עבור לתוכן

פיזיקה - 5 יח"ל או 1 יח"ל ?

Featured Replies

פורסם
דן, אולי זה לא ייחשב בתור לימודי פיסיקה כמו שהטכניון רוצה, אבל להעלות את הממוצע זה יכול, זה מקצוע לכל דבר

אני בטוח כמעט ב-100% שזה לא ייחשב בחישוב הסכם. אבל הכי טוב להתקשר ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

אז זהו אצלי גם כל מקצועות ההומניטריים או איך שזה לא נקרא פשוט על הפנים. לשון 69 ,היסטוריה 75 ספרות ואזרחות נראה בספטמבר,אבל גם לא הרבה(ציוני הגשה 65 ו67 בהתאמה) ,כנראה שיכולתי להוציא יותר, אבל עם 231 חיסורים (אגב שיא בית הספר) המורות אוהבות לדפוק לי את הציון הגשה, ואז אפילו שאני לומד ממש טוב יום לפני הבגרות ומוציא ציון טוב זה לא ממש עוזר לי. עוזר ,אבל... לא עובר את ה80 =\

טוב מחר אני אדבר עם הטכניון איזה הקלות ותנאי קבלה יש להנדסאים, ואשאל גם לגבי פיזיקה. אחרי זה אני אעדכן פה .

מעניין אם זה יהיה תקף גם להנדסת תכנה ההקלות של הנדסאים...

אני כל כך לא יודע במה אני רוצה לעסוק, מה שלי ,ובמה אני יכול להצליח שלפעמים נראה לי שאני גם אף פעם לא אדע כבר, כי אני חושב על זה מלא ולא מגיע לשום החלטה. מקווה שאחרי ההנדסאי ואחרי הצבא אני כבר אגיע להחלטה ..

פורסם

דן - ממשחק קצר עם מחשבון הסכם של הטכניון, הממוצע המיטבי בהחלט מושפע מ-100 ביחידת לימוד אחת בפיסיקה במצבים מסויימים, ובלי קשר עדיף שהוא פשוט יעשה 5 יחידות וזהו, גם ציון 60 ב-5 יח"ל עדיף מ-100 ביח"ל בודדת.

מר. בחור - שוב, בהצלחה :hi:

פורסם

קח מורה פרטי, תלך אליו כל יום אם צריך, כן תשרוף סכום לא רע של כסף, אבל פיזיקה זה המוגבר הכי שווה שיש אם אתה מתכוון להתקבל להנדסה בעתיד.

אני כל כך מצטער שהייתי אהבל ולא למדתי פיזיקה כמו שצריך, זה היה כ"כ עוזר לי עכשיו.

פורסם

לי אישית סגרו את מגמת פיסיקה(ניגשתי למכאניקה שנה שעברה)

ממה שאני רואה פה שווה לי לשקול ללמוד את ההמשך לבד או משהו..

אגב,כמה בונוס זה 10 יחידות מחשבים?

פורסם

זה 5+5.

פורסם

אני חושב שמומלץ שתעשה 5 בנוסף ליחידה. הכי נורא במקרה והציון יהיה גרוע מדי לטעמך מה שעדיין לא נראה לי כדאי תבטל את ה-5 יחידות הללו ותשים במקומם על אותה קטגוריה את היחידה אחת.

זה שעשית 5 יחידות פיזיקה בעתיד יאפשר לך אולי להגיע להסדר עם האוניברסיטה שתעשה שיפור/ מכינה שזה יקל עליך מאשר לבוא עם יחידה ולהתחיל מ-0 בעצם (יחידה בפיזיקה לא שווה כלום :-\).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים