עבור לתוכן

עזרה עם ספק כוח שהרכבתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם -

הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב)

ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי .

הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה .

פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר..

שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו לא בסדר ואז קיבלתי מסך כחול מהיר שחלף אחרי שניה וריסטרט.

אח"כ מאז שזה קרא התחילו אצלי בעיות שהמחשב נתקע עוד לפני הWINDOWS שהוא מראה תנתונים של המחשב שלי , אח"כ ניתקלתי בכל מיני שגיעות למיניהם(אחרי כל פעם של ריסטרט) , גם בין היתר היו אצלי פעמים שהמחשב בכלל לא הגיב , או שהדלקתי את המחשב והוא מהר נכבה , או שהדלקתי את המחשב וכלום לא קורא , הנורה נשארת דולקת אבל המסך והעכבר לא נראים כפועלים.

השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהספק לא סוחב אותו?הספק הזה היה בשימוש רק שנה והוא יותר נורמלי מהספק הקודם שהיה לי שעלה לי 40 שקל..

מישהו יכול להסביר לי אולי מה העניין עם כל הסיפור הזה שקרא לי?תודה מראש

פורסם

אם הספק מלפני 5 שנים אז הוא ספק 20 פינים.

הלוח אם דורש ספק של 24 פינים.

הלוח שלך צריך את מה שיש בתמונה-

http://lian-li.com/v2/tw/product/upload/image/pss/psu20%204pin.jpg

הספק נותן לו מה שיש בתמונה, אבל בלי התוספת בצד ימין.

יכול מאוד להיות שזה מה שמגביל את המחשב.

בטוח שחיברת את כל החיבורים האפשריים ללוח?

פורסם

יכול להיות שהספק השני דפוק - תפתח אותו תראה אם הוא תקין מבפנים (קבלים מנופחים)

הספקים של JTC הם בתכלס L&C אם קצת שיפורים - אבל עדיין גנרי בהחלט ונותן פחות מחצי ממה שכתוב אליו

שים ספק רציני של hec או משהוא דומה

פורסם
  • מחבר

אם הספק מלפני 5 שנים אז הוא ספק 20 פינים.

הלוח אם דורש ספק של 24 פינים.

הלוח שלך צריך את מה שיש בתמונה-

http://lian-li.com/v2/tw/product/upload/image/pss/psu20%204pin.jpg

הספק נותן לו מה שיש בתמונה, אבל בלי התוספת בצד ימין.

יכול מאוד להיות שזה מה שמגביל את המחשב.

בטוח שחיברת את כל החיבורים האפשריים ללוח?

לפי מה שראיתי אצלי בחיבור של הספק זה 24פין ויש את התוספת בצד ימין ,

וחיברתי את כל הכבלים האפשריים,

ו 11010010110:

אז אתה אומר לוותר על הספק ההוא?כי איך הגיוני שבהתחלה פעל לי ואז זה התחיל לעשות בעיות ?

אין משהו לעשות בעניין?אני לא רוצה לוותר עלהJTC ואני רוצה להשתמש בוא .. אין מצב שהוא לא מרזיק את המחשב שלי והLC כן.

אגב איך קישרת את הספק של הJTC ל L&C שלי?

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה בלוח שקשורה לחשמל. אם כך המחשב יכול לעבוד בצורה שונה אם ספקים שונים גם אם הם תקינים

במקרה שלך כנראה ש 2 הספקים דפוקים (תפתח ותראה מבפנים אם יש נזק ויזואלי) וייתכן שיש קבלים מנופחים או משהוא בלוח

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיש לך בעיה בלוח שקשורה לחשמל. אם כך המחשב יכול לעבוד בצורה שונה אם ספקים שונים גם אם הם תקינים

במקרה שלך כנראה ש 2 הספקים דפוקים (תפתח ותראה מבפנים אם יש נזק ויזואלי) וייתכן שיש קבלים מנופחים או משהוא בלוח

אני מציין שהספק עבד בP4 כמו שצריך , זה לא משנה את התמונה עכשיו?

פורסם

יכול להיות שה P4 שלך לקח פחות זרם או שהיה פחות רגיש לקפיצות מתח של הספק

תפתח את הספק ותראה בפנים אם יש נזק ויזואלי

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שה P4 שלך לקח פחות זרם או שהיה פחות רגיש לקפיצות מתח של הספק

תפתח את הספק ותראה בפנים אם יש נזק ויזואלי

עזוב מה זה משנה..גם עם אני ימצא נזק..אני כבר לא ישתמש בזה ,זה גם ככה לא מסתדר טוב במחשב שלי..

פורסם

תחזיר אותו ל P4 אתה אומר שהוא עבד שם בסדר

פורסם

שווה להיזהר עם ספק שמחברים למערכת, ספק לא יציב / לא תקין יכול לקלקל קשיחים ורכיבים אחרים. אגב, ספק מלפני 5 שנים זה ממש לא בהכרח 20 PIN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים