פורסם 2010 ביוני 2415 שנים בסדר...כי הגדרת אותו לא על MASTER אבל הגדרת את הכונן קשיח SLAVE שהעלאה את מערכת ההפעלה.שמת את הכונן MASTER ריאשון בquick boot והשני שמת כSLAVE.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר סליחה על ההקפצה המופרעת...אבל ניסיתי לתקן את זה ולא הצלחתי, יש מצב להסבר יותר מפורט?תודה רבה
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר משהו מוכן לעזור זה טיפה דחוף...הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס מחדש...תודה רבה
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים איו שום קשר בין זה לבין מערכת ההפעלה.איזה דיסקים קשיחים יש לך באיזה ממשק הם מחוברים?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר דיסק קשיח 1 של WD 1TB. כשאני בא להתקין עליו את הווינדוס (דרך הביוס) הוא לא מזהה לי את הכונן. אבל כשחיברתי את הכונן למחשב עם מערכת הפעלה מותקנת (בכונן אחר) הוא זיהה אותו...אגב זה קורה גם כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על כוננים אחרים, ככה שזה בעיה של הלוח/ביוס, אז חשבתי אולי הבעיה בגלל הדבר הזה שקורה כשאני מעלה את הווינדוס והוא לא מזהה את הכונן אוטומטית (כמו שכתבתי למעלה...)אבל אם אתה חושב שזה משהו אחר אז... תודה רבה
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים אם אתה במקרה מתקין XP תשים לב לנושא של תמיכה בAHCI.מה שאתה מציג בצילום בכלל לא קשור כי זאת הודעה שרק רלוונטית לPATA.
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_ATAאיך הדיסק הקשיח מוגדר בביוס? במקרה הגדרת אותו כ RAID?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר סוג הלוח asus p5k3 טוב אז ככה, נכנסתי לביוס וחפשתי קצת מצאת את התפריט הבא שהיה נראה כך: שיניתי אותו למצב הזה: והבעיה אכן נפטרה הוא לא הביא לי את ההודעה שיש בתמונה שבהודעה הראשית, אך בעיה חדשה צצה ובאמצע הטעינה של הווינדוס אני מקבל מסך כחול ל2 שניות והמחשב עושה ריסטארט או שהוא עושה ריסטארט בלי המסך הכחול... עריכה: בסופו של דבר הצלחתי להעלות את הווינדוס ללא ההודעה הארורה (ע"י החלפת מיקום החיבור של הכונן ללוח), אבל הבעיה של ההתקנה של הווינדוס חוזרת, אני אפתח תרד חדש בנושא... בכל מקרה תודה רבה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.