עבור לתוכן

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

Featured Replies

פורסם

לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם.

לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים.

עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק :) כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת..

מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם.

לינק לטריילר----

http://blogs.battlefield.ea.com

"On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new

take on a Battlefield franchise favourite, Vietnam. In Battlefield Bad Company 2 Vietnam you get to enter the jungle warfare environment as either the U.S. Marines or North Vietnamese Army (NVA). The expansion pack contains 4 brand new maps built in Frostbite including the popular Conquest and Rush game modes as well as Vietnam specific weapons, vehicles, persistence, unlocks as well as new awards, achievements and trophies.

Battlefield Bad Company 2 Vietnam will be available worldwide in Winter 2010 on Xbox 360, PlayStation 3 and PC.

פורסם

תודה על המידע אבל כבר יש דיון של BAD COMPANY 2 וחבל שפתחת דיון נוסף שקשור למשחק.

פורסם

וואיי תודה על המידע, מצפה למשחק! :xyxthumbs:

איזה נוסטלגיה, אם היו עושים הרחבה של מלחמת העולם השנייה זה היה אפילו יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים