פורסם 2010 ביוני 2215 שנים הומלץ כאן בסטיקי על הכונן של סיגייט הזה ST31000520ASואני ביום חמישי הולך לרכוש מ- KSP כונן של 1 טרה, מה שנראה באתר שלהם הדגם המוצע הוא ST31000528AS יש הבדל מהותי שאני צריך לחשוש ממנו או שמה יש דגם יותר טוב ממנו שאתם יכולים להמליץ עליו, תודה ניר
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים ה-Barracuda LP הומלץ ככונן שקט, אם לא ציינת שחשוב לך שהכונן יהיה השקט ביותר אז תסתפק ב-HD103SJ
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר אני מניח ותקנו אותו אם אני טועה שההבדלים בין שקט לשקט ביותר לא אמורים להיות כלכך קריטיים החשיבות שלי היא על אמינות!!!@@@ וכמובן ביצועים אחריות גבוהה ככל האפשר למרות שכולם נותנים 3 שנים
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים החשיבות שלי היא על אמינות!!!@@@ וכמובן ביצועיםאין סטטיסטיקה לגבי אחוז התקלותעם המידע חשוב לך - תגבה אותו
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר בביצועים אני מתכוון למקצבי קריאה כתיבה ... ואמינות אני מתכוון אחוז מכשירים, שמתקלקלים לאחר זמן מסויים ...
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים רפי לא שאל על הכוונה שלך במילה "אמינות", הוא הסביר לך שנתונים שכאלו אינם נגישים לנו (אפשר גם להתייחס אליהם כאל לא קיימים).לך על ה-HD103SJ.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים חלק מן הדיסקים (במיוחד של סיגייט) מגיעים עם 5 שנות אחריותאם תשאל אותי כבעלים של הסמסונג - הוא לא מרעיש (או שהוא מרעיש ברמה שחירש צבעים כמוני לא מרגיש בו)הביצועים שלו נהדרים יחסית לדיסקים הקודמים שלי. ובקיצור אני מאוד מרוצהאני לא סומך על דיסקים קשיחים - במיוחד לא בתצורה שבה אני עובד (Raid0 ) - ולכן המידע החשוב מגובה.כל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.