עבור לתוכן

תקיעות קטנות במשחקים ונפילות FPS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , אני משחק במשחק COUNTER STRIKE 1.6 שזהו משחק ישן..

המשחק הוא משחק שמושפע מהFPS ובלי 100 FPS אי אפשר לשחק כמו שצריך

הדרישות הבסיסיות ל100FPS הם GEFORCE 5500 והמומלצות הם 6600 לפחות..

יש לי כרטיס GEFORCE 8500GT כבר שנתיים וחצי וזהו כרטיס שכל הזמן הריץ לי את המשחק כמו שצריך עם 100FPS והוא גם מעל ומעבר בשביל זה...

לאחרונה יש לי תקיעות קטנות כאלה מה שנקרא אולי דרופים (זה קורא לשניה כמו תקיעה כזאת וחוזר) או נפילות ל20FPS וחוזר ל100...

פעם הכרטיס שלי היה מתחמם ומגיע ל70 מעלות אבל קניתי לו קירור(לכרטיס מסך)ועכשיו הוא עומד על 55 מעלות במנוחה.(60 במשחק)

פורסם

תעדכן דרייבר כרטיס מסך.

תוציא את הכרטיס מסך ותנקה את הסלוטים שלו ואת הכרטיס עצמו.

פורסם
  • מחבר

תעדכן דרייבר כרטיס מסך.

תוציא את הכרטיס מסך ותנקה את הסלוטים שלו ואת הכרטיס עצמו.

דרייבר היה לי כבר עדכני כי גם רק פירמטתי לפני כמה ימים

מה כוונתך בסלוטים של הכרטיס מסך?

פורסם

תנתק את כרטיס המסך מהלוח אם ולאחר מכן תנקה את הסלוט שלו,לאן שהוא מתחבר ותנקה גם את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

תנתק את כרטיס המסך מהלוח אם ולאחר מכן תנקה את הסלוט שלו,לאן שהוא מתחבר ותנקה גם את כרטיס המסך.

אתה מתכוון את החריץ PCI

פורסם

לא,תנקה עם ספרי דחוס אויר [ספרי לחץ אויר] או עם פאן.

פורסם
  • מחבר

לא,תנקה עם ספרי דחוס אויר [ספרי לחץ אויר] או עם פאן.

ולא להעביר עם מפית או צמר גפן או משהו?

ובלי שום קשר אני די בטוח עכשיו(נפל לי האסימון) שכל התקיעות שדיברתי אליהם קוראים בגלל הCPU שקופץ לי כל הזמן ל50% ..גם על זה פתחתי פוסט בפורום תוכנה(העבירו לי את זה לפורום תוכנה)..עם אתה יכול בבקשה אולי תעזור לי שם..

פורסם

אני בטוח שהכרטיס שלך בסדר, אם אתה אומר שהמעבד שלך קופץ ל 50% זו כנראה הבעיה...לא בניקוי הסלוט (שגם זה לפעמים יעזור אבל ברוב המקרים מדובר ברכיב מערכת אחר שעושה בעיה)

בכל מקרה, תקח כמה שניות להסתכל ב TASK MANAGER ולראות את התנועות של המעבד, אל תגע בכלום ופשוט תסתכל על המעבד לכמה אחוזי ניצול הוא מגיע (אני מתכוון תחת הטאב של PERFORMANCE).

אם אתה רואה שהמעבד שלך קופץ מדי פעם לאיזור ה 40-50 ומעלה זה מה שגורם לך את התקיעות.

אם זה קורה, תסתכל תחת הקטגוריה של PROCESSES ותראה איזה קובץ לוקח לך את אחוזי המעבד הנ"ל.

אל תתיחס אל הקובץ ששמו SYSTEM IDLE.

כמו כן אם תמצא את הקובץ הנ"ל תרשום לנו מה שמו.

אם אתה ב WIN7, כשאתה נכנס אל TASK MANAGER לך לטאב של PROCESSES ולמטה יהיה לחצן שרשום עליו SHOW PROCESSES FROM ALL USERS. תלחץ על זה ואז תוכל לראות קבצים מסויימים שוינדוס לא מאפשר לך לראות.

תחזיר תשובה על כך.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שהכרטיס שלך בסדר, אם אתה אומר שהמעבד שלך קופץ ל 50% זו כנראה הבעיה...לא בניקוי הסלוט (שגם זה לפעמים יעזור אבל ברוב המקרים מדובר ברכיב מערכת אחר שעושה בעיה)

בכל מקרה, תקח כמה שניות להסתכל ב TASK MANAGER ולראות את התנועות של המעבד, אל תגע בכלום ופשוט תסתכל על המעבד לכמה אחוזי ניצול הוא מגיע (אני מתכוון תחת הטאב של PERFORMANCE).

אם אתה רואה שהמעבד שלך קופץ מדי פעם לאיזור ה 40-50 ומעלה זה מה שגורם לך את התקיעות.

