פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מה רצית? לדעת איך קוראים לשיר? זה השיר הרישמי של המונדיאל 2010 בדרום אפריקה.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אמת, בדיוק רציתי לכתוב את זה. ד"א, נראה לי שכל שחקני קוריאה הצפונית הולכים להיעלם באורח מסתורי עם סיום המונדיאל... והשוער יהיה הראשון
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים השיר עוד הופיע בNBA2K10 והשיר הזה עבר עיוות מעפן מתי שהחליטו גם ליישם אותו למונדיאל.הנה השיר האורגינל.http://www.youtube.com/watch?v=I2Wig_vHUVcלפי דעתי הרבה יותר טוב.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים זה השיר הרישמי של המונדיאל 2010 בדרום אפריקה.זה לא. השיר הרישמי הוא של שאקירה.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים לאחר בדיקה קצרה בויקיפדיה מסתבר שאתה צודק:המנוןההמנון הרשמי של המונדיאל הוא השיר "ואקה ואקה", שאותו שרה הזמרת הקולומביאנית שאקירה ביחד עם הלהקה הדרום אפריקנית Freshlyground, בספרדית ובאנגלית[8]. "ואקה ואקה" מבוסס על שיר מסורתי בקרב חיילים אפריקניים, הנקרא "זאנגאלווה" (Zangalewa)[9]. שאקירה והלהקה שרו את השיר בקונצרט מיוחד שנערך ב-10 ביוני בסווטו, יום לפני תחילת הטורניר. השיר בוצע גם בטקס הפתיחה של המונדיאל וצפוי להיות מושר גם לפני הגמר שייערך ב-11 ביולי.אם ככה, מה השיר הזה קשור למונדיאל?! :s05:
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים נראה לי הגרסה שלה עדיפה על של שאקירה - (+ יש בסוף פיספוסים מצחיקים) נ.ב- מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד איך עושים היפר קישור על מילה כאן? נ.נ.ב- למה אי אפשר להכניס פה את הסרטון ישר? הייתי בטוח שזה סודר כששינו את העיצוב של האתר במסגרת עדכון מערכת הפורומים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.