עבור לתוכן

Portal 2 פרטים וכמה סרטונים.

Featured Replies

פורסם

IGN מפרסמים שלושה סרטוני משחקיות מתוך פורטל 2, הכוללים לא מעט שלבים ודי הרבה ספוילרים מהמשחק המלא. אני מציע לכם לא לצפות בהם אם אתם מאלה ששונאים ספוילרים, כי יש כאן כמה כאלה, הו בהחלט. בעצם, כדאי שתפסיקו לקרוא את הידיעה הזו עכשיו.

במקביל לסרטונים, דאג לומברדי התראיין ל- G4 וציין שהקמפיין של פורטל 2 יהיה ארוך בערך פי 2 מהמשחק המקורי, ושיהיה קמפיין נוסף באורך דומה לשני שחקנים המגלמים זוג רובוטים מאוהב, שלכל אחד מהם יכולות שונות. כך שבסך הכל יהיה בפורטל 2 פי 4 יותר תוכן מהמשחק הראשון.

כפי שכבר ידענו, Portal 2 מתרחש שנים רבות מאוד לאחר המשחק הראשון, כשהמתקן של Aperture Science חרב כולו. בדרכנו לצאת ממנו אנחנו מעירים בטעות את גלאדוס, שמתחילה לבנות מחדש את המתקן בנסיון להשאיר אותנו בתוכו. בדרכנו החוצה נפגוש כמה וכמה דמויות חדשות שגם הן מחפשות דרך לברוח מגלאדוס, ויעזרו לנו במסענו.

המשחק צפוי לצאת בשנה הבאה לPC, Mac, PS3 וXbox 360

(נלקח מאתר Vgames).

סרטונים:

1.

2.

3.

(הסרטונים בYoutube).

• תגובות 71
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש להם עוד כמה טריקים בשרוול.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאחד מהם הם הוא Half-Life ;)

פורסם

אני מקווה שהSDK של מנוע הsource החדש יהיה איכותי כמו הSDK הנוכחי. valve הגיעו לגדולה בזכות התמיכה בקהילה והכלים האיכותיים שהם שחררו לקהילה.

פורסם
  • מחבר

מה זה?

פורסם

אני מאוהב! אחד המשחקים הבודדים שיצאו למחשב שאפשר להגיד שהם מושלמים והרעיון שלהם מגניב ושונה בצורה יוצאת דופן!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Portal 2 נדחה (שוב) מתאריך היציאה המקורי שלו בפברואר, ל-18 באפריל.

http://pc.ign.com/articles/113/1135601p1.html

פורסם

הם דואגים שיהיה לנו מה לעשות בפסח :smile1:

זה מסדר לי מצויין משחק בחודש:

Assassin's Creed: Brotherhood בפברואר

Dragon Age 2 במרץ

Portal 2 באפריל

The Witcher 2 במאי

פורסם
  • מחבר

אל תצפה כ"כ לPortal 2 באפריל, אם זה Valve והם יעמדו מאחורי התואר שלהם, הוא ככל הנראה יידחה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הראשון הוא אחד המשחקים שאני יותר אוהב. מושלם.

מדהים שהם הצליחו לחשוב על דברים חדשים. נראה שיהיה הרבה יותר קשה.

גם הגרפיקה משופרת להפליא.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

VALVE שוברת את החוקים פעם נוספת :yelclap: אחרי מאות עדכונים ל TF2 ו DLC בחינם לסדרת L4D החברה ב VALVE עושים צעד נוסף לעתיד ורוד יותר. PORTAL 2 יאפשר לשחקני PC ולשחקי PS3 לשחק ביחד, לדבר אחד עם השני במהלך המשחק, לשמור את המשחק בענן על מנת שיהיה אפשר לגשת לשמירה גם מה PS3 וגם מהמחשב וזה לא הכל, גירסת ה PS3 של המשחק תכלול את גם גירסת המחשב בשביל שתוכל לשחק בכל מקום עם כל מי שתרצה.

בדיוק לפני כמה שבועות דיברו על הנושא ב EBC, לאפשר לגיימרים לעבור מקונסולה לקונסולה בלי שהם יתחילו כל פעם מחדש, VALVE עשו את זה ואפילו הלכו 2 צעדים קדימה, נתנו את 2 הגירסאות על דיסק אחד ואפשרו לשחק אחד עם השני גם אם לא משחקים באותה גירסה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

והנה הקישור לכתבה:

http://ps3.ign.com/articles/114/1144372p1.html

פורסם

אני לא אוהב לשים הודעות מעקב, אבל צר לי, כאן זה הכרחי.

פורסם

ממה שהראו הוא הולך להיות הרבה יותר קשה מהראשון, אני מאמין שכמו בראשון הם ילמדו אותך להשתמש בדברים האלה ואחרי כמה זמן כל המהלכים המוזרים יבואו לך לבד.

אני כניראה אחרוג ממנהגי ואקנה את המשחק ל PS3 ולא למחשב, הסיבה ברורה :smile1:

פורסם

מאז SC2 ו-HL2 לפניו לא הייתי כ"כ חסר סבלנות לגבי יציאה של משהו... למה כ"כ רחוק למה, הרי גם באפריל זה לא יהיה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים