עבור לתוכן

אבדליי השפת תכנות בין המיקרומדיה CS4 לCS5?

Featured Replies

פורסם

השבוע סיימתי קורס פלאש אבל עבדנו על הCS3 עכשיו רציתי לדעת על הדברים הפשוט> כמו בלחיצה על כפתור שיקשר לאתר או לסרטון וכל שאר הדברים הבסיסים הידועים בתכנות בCS5 תודה! :]

פורסם

אין הבדל בין CS3 ל-CS5.

אם עבדת ב actionscript 2, עדיין תוכל להמשיך לעבוד בה, ואם עבדת ב actionscript 3, מן הסתם שגם בה תוכל לעבוד בCS5... תלוי מה אתה בוחר בתפריט הפתיחה...

כמובן שאם עבדת בAS 2, ואתה רוצה לעבור ל-3, זה כבר דבר אחר, ושני השפות די שונות. בבסיס דומות, אבל עדיין שונות...

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי השפה שנוה בcs5 טוב סבבה תודה פשוט לא יצא לי עוד לשבת על החדש יותר...

פורסם

כמו שאמרתי, גם פלאש CS5 וגם CS3 נותנות בחירה בין AS2 ל- AS3. (גרסאות פלאש קודמות לCS3 כללו רק את AS2)

אתה יכול לראות את ההבדל בין השפות בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Actionscript#Syntax

כדי לראות באיזה שפה אתה משתמש תרחיב את תתפריט הצד בחלון ה actions ותראה בצד שמאל למעלה בתיבת בחירה את גרסה ה actionscript שאתה משתמש בה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אצלי זה קצת מוזר אין לי במה, אני לא יכול לשחק עם שום דבר במסך

flashw.png

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

אם אתה עושה file > new יש לך את אותה בחירה, אבל בחלון קצת שונה...

ואם אתה רוצה להחזיר את החלון פתיחה שהראתי, כנס ל edit > preferences > general ובתיבת בחירה בשם on launch תבחר welcome screen

פורסם
  • מחבר

שמע גם עשיתי את זה בפעם הראשונה נכנסתי file>new>actionscript 3 וכלום לא קורא ממש מוזר לי...

פורסם

וואלה לא נתקלתי בדבר כזה מעולם...

נסה בכל זאת לשנות בהגדרות את ה on launch ולהפעיל מחדש את פלאש, אולי משהו יתחיל לעבוד :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים