פורסם 2010 ביוני 1315 שנים נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate discורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk packאני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים תנסה עם testdisk, קישור בסטיקימקסימום תשחזר (גם בסטיקי) את המידע ותבצע פורמט
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר תנסה עם testdisk, קישור בסטיקימקסימום תשחזר (גם בסטיקי) את המידע ותבצע פורמטהצלחתי לשחזר עם R STUDIO .. הבעיה שאני מנסה בינתיים למצוא מקום כדי לשחזר לפחות חומר חשובואי אפשר לעשות סתם פורמט הוא לא נותן גם לא דרך דיסק של ווינדוס.. אני אנסה לעשות משהו עם testdisk שהמלצת אני רק מקווה שאין לו נזק פיזי.. זה כל הפחד שלי.ויש לי חבר עם אותה בעיה בדיוק.. רק שלי WD ושלו סייגיט ..השאלה ממה זה יכול לקרות ???
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים זה קורה בד"כ בשימוש במערכות הפעלה/הגדרות שונות.. טבלת הקבצים נדפקת וכדומה. בסה"כ המידע עוד שם, הבעיה היא הגישה אליו, זה הכל.
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים מחבר צודק! הפעלתי testdrive והוא כתב משהו של הקבצי מערכת (אני לא זוכר במדוייק) עשיתי הפעלה מחדש והכל חזר כאילו כלום לא קרה ירדה לי אבן מהלב! וגם הבנתי כמה "זבל" יש לי במחשב.. תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.