פורסם 2010 ביוני 1715 שנים התקנתי היום על המחשב בבית Win 7 Ultimate 64Bit.ויש לי 2 ניידים שהיו מדפיסים דרך המחשב בבית.עכשיו אני משתף שוב את המדפסת אבל בגלל שהדרייבים על המחשב שמחובר למדפסת הם של 64Bit, הם לא יכולים להיות מותקנים על מחשבים הניידים.אני יודע שאמורים להיות איפשהו על הניידים את הדרייבר של המדפסת. באיזה תיקיה זה נשמר?
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים ה-dllים נשמרים בד"כ ב Windows\System32\drivers אבל אני לא חושב שיש לך מה לעשות איתם בתצורה הזאת.מה הבעיה פשוט להוריד דרייברים מהאינטרנט?
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מחבר אני צריך את הדרייבר בלבד.באתר של HP זה בא עם חבילת התקנה.אני לא רוצה להתקין, ומניח שגם לא יכול, בגלל ה64 ביט.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אתה יכול להוסיף עוד דרייברים ל repository שיש למחשב שמתף גם לפלטפורמות אחרות.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מחבר ברור, אבל אני צריך לתת לו את הדרייברים כדי שיוכל לשתף אותם.שים לב שבתמונה שהבאת X86 לא מותקן. וכשאתה לוחץ OK הוא פותח חלון ומבקש שתתן לו את הדרייברים האלה, כדי שיוכל לשתף אותם.וזה בדיוק מה שאני צריך.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מחבר התקנתי בנייח 64BIT והמדפסת מחוברת אליו.התקנתי דרייברים והיא עובדת.עכשיו, אני רוצה לשתף אותה כדי להדפיס גם מהניידים, אבל בניידים יש לי מערכות הפעלה 32BIT, כך שהם לא מזהים את המדפסת, אלא אם כן, אתן להם את הדרייבר כמו בתמונה שהבאת.הבעיה היא שאין לי את הדרייברים ל32 ביט.אני צריך רק את קובץ ה-INF. ובאתר של HP אפשר להוריד רק את החבילה, שלא עוזרת לי במקרה הזה.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים פשוט תתקין את הדרייבר של 32 ביט באותו מחשב משתף או שתעשה extract, במידה ואפר מההתקנה.אני לא מבין במה בדיוק אתה מסתבך פה...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מחבר אני לא יכול להתקין את הדרייבר במחשב שמשתף כי הוא 64 ביט.אולי הוא מסביר יותר טוב:http://h30434.www3.hp.com/t5/Printer-All-in-One-Software-and/Need-driver-inf-files-for-HP-OfficeJet-5610-All-in-one/td-p/75184
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.