פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים קיצור מה אתה רוצה שאני אכתוב את זה בשבילך?תכתוב אלגוריתם (אני חוזר לשורשי הלימוד) מילולי ואם יהיה לך בעיה לעשות את זה [glow=red,2,300]לבד[/glow]תשאל
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר מיקדתי את הבעיה אם הייתי יודע איך לעשות את זה באלגוריתם הייתי עושה... אבל אני לא יודע אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח זאת הבעיה היחידה שלי
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אתה צריך לעגל את התוצאה, או שהתוצאה תהיה שלמה מהתחלה (כלומר לחזור על בחירות עד שתוצאה החילוק של מספר אחד בשני תהיה שלמה) ?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים האלגוריתם : 1. בחר מספר רנדומלי ראשון2. בחר מספר רנדומלי שני3. כל עוד שארית החלוקה של הראשון בשני שונה מ0 בחר מספר רנדומלי ראשון בחר מספר רנדומלי שני 4. סוף
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר אני די חדש בפסקלאם תוכל לומר לי איך אני מקבל את השארית של החלוקה? div או mod?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר אחלהתודה רבה אחי... מאוד עזרת ליסיימתי את העבודה הזאת סוף סוף! איזה תוכנה מעצבנת
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר גם אני עושה 5 בפסקלהבעיה זה שאני מפגר בחומר בשנה כי שנה שעברה למדתי סי ועברתי לבצפר חדש והם למדו כבר שנה פסקל ועושים 5 יחידות
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אתה עכשיו בי"א? אם כבר יש לך ניסיון תכנותי (הבנה של דברים כגון פרוצדורות, פונקציות, משפטי תנאי, לולאות) זה לא קשה ללמוד את החומר של שנה שעברה. בניגוד לעברית, "פסקל שפה קלה" ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.