עבור לתוכן

חבילה נשלחה מ SkyPC, קיבלתי מספר חבילה... ומה אני עושה איתו?

Featured Replies

פורסם

היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx?

אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי :(

פורסם

1. אתה יכול להתקשר ל-SkyPC ולשאול אם איזו חברת שליחויות הם שלחו, או פשוט להתקשר למספר הטלפון שמסרו לך לשאול שם ישירות (הכי פשוט ולעניין).

2. אם המספר הטלפון שמצאת קשור ל-Fedex אז ככל הנראה (בסבירות גבוה) שהם חברת השליחויות.

3. במקום לשאול פה לא יותר פשוט להזין את מספר החבילה שקיבלת ולבדוק מה התוצאה שאתה מקבל?

4. אם המספר שקיבלת הוא לא מספר שטר המטען כפי שצריך להזין אותו באתר של Fedex, יש לך טלפון, תתקשר ותוכל לברר מול נציג אנושי (בתקווה).

בטח ש-Fedex או SkyPC יוכלו לעזור לך בזה יותר מדיון בפורום (אלא אם כן במקרה יגיע לפה נציג של SkyPC או Fedex).

פורסם
  • מחבר

תגובתי ל1 ו-2: זו לא הפואנטה, הסיבה היחידה שלא אמרתי בוודאות שזה FedEx היא שבלי התרופות שלי אני בנאדם דיי מנותק מהמציאות שבקושי זוכר מה הוא עשה לפני 5 דקות, ואני עכשיו על תרופות, הן רק מחמירות את המצב

3. הזנתי את מספר החבילה, כתוב לי שם שהמספר לא חוקי, מה שמשאיר 2 אפשרויות: או שהמספר עדיין לא במערכת שלהם, או שמה שקיבלתי מ SkyPC הוא לא "שטר המטען", ואם הוא לא השטר מטען הזה, מה אני עושה איתו בדיוק?

4. מאוחר מדי לברר מול נציג אנושי, אני דיי בטוח שהם כבר סגורים עכשיו, פשוט לפני כמה דקות נאמר לי שיש סיכוי שבכל זאת החבילה תגיע מחר, ואם זה נכון, מאוד חשוב לי שהיא תגיע ליעד הנכון, ובשביל זה אני כנראה אצטרך להתקשר אליהם מאוד מוקדם בבוקר מחר... או לברר דרך האתר שלהם מה מצב המשלוח שלי, ובשביל זה ביקשתי את העזרה פה

הסיבה שפתחתי דיון בפורום היא שאני קצת נואש, עכשיו - עד כמה שידוע לי אין יותר מ3 או 4 חברות משלוחים פופולריות במיוחד בארץ (אני מכיר FedEx, UPS, רשות הדואר ולא יודע מה עוד), ואני מניח שללא מעט מהאנשים שגולשים פה יצא להשתמש בשירותים של FedEx, ואולי אחד מהם התעסק עם המעקב משלוח ויכול להגיד לי אם מספר חבילה=שטר מטען, ואם לא מה זה השטר מטען הזה לעזאזל

ואולי לעוד מישהו קרה מקרה שביום חמישי החבילה שלו יצאה מהחנות והגיעה ל FedEx והוא יוכל להגיד לי שזה הגיע אליו ביום למחרת, וככה אני אדע שכדאי שאני אקום מוקדם מחר

פורסם

המספר הוא בשביל לברר את מצב ההזמנה בטלפון. מניסיוני עם החנות, אם הכל קיים במלאי אז החבילה מגיע תוך יום יומיים.

אם זה FedEx (המשלוח שעולה בסביבות 50שח) זה אומר שיעקב יביא לך את החבילה עד הבית.

פורסם
  • מחבר

תודה!

(כתבתי עוד משהו אבל זה כבר לא רלוונטי בעצם אז מחקתי)

פורסם

לא התכוונתי לעלוב בך, נתחיל מזה. בהודעה הראשונה שלך בדיון לא סיפקת את כל הפרטים שסיפקת בהודעה שלאחר מכן (וגם שם אם תשים לב אתה קצת סותר את עצמך, אבל לא משנה) שמשנים את התמונה לגמרי. היית פשוט יכול לתת תיאור רקע קצר של הפעולות שביצעת עד כה כדי לברר את מצב המשלוח ולתמצת את הכל לשאלה הסופית ("מניסיונכם, כמה זמן לוקח לחבילה להגיע מרגע שיצאה מהחנות דרך חברת משלוחים", לדוגמה).

כתבתי את מה שכתבתי לא במטרה להעליב או לפגוע אלא במטרה להכווין כי על חלק גדול מהשאלות ששאלת היית יכול לענות בעזרת המידע שבידך.

בכל מקרה, מניסיוני חבילות שיוצאת למשלוח ומגיעות לחברת השליחויות ביום חמישי אחר הצהריים, מגיעות בדרך כלל רק ביום ראשון. כמובן שאין פה כלל קבוע, אך בדרך כלל זה כך.

אם זה קריטי לך עדיף ליצור מחר קשר עם חברת המשלוחים, לשנות את יעד המשלוח לא חושב שתוכל אלא אם כן מדובר על כתובת אחרת באותה עיר/אזור, עניין של קווי חלוקה, אבל אם החבילה מיועדת להגיע מחר תוכל לדחות ולתאם מועד אספקה ליום ראשון.

תתחדש ותהנה.

פורסם
  • מחבר

לא נעלבתי P: והנה עזרת לי עם התשובה שלך

המטרה היא שהמחשב יגיע אלי כמה שיותר מהר - אני צריך אותו בדחיפות

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים