עבור לתוכן

עזרה בהגדרת 100FPS בקאונטר סטרייק 1.6 בווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ?

דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי .

תודה רבה.

פורסם

זה לא קשור למערכת ההפעלה אלא להגדרות בכרטיס מסך/משחק

במקרה שלך סביר להניח שבהגדרות כרטיס המסך ה- v-sync מופעל ונותן לך 60 פריימים קבועים.

תבטל את ההגדרה הזאת ויהיה בסדר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא איפה v-sync , תוכל לעזור לי בבקשה ...

פורסם

בדרייבר תראה שם QUALITY וPERFORMANCE. סמן את הPERFORMANCE.

פורסם

ראה תמונה. (כמובן שזה יבטל את הVSYNC גלובלית, אם אתה רוצה רק למשחק הזה עצמו, זה כבר בטאב program settings, ולבחור שם את הEXE של המשחק ולשנות את הVSYNC בהתאם -> ומאחר ואין לי את המשחק, אין לי מושג איפה הEXE נמצא...)

בנוסף במשחק תפתח את הקונסול (לחיצה על הטילדה -> ~ המקש שמשמאל לאחד) ותכתוב את הפקודה הבאה: fps_max 100

אגב אני אף פעם לא אבין את אלה שרוצים 1000 FPS במשחקים... גם ככה מעל 60 זה כבר לא משנה :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

ראה תמונה. (כמובן שזה יבטל את הVSYNC גלובלית, אם אתה רוצה רק למשחק הזה עצמו, זה כבר בטאב program settings, ולבחור שם את הEXE של המשחק ולשנות את הVSYNC בהתאם -> ומאחר ואין לי את המשחק, אין לי מושג איפה הEXE נמצא...)

בנוסף במשחק תפתח את הקונסול (לחיצה על הטילדה -> ~ המקש שמשמאל לאחד) ותכתוב את הפקודה הבאה: fps_max 100

אגב אני אף פעם לא אבין את אלה שרוצים 1000 FPS במשחקים... גם ככה מעל 60 זה כבר לא משנה :P

חחח אתה לא מבין איזה הבדל יש בין 60 ל100

ותקשיב אם יש לך עברית המחשב אז בהגדרות תלת מימד בהגדות של הכרטיס מסך,

שמה יופיע לך - סינכרון אנכי - תעשה לו OFF

אם באנגלית אז

משהו עם 3D

שם תרד בטבלה למטה להsync

ותעשה לו OFF

פורסם

אין שום הבדל בין 100 ל60, אלא עם כן יש לך איזה עיניים של סופרמן...

פורסם

יש הבדלים אבל אך ורק אם המסך תומך מעל 60HZ.

לדוגמה עם מסך 120HZ, אתה תרגיש הבדל בלי להתאמץ בכלל.

פורסם

עוד פעם הוויכוח הזה...

בCS יש הבדל בין 60 ל 100 נקודה.

זה לא שזה מקרטע ב 60 זה שפשוט יותר קל לשחק, ככה המשחק בנוי, אם אני זוכר טוב זה משהו עם זה שהכוונת נסגרת יותר מהר או משהו כזה.

פורסם

יש הבדל? סבבה

אבל איך אפשר לשחק בזמן שכל פעם שמסובבים את המבט מהר יש את הקרעים האלה שזה למה יש את הVSYNC מהתחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים