פורסם 2010 ביוני 1715 שנים שלום ,יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ?דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי .תודה רבה.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים זה לא קשור למערכת ההפעלה אלא להגדרות בכרטיס מסך/משחקבמקרה שלך סביר להניח שבהגדרות כרטיס המסך ה- v-sync מופעל ונותן לך 60 פריימים קבועים.תבטל את ההגדרה הזאת ויהיה בסדר.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים ראה תמונה. (כמובן שזה יבטל את הVSYNC גלובלית, אם אתה רוצה רק למשחק הזה עצמו, זה כבר בטאב program settings, ולבחור שם את הEXE של המשחק ולשנות את הVSYNC בהתאם -> ומאחר ואין לי את המשחק, אין לי מושג איפה הEXE נמצא...) בנוסף במשחק תפתח את הקונסול (לחיצה על הטילדה -> ~ המקש שמשמאל לאחד) ותכתוב את הפקודה הבאה: fps_max 100 אגב אני אף פעם לא אבין את אלה שרוצים 1000 FPS במשחקים... גם ככה מעל 60 זה כבר לא משנה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים ראה תמונה. (כמובן שזה יבטל את הVSYNC גלובלית, אם אתה רוצה רק למשחק הזה עצמו, זה כבר בטאב program settings, ולבחור שם את הEXE של המשחק ולשנות את הVSYNC בהתאם -> ומאחר ואין לי את המשחק, אין לי מושג איפה הEXE נמצא...) בנוסף במשחק תפתח את הקונסול (לחיצה על הטילדה -> ~ המקש שמשמאל לאחד) ותכתוב את הפקודה הבאה: fps_max 100 אגב אני אף פעם לא אבין את אלה שרוצים 1000 FPS במשחקים... גם ככה מעל 60 זה כבר לא משנה חחח אתה לא מבין איזה הבדל יש בין 60 ל100 ותקשיב אם יש לך עברית המחשב אז בהגדרות תלת מימד בהגדות של הכרטיס מסך, שמה יופיע לך - סינכרון אנכי - תעשה לו OFF אם באנגלית אז משהו עם 3D שם תרד בטבלה למטה להsync ותעשה לו OFF
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים יש הבדלים אבל אך ורק אם המסך תומך מעל 60HZ.לדוגמה עם מסך 120HZ, אתה תרגיש הבדל בלי להתאמץ בכלל.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים עוד פעם הוויכוח הזה...בCS יש הבדל בין 60 ל 100 נקודה.זה לא שזה מקרטע ב 60 זה שפשוט יותר קל לשחק, ככה המשחק בנוי, אם אני זוכר טוב זה משהו עם זה שהכוונת נסגרת יותר מהר או משהו כזה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים יש הבדל? סבבהאבל איך אפשר לשחק בזמן שכל פעם שמסובבים את המבט מהר יש את הקרעים האלה שזה למה יש את הVSYNC מהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.