פורסם 2010 ביוני 2415 שנים השבוע סיימתי קורס פלאש אבל עבדנו על הCS3 עכשיו רציתי לדעת על הדברים הפשוט> כמו בלחיצה על כפתור שיקשר לאתר או לסרטון וכל שאר הדברים הבסיסים הידועים בתכנות בCS5 תודה! :]
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אין הבדל בין CS3 ל-CS5. אם עבדת ב actionscript 2, עדיין תוכל להמשיך לעבוד בה, ואם עבדת ב actionscript 3, מן הסתם שגם בה תוכל לעבוד בCS5... תלוי מה אתה בוחר בתפריט הפתיחה...כמובן שאם עבדת בAS 2, ואתה רוצה לעבור ל-3, זה כבר דבר אחר, ושני השפות די שונות. בבסיס דומות, אבל עדיין שונות...
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים מחבר לפי מה שהבנתי השפה שנוה בcs5 טוב סבבה תודה פשוט לא יצא לי עוד לשבת על החדש יותר...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כמו שאמרתי, גם פלאש CS5 וגם CS3 נותנות בחירה בין AS2 ל- AS3. (גרסאות פלאש קודמות לCS3 כללו רק את AS2)אתה יכול לראות את ההבדל בין השפות בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Actionscript#Syntaxכדי לראות באיזה שפה אתה משתמש תרחיב את תתפריט הצד בחלון ה actions ותראה בצד שמאל למעלה בתיבת בחירה את גרסה ה actionscript שאתה משתמש בה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אצלי זה קצת מוזר אין לי במה, אני לא יכול לשחק עם שום דבר במסך Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אם אתה עושה file > new יש לך את אותה בחירה, אבל בחלון קצת שונה...ואם אתה רוצה להחזיר את החלון פתיחה שהראתי, כנס ל edit > preferences > general ובתיבת בחירה בשם on launch תבחר welcome screen
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר שמע גם עשיתי את זה בפעם הראשונה נכנסתי file>new>actionscript 3 וכלום לא קורא ממש מוזר לי...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים וואלה לא נתקלתי בדבר כזה מעולם... נסה בכל זאת לשנות בהגדרות את ה on launch ולהפעיל מחדש את פלאש, אולי משהו יתחיל לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.