אם זה קורה, תסתכל תחת הקטגוריה של PROCESSES ותראה איזה קובץ לוקח לך את אחוזי המעבד הנ"ל.

אל תתיחס אל הקובץ ששמו SYSTEM IDLE.

כמו כן אם תמצא את הקובץ הנ"ל תרשום לנו מה שמו.

אם אתה ב WIN7, כשאתה נכנס אל TASK MANAGER לך לטאב של PROCESSES ולמטה יהיה לחצן שרשום עליו SHOW PROCESSES FROM ALL USERS. תלחץ על זה ואז תוכל לראות קבצים מסויימים שוינדוס לא מאפשר לך לראות.

תחזיר תשובה על כך.

שלום

אני עם XP ראשית

דבר שני :

זה כל כך דינמי שאתה לא מבין..

לא תמיד זה קופץ ל50 דווקא , קופץ ל10-20-30 לפעמים ..לפעמים מגיע גם ל70..מה שבטוח המעבד כל פעם מקבל עומס..

לגבי מה שעושה את זה:

זה לפעמים הiexplorer לפעמים סתם תוכנה שפועלת לי , לפעמים משחק ,לפעמים אנטי וירוס..כזה רגיל זה בערך על 12% אחוז מפה אחוז משם אחוז משם מגיע ל12..

אבל זה כל הזמן קופץ מכל מיני דברים שונים..

מה אתה אומר?

פורסם

אני מבין תאמין לי..

גם אצלי זה היה קורה מדי פעם ועדיין קורה במחשב הנייד לפעמים, יש קובץ בשם SVCHOST שהיה לוקח לי קבוע בין30-80 אחוז מהמעבד

תוקע לי משחקים ולא הבנתי מדוע חשבתי כבר הכרטיס מסך הלך.

אבל בסופו של דבר עשיתי לקובץ הזה סיים משימה והכל הסתדר.

עכשיו אצלך אתה צריך לשים לב מה לוקח לך הכי הרבה, ואל תגע במחשב פשוט תסתכל מסביב על הקבצים, אם תזיז קצת את ה TASK MANAGER ותבדוק מה מו מי לא יקרה כלום למעבד וזה לא אמור לעבור את ה 10% שימוש +-

שים לב אם יש קובץ מוזר שאוכל לך שימוש במעבד...אם כן, בטל אותו ותנסה את המשחק.

זה לא משנה אם זה 30 או 70 אחוז שימוש, העיקר שתוכנה כלשהי לוקחת לך שימוש רב שהוא מעבר ל5-10% מהמעבד.

פורסם

יכול להיוץ שקיימות פקודות שאתה צריך להזין במשחק עצמו בכדי לייצב את ה FPS. ב CS יש מספר פקודות שקשורות ל FPS אם אני לא טועה. תבדוק את זה אולי זה יעזור כי בכל זאת, זה CS...

אולי הלאגים אלו לא דרופים ב FPS אלה לאגים שקשורים אניטרנט שלך? הייתי שוקל לשלול את זה (אלה אם אתה רואה את ה FPS נופל בצד הנמסך שלך אז זה כבר משו אחר..)

פורסם
  • מחבר

יכול להיוץ שקיימות פקודות שאתה צריך להזין במשחק עצמו בכדי לייצב את ה FPS. ב CS יש מספר פקודות שקשורות ל FPS אם אני לא טועה. תבדוק את זה אולי זה יעזור כי בכל זאת, זה CS...

אולי הלאגים אלו לא דרופים ב FPS אלה לאגים שקשורים אניטרנט שלך? הייתי שוקל לשלול את זה (אלה אם אתה רואה את ה FPS נופל בצד הנמסך שלך אז זה כבר משו אחר..)

זה בכלל לא קשור ........יש לי 100 FPS והדרופים קוראים בגלל הCPU קיצור אתה לא ממש בכיוון כי אני מדבר עלהבעיה בגלישה של המחשב גם ולא בפרט במשחק

ו חלפינו:

אני מסתכל וחוזר : זה כל פעם מחדש , עכשיו מחקתי את האנטי וירוס שלי כ י גם הschhost היה תופס לי כל הזמן 30-70%

עדיין הiexplorer קופץ לי למעל 20 וגם סתם דברים קופצים פתאום למעל 10 או יותר כמו שאמרתי זה דינמי ואני לא יוכל להגיד בדיוק...

פורסם

תעשה סריקה של ווירוסים , סוסים טוריאנים וכו' ..

תעשה ניקוי דיסק ותעשה איחוי דיסק , בקיצור תטפל במחשב שלך מסביב ואחכ תבדוק מה קורה במשחקים ובמאמץ .

נ.ב תבדוק טמפ' מעבד וכרטיס ( אם יש לו חיישן בכלל ) ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים