עבור לתוכן

מה ההבדל ברעש בין HD103UJ ל-HD103SJ?

Featured Replies

פורסם

יש לי 103UJ ואני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני רוצה להוסיף דיסק נוסף וחשבתי על ה-103SJ, השאלה היא האם הוא שקט באותה מידה כמו ה-103UJ. מהירות פחות מטרידה אותי.

כמו כן, האם יש דיסק 1.5TB ששקט כמו ה-103UJ ושמתומחר במחיר טוב?

תודה!

פורסם

ה-SJ רועש יותר מה-UJ ב-2 דציבלים במנוחה ובמאמץ.. לא משהו מיוחד. יש לי את שניהם ואני לא שומע הבדלים, שניהם שקטים.

לגבי 1.5TB.. הייתי כבר מוסיף קצת והולך על ה-HD203WI של סמסונג

פורסם
  • מחבר

אם ההבדל הוא 2 דציבל אז אני חושב שאלך על ה-103SJ שאמור להיות קצת יותר מהיר.

ה-HD203WI עולה כמעט כפול מה-103SJ, כך שהוא לא בתקציב.

פורסם

רצית המלצה ל-1.5TB.. שזה לפחות 540 שקלים

HD154UI

לכן אמרתי שכדאי לשים עוד קצת ולקחת את ה-2TB

פורסם
  • מחבר

יש גם 1.5TB ב-475 ש"ח השאלה אם מדובר בדיסק שקט ואמין. על מהירות אני יכול להתפשר.

עריכה: עם 40% כשל כנראה שאין ארוחות חינם. היום אקנה את ה-103SJ.

פורסם

;D

זה לא 40% כשל, זה 40% אנשים שדירגו את הכונן על 1 כש-1 הוא הניקוד הנמוך ביותר, זה לא אומר דווקא כשל.

אבל כן, זו סיבה להימנע ממנו. המלצתי לך כבר על כונן מעולה, ההחלטה מכאן ואילך היא שלך.

פורסם
  • מחבר

חלק מהדיווחים הם של אנשים שקנו מספר כוננים וכולם כשלו, דבר שמרמז על יותר מ-40% כשל. מה שמעניין זה שלא חסרים דיסקים אחרים של סיגייט שמופיעים ב-newegg עם אחוזי כשל (או ציון 1/5) דומים. דווקא הדיסקים של סמסונג בד"כ מצטיינים עם אחוז כשל נמוך במיוחד. WD קצת מאחור, אבל עדיין הרבה יותר טובים מסיגייט. אפשר היה לצפות מחברה כל כך וותיקה (שאגב מחזיקה גם את הידע והטכנולגיות של מקסטור וקוואנטום) שהמצב יהיה טוב יותר.

פורסם

תמיד תבדוק ספציפית, זה לא כלל ברזל לגבי כל חברה וחברה.

ולגבי ה-40%.. תקרא שוב מה שרשמתי, אין שום היגיון במה שאמרת:

אני מודע לכך שכל כונן כשל, אולי כאן כשלים יותר, לא אמרתי שלא, אמרתי שאין כאן שום הערכה, ה-40% זה דירוג כללי ולאו דווקא על כוננים שכשלו. ותאמין לי שזה ממש לא קרוב למספר הכוננים שחוזרים לסיגייט.

פורסם
  • מחבר

תמיד תבדוק ספציפית, זה לא כלל ברזל לגבי כל חברה וחברה.

אם תחפש יוצאים מהכלל אני בטוח שתמצא, אבל ממעבר על הרבה ביקורות משתמשים זה די ברור שהממוצע של סיגייט הרבה יותר נמוך משל סמסונג.

ולגבי ה-40%.. תקרא שוב מה שרשמתי, אין שום היגיון במה שאמרת:

אני מודע לכך שכל כונן כשל, אולי כאן כשלים יותר, לא אמרתי שלא, אמרתי שאין כאן שום הערכה, ה-40% זה דירוג כללי ולאו דווקא על כוננים שכשלו. ותאמין לי שזה ממש לא קרוב למספר הכוננים שחוזרים לסיגייט.

מה שכתבתי דווקא מאוד הגיוני כי כמעט כל המשתמשים שנותנים לכונן 1/5 עושים זאת לאחר שחוו כשל וכמעט אף אחד שחווה כשל לא נותן ציון גבוה יותר. אתה מוזמן לעבור על הביקורות בעצמך אם יש לך ספק.

אגב, אני לא טוען שאחוז הכשל בביקורות תואם במדוייק את אחוז הכשל בפועל, מהסיבה הפשוטה שהביקורות מהוות מדגם קטן מדי כדי לקבל תוצאה מדוייקת ממש. עם זאת, זה די ברור שכונן שבו 40% מ-248 ההביקורות מדווחות על כשל הוא כונן לא אמין שרצוי מאוד להתרחק ממנו.

פורסם

עזוב, אני התייאשתי. אני התייחסתי ללשון/דקדוק.. לא דיברתי על שום דבר אחר.

אמרתי ש-40% דירוג הכי נמוך לא אומר 40% כשל, זה הכל. אתה סתם טוחן מים..

ושוב, תגיד מה שאתה רוצה, זה לא כלל ברזל.

פורסם
  • מחבר

אם היית טורח לקרוא את הביקורות היית מסכים עם המהות של הדברים - יש קשר מובהק וברור בין ציוני 1/5 לבין דיווחים על כשל חומרתי. אבל בחרת בדרך הקלה - להתווכח על סמנטיקה ::)

פורסם

מה שעושה לך טוב.. ועכשיו נסיים אם אין לך עוד שאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים