עבור לתוכן

שאלה בקשר לבאג דפוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת

לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור

אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם

אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני

יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?

פורסם

לפעמים זה קורה לי, אחרי ריסט הבעיה מסתדרת לי.

יכול להיות גם שכיוונת תכנה לתיקיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אחרי ריסט נראה לי זה חוזר

הבעיה זה לא למחוק את התיקייה אין בעיה למחוק אותה

מקחתי אותה ומקחתי גם את סל המחזור עשיתי הפעלה מחדש והופ.. הנה היא.. כאילו יש לי כרטיס שריף במחשב :bash:

פורסם

האם רק התיקייה חוזרת או גם התוכן שלה?

האם יכול להיות שיש תוכנה שעובדת ברקע שפעם השתמשת בה לצורך משהו והגדרת לה ליצור את התיקייה הזאת ועכשיו היא יוצרת אותה אוטומאטית? דוגמה להבהרה, נניח ורצית לקרוע תקליטור מוסיקה בעזרת Media Player והגדרת את התיקייה "בלה בלה" כתיקיית היעד. יכול להיות עכשיו ש-Media Player תמשיך ליצור את התיקייה אוטומאטית ברגע שהיא מזהה שהיא לא שם (לאחר שמחקת אותה) עד שלא תשנה את מיקום תיקיית היעד בהגדרות.

יכול להיות שגם אצלך משהו דומה הוא המקור לבעיה?

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש תוכנה שיוצרת אותה

כי אם כן ה COMODO היה אמור להגיד לי על זה

פעם העתקתי לתקייה הזאת קבצים מדיסק-אונקי וזהוא היא חוזרת ריקה בלי התוכן שלה.

ולמען הסר ספק אני לא משתשמש ב WMP בכלל רק עם WINAMP ועם VLC

פורסם

למה ש-Comodo יתריע בפנייך על משהו כזה? ו-WMP הייתה רק דוגמה בניסיון להבהיר למה התכוונתי.

בדרך כלל הדברים האלה קורים כי התיקייה הזאת מוגדרת כתייקית יעד (או שימוש) של תוכנה מסוימת ולכן היא חוזרת ומופיעה. דוגמאות לתוכנות "חשודות" שכאלה הן WMP, MSN Messenger או כל נגן מדיה אחר אם השתמשת בו כדי לקרוע מוסיקה מדיסק וכו'.

איך העתקת את הקבצים אליה? האם יכול להיות שגם השתמשת בה לשמירת קבצים נוספים ממקור אחר? תבדוק אם היא מופיעה בתיקית המשנה Desktop תחת הפרופיל שלך בלבד או גם תחת All Users (אתה המשתמש היחיד במחשב?)

אם אתה לא יודע או לא מוצא, תחפש את הנתיב

c:\...\desktop\foldername

ב-Registry ותנסה לאתר לאיזו תוכנה התיקייה הזאת קשורה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני יבדוק את זה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים