עבור לתוכן

בקשר לממיר DTT

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT.

כמה שאלות:

אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת.

עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו.

איזה סוג הכי טוב ואמין...

תודה רבה:D

נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.

פורסם

אין ממש הרבה מה להסביר. זה ממיר. נראה כמו רוב הממירים. אתה קולט איתו שידורים, וזהו פחות או יותר...

רק שבמקום להתחבר לשקע של הוט/יס הוא מחובר לאנטנה. ברוב הארץ אנטנה קטנה בתוך הבית מספיקה. יש אזורים עם פחות קליטה, בעיקר אזורים צפופים במרכז - הבנתי ששם לפעמים יש בעיות קליטה וצריך אנטנות יותר רציניות, על הגג וכו'.

יש גם ממירים למחשב - בד"כ זה פלאג USB כזה עם כבל ואנטנה, ואז אתה קולט במחשב עצמו את השידורים. לרוב אלו יותר זולים ממירים רגילים.

לי יש אחד כזה, ובאזור האוניברסיטה בבאר שבע יש קליטה 100%, כל הזמן.

לגבי סוגים, אין לי מושג. אני קניתי את הכי זול שמצאתי (פלאג USB של APEX, עלה 90 שקלים) והוא עובד חלק.

פורסם
  • מחבר

מה שאני מחפש זה של TV וזה בסביבות ה 300-400 ש"ח

פורסם

הסטיק של APEX חמוד, יש לי אחד שכזה.

כמו כן, יש לKONKA ממיר לא רע ששירת אותי נאמנות בצבא ;)

אגב, זה DVB-T ולא DDT

פורסם

תבדוק את אזורי הכיסוי לפני, אפשר לדעתי באתר של הרשות השניה או משהו כזה. או שתשאל חברים יש אזורים שבהם עדיין הכיסוי לא מושלם לפי מה שהבנתי.

פורסם

עדיף כבר בתקציב כמו שלך לקנות מDX ממיר מסוג DREAMBOX 500S,שאם בעתיד תרצה להשתדרג תוכל לקבל גם שיתוף וכל זה...

70$ הוא עולה שמה,השקעה טובה לפי דעתי.

פורסם

אגב, זה DVB-T ולא DDT

DTT = Digital Terrestrial Television

DVB-T = Digital Video Broadcasting — Terrestrial

למעשה, שניהם אותו הדבר.

פורסם

מה אתם אומרים על זה:

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/179?opendocument

(הממיר הראשון מבין השנים)

עדיף לך כבר לקנות את מה שהצעתי לך,הרבה יותר מתקדם....(ה60 שקל האלה יהרגו אותך?,מה גם אולי תרצה להשתדרג בעתיד).

פורסם
  • מחבר

עדיף לך כבר לקנות את מה שהצעתי לך,הרבה יותר מתקדם....(ה60 שקל האלה יהרגו אותך?,מה גם אולי תרצה להשתדרג בעתיד).

יש מצב שאתה מסביר לי במה המוצר שלך יותר משודרג?

תודה :D

ואגב מה שהבאתי מהדואר אם מוסיפים 50 שקל הם מביאים גם ממיר למחשב (USB)

פורסם

פשוט מאוד,כי מה שמבאיים מהדואר זה ממיר פשוט מאוד ובסיסי,אם זה מספיק לך על זה.

אם אתה אחד שתרצה אולי להשתדרג בעתיד למה לא ללכת בגדול?,הממיר יכול לקלוט גם כרטיסים וגם שיתוף,בנוסף לזה גם להתקין עליו תוכנות ולהכניס עליו קודים של שידורים.

http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?showtopic=15417

קרא פה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני ילך על ההוא של הדואר, אני לא רוצה משהו רציני... (מה גם שיש את הכרטיס למחשב ב 50 ש"ח)

אגב מה זה שיתוף?

פורסם

שיתוף זה שמישהו מסויים משתף את הערוצים שיש לו(בד'כ אלה ערוצים שעולים כסף),למישהו אחר שהוא שם לו איזה קובץ בממיר ופשוט ככה הוא רואה,זה בעצם תחליף לכרטיס שתוקעים בממירים מהסוג שנתתי לך.(שכל כרטיס עולה לפחות 500 דולר,שיתוף עולה בד'כ סביב ה400 שקל ומקבלים המון חבילות),אני אישית משתמש בזה לספורט שאני רואה,מקבל אלג'זירה ספורט+SKY SPORT ITALI,המון כדורגל לא כמו שיש פה בארץ שמשדרים רק את המרכזי.

(הסבר קצת מסובך ולא מדויק,תחפש באינטרט מה זה אם זה כל כך מעניין אותך,וכן אפשר גם לעשות את זה בממירים של יס,אבל אם תתפס זה לא חוקי).

כמובן שהחלטה שלך,בהצלחה.

וד'א,אתה יכול להיות עם הממיר הזה ולשים עליו צלחת של YES,תוכל בכיף לקלוט את עמוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים