עבור לתוכן

המעבד שלי מתנהג מוזר

Featured Replies

פורסם

אז ככה היה לי XP והחלטתי לשדרג קצת נמאס לי ממנו ועברתי ל VISTA ULTIMATE והמעבד מגיע ל 50 - 100 אחוז ! בלי לעשות כלום ואז עושה טובה שהוא חוזר ל 0-5 אחוז מאמץ למה ? למה הוא כל כך כבד ? יש לי מעבד יחסית חדש E5200 ו 4GB זיכרון

כל פעם שאני נכנס למנהל משימות אני רואה מעבד מתאמץ יש גאדגט שמראה כמו " ספייד מעבד " והוא על האדום רוב הזמן , הלוח אם שלי לא תומך WIN7 הוא ישן

גם ב XP המעבד התאמץ שהפעלתי תוכנות ברקע אבל בויסטה בלי להפעיל תוכנות הוא כבד , דווקא מערכת הפעלה יפה .

- אני חייב לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה 35- 45 מעלות הוא נקי מאבק ומרחתי לפני חודשיים-שלוש משחה טרמית מחדש .

- בדקתי זיכרון כמה שעות ב MEM TEST ועבר 3 לופים ויצא תקין

- בדקתי כונן קשיח תקין כמה פעמים עם תוכנה WD דרך ה XP וגם דרך תוכנות יצרן ו MHDD

פורסם

למה החלטת שלוח האם שלך לא תומך ב-Windows 7? סתם שאלה.

עכשיו לעניין, כשאתה פותח את מנהל המשימות תלחץ על העמודה CPU כדי לסדר את התהליכים לפי אחוזי השימוש שלהם במעבד. תבדוק שם מי התהליכים שמעמיסים על המעבד.

בנוסף, כנס אל View > Select Columns ושם בחר גם ב-I/O Reads ו-I/O writes וגם אותם סדר מהגבוה לנמוך.

תעלה לפה צילום מסך או את שמות התהליכים שאחראים לשימוש הרב במעבד.

ומנהל המשימות עצמו הוא סוג של מאמץ קטן ולכן כשהוא פתוח אחוזי השימוש במעבד עולים (מייד עם פתיחתו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים