עבור לתוכן

משחקים ו FPS

Featured Replies

פורסם

כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד

ב 30Fps ורץ יפה ב 3D .

במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!)

יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??

פורסם

ממה שראיתי יש לך GTS 250 נכון?

אם אנחנו מדברים על 3D Vision אז כאמור זה אפילו לא קרוב כדי לספק את העיבודים הנוספים שהכרטיס מקבל.

ה470 שלי גם מתקשה עם משחקים מסויימים ב3D...

וד"א זה לא משנה אם המשחק Shooter או אסטרטגיה, כשמדברים על FPS מדובר בהמון משתנים... יכול להיות אגב שבמשחק שלא יראה טוב כמו MW2 עדיין לא יגיע לאותו FPS בגלל מחסור באופטימיזציה של קוד.

פורסם
  • מחבר

שקניתי את המחשב חשבתי שה GTS250 :nixweiss: הוא סבבה אבל זה בסדר ,

אני כבר מחפש לקנות איזה ATI חזק. (האמת שמצאתי כבר :cool2: )

פורסם

רגע, באיזה טכנולוגיה של 3D השתמשת בכלל?

פורסם
  • מחבר

Anaglyph 3D

פורסם

נסית להשתמש בIZ3D? הביצועים עם התוכנה הזאת קצת יותר טובים מהביצועים עם ה3D המובנה של NVIDIA.

עוד מה, יש הרבה יותר אפשרויות כיוונון

פורסם

בAnaglyph רק הדרייבר של IZ3D עובד כמו שצריך וגם זה רק עם משחקים שרצים בDirectX 9, האמת שלפני שרכשתי את המסך התנסתי בעצמי עם זה וזה לא מתקרב אפילו קצת למה שאתה מקבל עם 3D Vision.

אם אתה רציני לגבי ה3D הייתי מחכה לתחילת שנה הבאה כשIZ3D ישחררו את המסך 26" החדש שלהם (הגודל עדיין בשמועות) שנציגי החברה שלהם כבר אישרו את הצפי לתחילת שנה הבאה, זה יכול גם אולי לגרום לNvidia להוריד את המחיר.

אני קניתי את הערכה שלי עכשיו כי אני כבר שנה רק מפנטז על הרגע שאני יחסוך מספיק לזה :)

פורסם

C&C 4 מוגדר כ- Not recommended בעמוד תאימות 3dvision שבלוח הבקרה של NV.

פירוט על מס' בעיות יש כאן: http://3dvision-blog.com/command-conquer-4-tiberian-twilight-multiplayer-beta-and-3d-vision/

גם אצלי, ב-1600x1200 הכל הכי גבוה (מלבד AA level 1) הוא רץ ב-30fps (הגבלת המשחק) ונופל מתחת ל-10fps בשימוש anaglyph.

אציין שבהפעלת anaglyph תחת הגדרות אילו, נראה שכל זכרון כ.המסך (512mb) בשימוש, ע"פ MSI AB.

בדקתי עם הגרסא הכי חדשה של iz3d (בטא) וכשהפעלתי את המשחק (לקח לו הרבה זמן לעלות), הוא קרטע כבר מההתחלה.

בזמן המשחק הוא רץ על סביבות 8fps עוד לפני שהפעלתי anaglyph. כשהפעלתי הוא נפל לאיזה 1-3fps.

באתר של iz3d המשחק לא מופיע כלל ברשימת המשחקים הנתמכים.

אציין שעוד לפני שהפעלתי את ה-anaglyph, ניצול זכרון כ.המסך היה כבר מקסימאלי.

לך יש כרטיס חזק יותר (לא בהרבה), עם 1GB זכרון. בדוק שהוא לא מנצל הכל (לא יודע באיזו רזולוציה ופילטרים אתה משתמש).

אם ניצול ה-vram אצלך עולה ל-100% אז תוריד רזולוציה \ הגדרות, אחרת זאת לא הבעייה שלנו ואז נראה שעדיף לוותר על 3d במשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש רק ב IZ3D - שהוא יותר גמיש ונוח מהתוכנה של NVIDIA.

פורסם

כל פתרון עם היתרונות והחסרונות שלו. לפעמים תאימות חשובה יותר מגמישות הגדרה.

סתם מתוך עניין, איזו גמישות נותן לך iz3D (שאתה צריך) ביחס ל-nvidia ?

אגב יש גם את TriDef

http://www.tridef.com/3d-experience/

C&C4 מופיע ברשימת המשחקים הנתמכים, אך ללא פירוט על תאימות.

פורסם

עם כל הכבוד אני חושב שגם אפקט האנגליף לא ממש נח למשחקי RTS אלא יותר למשחקי FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים