פורסם 2010 ביוני 1315 שנים עד עכשיו הכדורגל די בינוני במונדיאל הנוכחי וכרגע אני מת משעמום במשחק של אלג'יריה נגד סלובניה, 2 קבוצות משמימות שלא מסוגלות לחבר יותר מ-2 מסירות. השידור ב-HD באיכות טובה מאוד וערוץ 1 ראוי לשבח על כך אבל מצד שני, אלון מזרחי, חיים רביבו ואלון חזן עילגים ברמות שלא ניתן לתאר ולא ורואים שהם מנסים להראות שהם מבינים אך ללא הצלחה. מילה טובה לרן בן שמעון שכיף לשמוע אותו.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים ושום מילה על הווווזלות?שמישהו ישרוף את הכלים הנוראיים האלהנקווה שלא סתם מדברים על לאסור הבאת ווווזלות למגרשים, זה בלתי נסבל
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר ^^^כרגע חייבים ממיר HD אבל הערוץ הוא ללא תשלום לכל מי שכבר יש ממיר HD. ושום מילה על הווווזלות?שמישהו ישרוף את הכלים הנוראיים האלהנקווה שלא סתם מדברים על לאסור הבאת ווווזלות למגרשים, זה בלתי נסבלמסכים איתך אבל לפי מה שקראתי היום רוצים לאסור על הכנסת הדברים המרושעים הללו למגרשים ונהייתי אופטימי.נ.ב. עוד השמטה אומללה, הפעם של השוער האלג'יראי, ואני מתחיל לחשוב שהכדור באמת אשם בכך.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים משגע אותי הרעש של הזבובים... אה הדבורים... אה הווזבולות או איך שקוראים לחרא הזה...
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים הוו-ווזלות האלה זה באמת מעצבן את הצופים ואת השחקנים וכל השאר...אבל זה פשוט אטרקציה לאוהדים במגרש, אני בטוח ב-1000% שכל אחד ממכם היה רוצה אחת כזאת למשחקים של הקבוצה האהובה עליו בארץבואו נגיד שמי שיחליט לייבא את הדברים האלה לארץ ירויח לא מעט כסף
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר מעניין יהיה לשמוע וווזולות באולם כדורסל, רעש כזה באמת יהיה בלתי נסבל. לפי הדיווחים שקראתי, הרעש שהוווזולות משמיעות מגיע ל-130 דציבלים שזה שווה ערך להמראה או נחיתה של מטוס גדול.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים היו צריכים לתת לשחקנים לשחק בכדור לפחות חצי שנה לפני המונדיאליש ליגות ששיחקו איתו מדצמבר (גרמניה, ארגנטינה, ארה"ב, פורטוגל)הבעיה היא שיש ליגות שהספונסר שלהם היא נייקי או פומה והן לא יכולות לשחק עם כדור של אדידס (אנגליה, איטליה, ספרד)אבל נראה לי שבליגת האלופות שיחקו איתו
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים משגע אותי הרעש של הזבובים... אה הדבורים... אה הווזבולות או איך שקוראים לחרא הזה...צריך להשמיד את הדבר הזה, אי אפשר לשמוע את השדרן.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים בינתיים אהבתי את המשחק של דרום קוריאה, חוץ מזה שהם מצחיקיםבאמת מצחיקים ,אך מה עשו להם בית -ספר - הם מאוד נמרצים .
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים צריך להשמיד את הדבר הזה, אי אפשר לשמוע את השדרן. דווקא אם יש משהו טוב אחד שהחצוצרות מהגינום האלה עושות... הבאסה זה שלא שומעים את השירים והעידוד
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים האמת שאני ממש לא מבין את הווווווווווזלות האלה.הם סתם משתמשים בהם בשביל לעשות רעש, מילא אם זה היה בזמן ספציפי במהלך המשחק(כשהקבוצה שלהם מכניסה שער, או מחזיקה בכדור, או משהו) אבל זה סתם רעש רקע נוראישנמצא שם כל הזמן...ובאמת, הדבר היחיד שטוב בהן זה שהן מפריעות לשמוע את השדרנים הנוראיים שיש בארץ.למה לא יכולים להיות לנו שדרנים כמו הספרדים בליגה הספרדית למשל?ומילה טובה לערוץ 1, לא חשבתי שזה יראה כל כך טוב ושהם יסתדרו עם זה באמת.האיכות ב-HD מצויינת.ומילה רעה מאוד לערוץ 2. אתמול ראיתי את המשחק של גרמניה-אוסטרליה (המשחק הכי טוב עד כה, אגב)והאיכות פשוט זוועתית ביחס לערוץ 1 ב-HD. למה הם קנו משחקים? למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.