עבור לתוכן

Portal 2 פרטים וכמה סרטונים.

Featured Replies

פורסם

אם אין לך למי לתת מהחברים\משפחה אז אפשר להציע גם בפורום (בכללי למשל)

• תגובות 71
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שאי פעם נהניתי כ"כ ממערכת שיווק כמו שאני נהנה מזו של פורטל.

פורסם

איזה אדיר!

פורסם

כניראה שהמשחק יצא מוקדם מהצפוי :yelclap:

הם גם אמורים לדבר על DLC בקרוב, אני מאמין שגם הפעם מדובר בתוספות בחינם כמו ב L4D ו TF2.

פורסם

באיחור אלגנטי,אבל--מעקב..

פורסם

מישהו עובד על דיון ראשי? כי כניראה שהמשחק יפתח היום בלילה :lol:

למי שלא ראה STEAM התחיל להוריד את PORTAL 2 (לא ה PRE LOAD, הורדה נוספת).

נ.ב.

מוריד גם עדכונים ל CSS ו TF2, הרבה עדכונים בשבוע האחרון...

פורסם

הם בכלל הודיעו על כך? כי אם לא, נראה לי מוזר שישחררו משחק בלי להודיע, זה יכול להזיק בצורה רצינית...

פורסם

תעבור על ההודעות האחרונות שלי פה ובדיון של STEAM. בשבועיים האחרונים הם מוציאים עדכונים כל יום למשחקים שלהם ומשחקי INDIE (חבילת תפוחי האדמה). הרבה רמיזות שהמשחק יפתח ב 15 והרבה דברים אחרים שלא ברור מה הם.

יש גם את האתר הזה

http://www.aperturescience.com/a/b/c/d/g/h/abcdgh/

לפי KOTAKU הוא בבעלות של VALVE.

פורסם

נכון, אבל עדיין מוזר שאין הכרזה ברורה ומפורשת על היציאה של משחק...

פורסם

זה VALVE :nixweiss: אי אפשר לדעת מה עובר להם בראש. בהרבה מקומות אמרו שלא ראו מה היתרון בהזמנה מ STEAM, יכול להיות שזה הבונוס שאף אחד לא ידע עליו, EARLY ACCESS.

פורסם

לכול אלו שמצפים מהמשחק להיפתח בזמן המצויין - זה לא יקרה. VALVE ידועים בבלאגנים שלהם עם יציאות משחקים. אל תצפו מהמשחק לצאת בזמן, הנה לכם אפילו דוגמא מלפני חודש-ASSASSINS CREED:BROTHERHOOD, יצא באיחור של יותר מ24 שעות.

חוץ מזה, גם לחברות הגדולות הללו כמו VALVE אין שום בעיה להוציא את המשחק בזמן. אלו הן חברות ענק אשר מרוויחות מיליארדי דולרים בשנה. אין שום סיבה לכך שהם יוציא את המשחק באיחור, זה לא הרי שהן שמות את המשחק בPRE LOAD 10 דקות לפני שהוא אמור לצאת לשוק, אלו הן הכנות של שבועות וחודשים לפני שהמשחק ניתן לקנייה והורדה שלו. עוד כסף לתוך הכיס של VALVE, איחור של 24 שעות בהוצאה של המשחק יכולה להרוויח להם עוד קונים. ככה לפחות הם השיגו אותי עם AC:B.

עריכה: טעות כתיב

פורסם

זה לא באמת משנה להם, אפילו הם מעדיפים להוציא את המשחק כי כרגע יש הנחה של הזמנה מוקדמת.

בדרך כלל הבעיות שיש ב STEAM לא נגרמות בגלל VALVE, הן מגיעות מהמפיצות והמפתחות. הרבה מפיצות נכנעות ללחץ של החנויות הרגילות (GAME, GAMESTOP וכו') שדוחות את היציאה ב STEAM. הרבה פעמים זה פשלה שלא העבירו את הכל בזמן כי היו שינויים של הרגע האחרון.

ב PORTAL 2 אין את הבעיות האלה כי זה משחק של VALVE, הם עושים הכל לבד וגם 100% מהכסף שאתה משלם הולך חזרה אליהם.

פורסם

זה לא באמת משנה להם, אפילו הם מעדיפים להוציא את המשחק כי כרגע יש הנחה של הזמנה מוקדמת.

בדרך כלל הבעיות שיש ב STEAM לא נגרמות בגלל VALVE, הן מגיעות מהמפיצות והמפתחות. הרבה מפיצות נכנעות ללחץ של החנויות הרגילות (GAME, GAMESTOP וכו') שדוחות את היציאה ב STEAM. הרבה פעמים זה פשלה שלא העבירו את הכל בזמן כי היו שינויים של הרגע האחרון.

ב PORTAL 2 אין את הבעיות האלה כי זה משחק של VALVE, הם עושים הכל לבד וגם 100% מהכסף שאתה משלם הולך חזרה אליהם.

כן, לגבי זה שפורטל שייך לVALVE זה נכון לגמרי, אבל למרות ההנחה (טוב, 5 דולר הנחה זה לא בדיוק מה שמכר) עדיין אנשים יקנו בגלל שיש לא מעט שחושבים אם "כדי לי או לא". לפעמים ה"כדי לי" הזה יכול להיות מוכרע ע"י התעכבות ביציאה של המשחק, שיכול לגרום למתלבט לחשוב "טוב, אז בטח כדי לי, הרי זה לא יכול להיות צירוף מקרים". אני יכול להבטיח שעשרות, מאות ואף אלפי אנשים קנו משחק כלשהו בגלל התעכבות כזאתי, לדוגמא כפי שנאמר למעלה.

אל תשכח שיש גם את אלמנט "החבר" שאומר לך שזה משחק טוב, שהוא כיף, שכדי לך ואתה לא תסכים לקנות, אבל אז תתחרט ברגע האחרון ותקנה. שוב, דברים כאלו קרו, קורים ויקרו.

פורסם

המשחק לא נפתח מוקדם :'(

VALVE רוצים שנעבוד קשה...בשביל לפתוח את המשחק מוקדם צריך לשחק במשחקי תפוח האדמה :P

http://www.aperturescience.com/glados@home/

http://kotaku.com/#!5792476/we-can-unlock-portal-2-early-together-by-playing-indie-games

כל מי שיש לו משחקים מהאוסף שישחק בהם הרבה בסוף שבוע :lol:

פורסם

מה שכן , נראה לי שהמשחק יצר עומס על השרתים של VALVE... :D

המון אנשים מורידים אותו (Pre-Load)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים