פורסם 2010 ביוני 1615 שנים http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3040&CategoryID=408&Page=1האם היא תשווק דרך אחת הרשתות או עצמאית?האם העברית היא תמיכה או ממשק מתורגם או בכלל רוט כמו שמסתובב ברשת?
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים ניופאן נוהגת למכור מכשירים באופן עצמאי , והיא תדאג לעברת אותו כמו שצריך החסרון הוא שהם דורשים לא פעם מחיר גבוה בלא מעט מאשר חנות פרטית רגילה .
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים אידיוט מי שיקנה את זה אצל ניופאן ב3600 שקל (סביר להניח) כשהHTC EVO 4G הולך לצאת עוד חודש בגרסת GSM שתעבוד בארץ ותעלה בסביבות ה550$ בארה"ב.
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים איפה ראית כזה דבר?4g הוא בכל מקרה לא יהיה כי אין רשתות gsm כאלה פרוסות עדייןאולי אתה מתכוון שתצא גירסת gsm של htc incredible?
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים נראה מה יהיה המחיר, אבל משמח..בעצם אם ה diamond 2 עולה אצלהם 2890 באתר....
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים איפה ראית כזה דבר?4g הוא בכל מקרה לא יהיה כי אין רשתות gsm כאלה פרוסות עדייןאולי אתה מתכוון שתצא גירסת gsm של htc incredible?ה EVO 4G תומך גם ב3G כמובן.הבעיה עם הדגם הראשון שאזל מהמלאי בערך 10 שניות אחרי שהתחילו למכור אותו בארה"ב זה שהוא לא תומך GSM ולכן לא מתאים לרשתות בארץ.אבל אל דאגה עוד חודש או טיפלה יותר הם מוציאים גירסה שתומכת בGSM ותעבוד בארץ על תשתית ה3G שלנו. /ס\
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים לא הייתי בונה על זה שעוד חודש תראה גירסת gsm שלומה שכן, יותר סביר שתראה גירסת gsm של הincredible(על הevo אין אפילו שמועות כרגע)אגב, הוא אזל לא בגלל מכירות גבוהותנמכרו בסה"כ 65 אלף מכשיריםhttp://www.engadget.com/2010/06/14/sprint-fires-employee-who-leaked-weak-evo-4g-sales-numbers/
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים המקורות שלי אומרים שגרסת GSM של הEVO יצאה לדרך ותופיע עוד חודש חודשיים בהופעת בכורה.האם הם צודקים רק הזמן יגיד.מתי שהוא חייבת לצאת גרסת GSM של הEVO בצורה כזאת או אחרת.אין סיבה שזה יקח הרבה זמן.
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים אם אני לא טועה להפוך את ה HTC EVO 4 למכשיר שיעבוד דור 3 זה מצריך שינוי פיזי במכשיר לא ככה? אם כן..סביר להניח שזה לא יצא, או שזה יצא מאוחר מדי, כשכבר יהיה HD3
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים המקורות שלי אומרים שגרסת GSM של הEVO יצאה לדרך ותופיע עוד חודש חודשיים בהופעת בכורה. האם הם צודקים רק הזמן יגיד. מתי שהוא חייבת לצאת גרסת GSM של הEVO בצורה כזאת או אחרת. אין סיבה שזה יקח הרבה זמן. המקורות שלך? אם שום אתר בתחום (ובפרט gsmarena) לא מדבר על זה, אני די בספק וגם אז, זה לא עניין של חודש אלא הרבה יותר בד"כ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.