פורסם 2010 ביוני 1415 שנים שלוםהורדתי את התוכנה לניהול מחיצותיצרתי מחיצה חדשהעשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנההמחשב לא עולהinvalid partition tableמה עושים?תודה
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים לשחזר את טבלת המחיצות בעזרת Testdisk מתוך Parted Magic.בפעם הבאה תבדוק טוב מה אתה עושה ואני מציע לעבוד בכלל עם gparted.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים תוריד את Parted Magic שקישור אליה פרסם multicore. הוקבץ שירד הוא קובץ ISO. צרוב אותו לדיסק כ-Disc Image (בעזרת תוכנה כמו ImgBurn וגם רוב תוכנת הצריבה שבשימוש נפוץ יודעות לעשות את זה). אחרי שצרבת תאתחל (Boot) מהדיסק (כלומר תקבע אותו בתור התקן האתחול הראשון, בדיוק כמו כשמתקינים מערכת הפעלה). ושם מתוך הכלי Testdisk תבחר ב-Fix Partition Table (או משהו דומה).
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר תודה על ההסברחסר לי יידע...איך עושים BOOT מהדיסק?איך קובעים שהדיסק עם הקובץ הצרוב יעלה ראשון.על מה לוחצים?תודהערן
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים אני קודם מדגיש שוב, את הקובץ צרוב כ-Disc Image ולא כ-Data. זה השלב הראשון.את סדר התקני האתחול מגדירים ב-BIOS, זה משתנה מלוח ללוח (הוראות ניתן למצוא בחוברת לוח האם), אך בדרך כלל נמצא תחת הגדרה כמו Boot Configuration או Boot order, שם צריך להגדיר את הכונן האופטי כהתקן ה-Boot הראשון. לטחא מכן תכניס את הדיסק לכונן צא מה-BIOS וכשתופיע לך על המסך ההודעה Press any key to boot from CD/DVD תלחץ על מקש כלשהו במקלדת ויתבצע אתחול מהדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.