למדפסת משולבת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח

תודה מראש

פורסם

היחידה שאני מכיר שעונה על כל ההגדרות שציינת היא ה-HP 6500 Wireless שעולה סביבה -600-650 ש"ח.

באופן כללי מדפסת מומלצת למדי (חסכונית יחסית ומכילה כל מה שמשתמש ממוצע-ממוצע+ זקוק לו).

אם האלחוטי פחות חשוב לך (למרות שציינת בפרוש שכן) יש את הדגם הלא אלחוטי שלה שהוא יותר זול.

שני הדגמים מגיעים עם כרטיס רשת קווי מובנה, הדגם האלחוטי מגיע גם עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית.

פורסם
  • מחבר

היחידה שאני מכיר שעונה על כל ההגדרות שציינת היא ה-HP 6500 Wireless שעולה סביבה -600-650 ש"ח.

באופן כללי מדפסת מומלצת למדי (חסכונית יחסית ומכילה כל מה שמשתמש ממוצע-ממוצע+ זקוק לו).

אם האלחוטי פחות חשוב לך (למרות שציינת בפרוש שכן) יש את הדגם הלא אלחוטי שלה שהוא יותר זול.

שני הדגמים מגיעים עם כרטיס רשת קווי מובנה, הדגם האלחוטי מגיע גם עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית.

מה עם ה4500?

כי ה6500 בכל מקרה יותר מידי גדולה...

פורסם

תלוי בשימושים אבל בעקרון היא לא יותר ולא פחות טובה מכל מדפסת אחרת מסוגה בטווח המחיר שלה.

אם כל התכונות שהיא מציעה מספיקות לך (ועושה רושם כזה) וכך גם מסגרת המחיר, אז אין שום מניעה לקנות אותה.

באופן כללי אם אתה מדפיס הרבה כדאי גם להסתכל על מחיר מכל דיו ביחס לכמות ההדפסות הצפויה.

אם אתה לא מדפיס הרבה, זה פחות משנה ואתה יכול לדעתי לבחור בה בלי דאגה.

פורסם

לגבי הגודל אני לא יודע, אבל יש לי את ה 6500 והיא מדפסת מוצלחת למדי.

לא מושלמת, אבל יחסית למכשיר ביתי, עושה את העבודה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים