עבור לתוכן

מבקש המלצה על כונן קשיח חיצוני + כמה שאלות בנושא

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו..

ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני.

רציתי לדעת כמה דברים..

קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD?

כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל.

במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599

אם אפשר לדעת איזה יותר טוב. אם בכלל יש הבדל ביניהם.

כמו כן רציתי לדעת אם קצת ההעברה של קבצים דרך דיסק קשיח נייד הוא מהיר יותר מקצב העברה דרך DOK (מהקטנים האלה של ה-2GB)

תודה.

פורסם

USB 2.0 מגביל לכ-20-30MB לשנייה שזה פחות או יותר המקסימום כתיבה של צורבי DVD, כלומר 22-24x. מקסימום קריאה ב-DVD (שזה הרלוונטי) הוא על פי רוב 16x שהוא 21.60MB/s.

בקיצור, אתה יכול להיות רגוע, הרבה אנשים מחברים כוננים חיצוניים בממשק USB 2.0 למזרימי מדיה כאלו ואחרים ללא שום בעיה.

איזה כונן -> תלוי בדרישות שלך. קרא את הסטיקי כוננים קשיחים ותראה כמה הבדלים יכולים להיות, תחליט מה חשוב לך בכל פרמטר (גודל תקן, ממשק וכו'..). אם זה לרוב בשביל הקונסולה אז אני חושב שעדיף לך לקנות כונן 3.5 אינצ'ים שבאותו מחיר ייתן לך הרבה יותר נפח.

אם תרצה 2.5 אינצ'ים אז תעיף מבט על דיון בעמוד הראשי או בעמוד הקודם על כונן במחיר ממש זול שמציע גם חיבור eSATA, כמדומני של Fujitsu/Toshiba.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אבל אני פשוט מכיר את החנות פנדה וקניתי מהם כבר הרבה דברים ואני מעדיף לקנות מהם גם את זה.

אמורות להיות בעיות בדיסקים הקשיחים החיצוניים שהבאתי להם קישור בפתיחת האשכול?

ובקשר ל-3.5, אני אעיף מבט.

בכל מקרה אבל, אם אתה מבין בעניין, אני מדבר על קבצי 720p brrip שהם קצת יותר כבדים. לא אמורות להיות בעיות?

פורסם

לא תהיה שום בעיה עם הכוננים שציינת..

לגבי הקבצים- מה ה-bitrate שלהם? או מה הנפח הכולל של קובץ לדוגמא ביחס לזמן של הסרט (נניח שעה וחצי- 4.5GB)?

פורסם
  • מחבר

לדוגמא,

Video........: 3356 Kbps

Audio........: 448 Kbps

שוקל 3.40 GB - אורך 128 דקות (שעתיים)

פורסם

נו בטח שירוץ, זה כלום... זה אפילו לא 1MB לשנייה

פורסם
  • מחבר

אולי אני מתבלבל אבל איך לא 1MB?

3356 kb\s זה לא כאילו 3MB לשנייה?

ואיך זה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467

אולי עדיף לי לקנות מבאג.. בלי אשראי בלי סיבוכים..

פורסם

גם הכונן הזה יעשה את העבודה

וזה Kb ולא KB.. כלומר kilo bits ולא kilo bytes

פורסם

אם קראת בסטיקי על כוננים חיצוניים, אתה אמור להבין שאין כמעט הבדלים. ההבדל הכי חשוב הוא אמינות וזה דיי נעלם, לפעמים אני בודק ב-newegg את אחוזי הדירוג של משתמשים. חוץ מזה אין יותר מידי מה לעשות.

ההבדלים הנוספים אם לא מפורט בסטיקי זה תוכנות נלוות/מתג הפעלה-כיבוי ודברים שכאלו.

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו קטן.

מה מעביר מידע יותר מהר? כבל רשת של איזה 30 מטר מהמחשב לנגיד XBOX\STREAMER, או כבל USB מהדיסק קשיח החיצוני, כנ"ל לא XBOX\STRAMER?

וזהו נגמרו החפירות :)

ד"א אני אקנה את ה-HP כנראה. אולי אתה יודע על פאקים אצלו או משהו? סתם לדעת אם אולי יצא לך להיתקל באיזה מישהו עם בעיה איתו בפורום או משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים