עבור לתוכן

המלצה: לוח אם

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ?

אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4.

כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ

פורסם

קודם כל תיקון קל מדובר בתושבת AM3 ולא פורמט (אבל כוונתך מובנת).

תוסיף בבקשה את התקציב שלך, פרט על השימושים (אני מניח שאם אתה מחפש כרטיס גראפי מובנה אז המחשב לא מיועד למשחקים) וציין אם יש לך דרישה מיוחדת מהלוח (חיבור ספציפי, כמות חיבורי SATA וכו').

פורסם
  • מחבר

קודם כל תיקון קל מדובר בתושבת AM3 ולא פורמט (אבל כוונתך מובנת).

תוסיף בבקשה את התקציב שלך, פרט על השימושים (אני מניח שאם אתה מחפש כרטיס גראפי מובנה אז המחשב לא מיועד למשחקים) וציין אם יש לך דרישה מיוחדת מהלוח (חיבור ספציפי, כמות חיבורי SATA וכו').

מדובר במחשב שמשמש את הבן שלי להרצת CUBASE (כרטיס קול חיצוני) , לצפייה בסרטים, וגלישה. משחקים לעיתים רחוקות,

וההנחה שלי שכרטיס מסך תמיד אפשר להוסיף בעתיד אבל כרגע זה לא בעדיפות.

התקציב זה עד 3000 שקלים כולל: מארז + ספק + 4GB RAM + דיסק קשיח 1TB + לוח + מעבד.

פורסם
  • מחבר

Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1

₪454

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158

מה המשמעות של הצ'יפ סט, אם זה 785 או 880/890 ? זה משנה מבחינתי?

פורסם

סביר שזה לא ישנה לך דבר.

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הלוח המומלץ הבוקר בKSP.

בנוסף לקחתי גם מארז COOLMASTER דגם CM 690 II.

הערב כשאני פותח את קופסת המארז בבית, אני מגלה שאין בכלל ברגים מצורפים למרות שבחוברת כתוב שאמורים להיות.

איזה קריזה....מה אני עושה עכשיו??

פורסם

^^^

או שתחזור לKSP, או שתקפוץ לחנות/מעבדת המחשבים הקרובה ותבקש חופן ברגים.

אני מניח שיתנו לך חינם.

פורסם

לא צריך רק ברגים, צריך גם את הרגליות לתמיכה בלוח האם (או שאלו כן הגיעו?).

אני מציע שתחזור לחנות ממנה קנית, כמו שהציע roeesnir, ותקבל את הבאנדל המלא שאמור להיות מסופק עם המארז.

פורסם
  • מחבר

לא צריך רק ברגים, צריך גם את הרגליות לתמיכה בלוח האם (או שאלו כן הגיעו?).

אני מציע שתחזור לחנות ממנה קנית, כמו שהציע roeesnir, ותקבל את הבאנדל המלא שאמור להיות מסופק עם המארז.

יש בחוברת רשימת תכולה הכוללת מספר רב של ברגים ותושבות שאף אחד מהם לא מצורף.

איך קורה שבאריזה שלא נראה שנפתחה חסר חלק ניכבד מהתכולה ?

ארים להם טלפון מחר...נראה כמה יתאמצו לפתור את הבעייה.

פורסם

לא בטוח שלא נפתחה.

הרבה חנויות פותחים את האריזות כדי לשים מדבקות אחריות וסוגרים.

פורסם

התשובות נחוצות להתקנת לוח האם במארז.

הברגים והתושבות הם בגודל ומבנה סטנדרטיים כך שהם לא מותאמים ספציפית למארז ספציפי וניתן יהיה לקבל/לקנות אותם גם בנפרד אם זה יגיע לידי כך. אבל אין שום סיבה שהם לא יסופקו עם המארז ובהחלט יש מקום לפנות לחנות ולדרוש אותם, זה בדיוק כמו לקבל מארז עם דלת צד או כל חלק אחר חסר.

עריכה: עכשיו עלה בדעתי שמשהו לא לגמרי ברור לי. פתחת רק את האריזה עצמה או ממש את גוף המארז?

הברגים ושאר חלקי הבאנדל בדרך כלל ממוקמים בתוך המארז עצמו (בכלובים של הכוננים הקשיחים/מפרצי ה-5.25" וכו').

פורסם
  • מחבר

התשובות נחוצות להתקנת לוח האם במארז.

הברגים והתושבות הם בגודל ומבנה סטנדרטיים כך שהם לא מותאמים ספציפית למארז ספציפי וניתן יהיה לקבל/לקנות אותם גם בנפרד אם זה יגיע לידי כך. אבל אין שום סיבה שהם לא יסופקו עם המארז ובהחלט יש מקום לפנות לחנות ולדרוש אותם, זה בדיוק כמו לקבל מארז עם דלת צד או כל חלק אחר חסר.

עריכה: עכשיו עלה בדעתי שמשהו לא לגמרי ברור לי. פתחת רק את האריזה עצמה או ממש את גוף המארז?

הברגים ושאר חלקי הבאנדל בדרך כלל ממוקמים בתוך המארז עצמו (בכלובים של הכוננים הקשיחים/מפרצי ה-5.25" וכו').

ברור שפתחתי את המארז עצמו.

היתה בפנים קופסת קרטון יחסית גדולה, וכל מה שהיה בה זה מתאמים לכונן FDD.

בדקתי בכל הפינות.....אין ברגים.

פורסם

אוקיי, רק רציתי לוודא. אם כך, מן הראוי שהחנות תדאג להשלמת הבאנדל החסר. הברגים והתושבות הן חלק מהמארז בדיוק כמו כל חלק אחר שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רק רציתי לוודא. אם כך, מן הראוי שהחנות תדאג להשלמת הבאנדל החסר. הברגים והתושבות הן חלק מהמארז בדיוק כמו כל חלק אחר שלו.

דיברתי איתם ואמרו שיתנו לי כל מה שחסר.

בנתיים מצאתי 8 תושבות ללוח אם שהיו לי בבית אז השתמשתי בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים