עבור לתוכן

איזה סוג כבל רשת לקנות ?

Featured Replies

פורסם

איזה סוג של כבל רשת אני צריך לקנות הבנתי שיש כמה סוגים

אבל לא הבנתי למה כל כבל (חוץ מקצת על המוצלב שזה מעביר מדיע אבל גם שאר הכבלים צריך להעביר מידע לא?)

מה היתרונות ומה החסרונות של כל סוג

ישיר / מוצלב / מסוכך

כשבשיחה עם נציג של ניטויזון הבנתי שנאי צריך לרכוש כבל RJ45/CAT 5E מכיון שיש לי רוטר EDIMAX BR-6424N

המרחק בין 2 המחשבים הוא כ12-15 מ'

פורסם

תקנה ישיר. לא חושבה שזה יהיה 5e אפשר גם CAT 5 במקרה שלך אם יש צורך להתחבר לסוויטצ' של הנתב.

פורסם
  • מחבר

תקנה ישיר. לא חושבה שזה יהיה 5e אפשר גם CAT 5 במקרה שלך אם יש צורך להתחבר לסוויטצ' של הנתב.

מה זה להתחבר לסוויטצ' של הנתב.?

ואתה יוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין ישיר למסוכך ?

פורסם

אתה יכול לרכוש כבל מוכן של 15 מטר והוא יתאים לך כמו כפפה. לדוגמא כאן -- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/903

פורסם

ערבבת בין כמה מונחים.

קודם כל קנה רק כבל מסוכך, כך הוא יהיה פחות רגיש להפרעות חשמליות מהסביבה.

המונחים, כבל ישר, מוצלב, מקוטב, מתייחסים לצורת הסידור של המוליכים במחברים, אתה צריך כבל ישר ואם אין אז מוצלב.

כל הראוטרים מהדורות האחרונים ידעו להתאים את עצמם לכבל שחיברת.

בחלק האחורי של הראוטר תראה מספר חיבורים, חיבור WAN שהולך למודם ועוד ארבעה חיבורים המסומנים במספרים מ1 עד 4, תחבר את הכבל לאחד מהם.

ובהצלחה.

הכבל ש CHEIF המליץ לך הוא CAT6, מה שאומר שהסידור של הגידים שלו עדיף אבל הסיכוך זהה ל CAT5E.

פורסם
  • מחבר

אוקייי תודה רבה

בעיקר לך shlomi6 שהסברת וסידרת לי את הדברים

פורסם

רק לחדד כמה דברים: ה"קופסא" שיש לך היא בעצם מכשיר שמשלב בתוכו הרבה דברים ואחד מהם הוא switch.

מכיון שפורטים בסוויטטצ' הזה הם עם auto media sensing זה לא משנה אם אתה מחבר אליו מחשב עם כבל cross או straight, אפילו בשירשור של סוויטצ'ים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים