עבור לתוכן

מתלבט בין שלושה דגמים HP, TOSHIBA, SAMSUNG

Featured Replies

פורסם

אני אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט מה הדגם המועדף:

1. מחשב נייד ''15.6 מעבד Core™ i3 כ.מסך NVIDIA® דגם : HP Pavilion dv6-2120ej

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733555

או

2. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3-330M כ.מסך ATI דגם: TOSHIBA L505-13E

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734967

או

3. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3 כ.מסך nVIDIA דגם: SAMSUNG R580

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735416

לכל השלושה מעבד I3, זכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה דיסק קשיח ובאותו מחיר.

תודה ושבת שלום!

פורסם

הטושיבה עדיף בלי תחרות בכלל.

גם מפרט טוב יותר וגם שנתיים אחריות

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה!

אני מוסיף להשוואה את הדגם של סמסונג, גם פחות או יותר אותו דבר (SAMSUNG R580)

הדיסק הקשיח הוא 500 ג'יגה ולא כמו שכתוב (320)

איזה כרטיס מסך טוב יותר?

שוב תודה!

פורסם

וואלה תודה!

אני מוסיף להשוואה את הדגם של סמסונג, גם פחות או יותר אותו דבר (SAMSUNG R580)

הדיסק הקשיח הוא 500 ג'יגה ולא כמו שכתוב (320)

איזה כרטיס מסך טוב יותר?

שוב תודה!

הכרטיס של הטושיבה טוב בהרבה מהסמסונג וכמובן שמהHP (ה105 כרטיס מאוד חלש).

פורסם
  • מחבר

אז אני מצליח להבין שהרוב פה מעדיפים את הטושיבה... יש נייד אחר שהייתם ממליצים עליו פחות או יותר במפרט הזה?

פורסם

אני אישית כותב אליך מהטושיבה הזה :\ אז אולי אני קצת לא אובייקטיבי.

פורסם

הטושיבה עדיף בלי תחרות בכלל.

גם מפרט טוב יותר וגם שנתיים אחריות

אתה עובד אצלהם או משהו? בכל דיון שנפתח פה על טושיבה יש לך את אותה התגובה...

--

בלי קשר לנ"ל, לפני שבועיים רכשתי את הטושיבה L505-13Z (שזה כמו 13E רק עם דיסק קשיח של 500GB במקום 320). ההתרשמות הראשונית היא די טובה, אך ישנן מספר בעיות. הראשונה שבהן היא העיצוב השחור והחלק של הנייד... זה מגנט של לכלוך וסימני אצבעות. כאשר הנייד הוא בצבע כסוף פשוט לא רואים את הלכלוך. סוג של חצי נחמה :-\ אבל אותי באופן אישי זה די מטריף.

שנית המחשב מגיע עם _המון_ תוכנות לא נחוצות של טושיבה (crapware) שמעמיסות על המחשב. כמו כן די התאכזבתי מהאיכות של המסך. כאשר רואים סרט בחושך לפעמים קשה למצוא את הזווית שבה רואים שחור "טוב". ולבסוף, הרמקולים לא מי יודע מה איכותיים. גלגלת הווליום ה-oldschool היא מבוססת תוכנה. כך שיש דיליי של כמה מיקרו-שניות ונתקלתי במשחק מחשב אחד שהגלגלת לא עבדה משום מה.

אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות.

פורסם

--

בלי קשר לנ"ל, לפני שבועיים רכשתי את הטושיבה L505-13Z (שזה כמו 13E רק עם דיסק קשיח של 500GB במקום 320). ההתרשמות הראשונית היא די טובה, אך ישנן מספר בעיות. הראשונה שבהן היא העיצוב השחור והחלק של הנייד... זה מגנט של לכלוך וסימני אצבעות. כאשר הנייד הוא בצבע כסוף פשוט לא רואים את הלכלוך. סוג של חצי נחמה :-\ אבל אותי באופן אישי זה די מטריף.

שנית המחשב מגיע עם _המון_ תוכנות לא נחוצות של טושיבה (crapware) שמעמיסות על המחשב. כמו כן די התאכזבתי מהאיכות של המסך. כאשר רואים סרט בחושך לפעמים קשה למצוא את הזווית שבה רואים שחור "טוב". ולבסוף, הרמקולים לא מי יודע מה איכותיים. גלגלת הווליום ה-oldschool היא מבוססת תוכנה. כך שיש דיליי של כמה מיקרו-שניות ונתקלתי במשחק מחשב אחד שהגלגלת לא עבדה משום מה.

כן בדיוק היום הגיע לי המשכורת על הפרסום בשבועיים האחרונים

ולשאלתך, המפרט של הטושיבה עדיף בכל דבר על המתחרים שהוצגו בתקציב זהה לו. אז למה לא להמליץ עליו?

פורסם

אז תסביר למה אתה ממליץ ולא "כן כן, טושיבה! תקנה."

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ על נייד אחר במפרט שכזה?

--

פורסם

אז תסביר למה אתה ממליץ ולא "כן כן, טושיבה! תקנה."

אם אתה חסר הבנה שלא יודע לקרוא אני אסביר לך את מה שכתבתי במילים פשוטות,

כתבתי שהוא עדיף בלי תחרות כי יש לו מפרט עדיף בהרבה = על כל סעיף במפרט של המחשב שאתה משווה לטושיבה יתרון

וזה לא באמת משנה מה הייתרון בדיוק, מה אכפת לו אם הכרטיס מסך חזק ב-10 אחוז או ב-30 אחוז, הוא חזק יותר נקודה.

וכתבתי שבנוסף הוא מגיע עם שנתיים אחריות.

גילוי נאות:

לי בבית יש 4 ניידים - 2 של דל, אחד של HP ואחד של לנובו (שני עסקיים)

ממש לא אכפת לי מה השם על המחשב, אם המפרט עדיף הוא לוקח.. אז דיי לחפור טוב?

פורסם

אתה ממליץ על נייד אחר במפרט שכזה?

אני לא מומחה גדול בתחום אבל כדי לעזור לך לבחור אתה צריך לשים לעצמך גבול עד כמה אתה באמת מוכן להשקיע, ומה אתה מתכוון לעשות עם הנייד. ברגע שנסגרת על עצמך תוכל להחליט איזה דיסק קשיח אתה צריך, גודל מסך, מעבד, כ.מסך וכו... לרוץ סתם בין דגמים יכול לבלבל אותך עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים