עבור לתוכן

Diablo 3 בהזמנה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

וגם על הדרך יש את 2 פרקי ההמשך של SC2 שאמורים להיות בערך באותו אורך של הראשון שפותח במשך שנים רבות למרות שכולם בוכים שהוא העתק של הראשון..בכלל בליזארד הם אלה שקבעו במסמרות את הביטוי done when its done הם ממש לא ממהרים להוציא משחקים עד שהם לא גמרו אותם וזה לוקח זמן...גם כשהם כבר מדברים על תאריכי יציאה הם בד"כ נדחים שוב מסיבות שונות,אז נא להרגע-עד שדיאבלו 3 יצא לדעתי כל אחד מאיתנו כבר יעשה בגרות/יסים צבא/יעשה תואר/יתחתן מחק את המיותר,לדבר על דיאבלו 3 עכשיו זה מגוחך לדעתי-דברו איתי כשתהיה בטא תאריך יציאה רשמי במספרים מטעם בליזארד.

פורסם

אני לא יודע מה לגביי ההמנה אבל החנות היא אכן אמינה מאוד,המנתי מהם כבר 2 משחקים.אני חושב לאפשר להתקשר אליהם ולשאול מתי המשחק צפוי להגיעה לארץ.

פה המשחק עולה בהרבה פחות - http://www.pcgames.co.il/pc-Diablo_III-9570.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

פורסם

חברה אני מוכר עותקים בהזמנה מוקדמת של Duke Nukem Forever. יאללה, כולם לשלוח לי כסף.

:facepalm:

פורסם

האם אני היחיד שבאמת חושב שהמשחק יצא עד סוף השנה? :(

אני אישית מעדיף אותו יותר על פני SC2.

פורסם

אתה היחיד ואתה כנראה טועה. וגם אני מעדיף אותו, אבל אין מה לעשות עם זה.

חברה אני מוכר עותקים בהזמנה מוקדמת של Duke Nukem Forever. יאללה, כולם לשלוח לי כסף.

כמה כסף לשלוח? ולאן?

פורסם

האם אני היחיד שבאמת משלה את עצמי שהמשחק יצא עד סוף השנה? :(

אני אישית מעדיף אותו יותר על פני SC2.

תיקנתי את ההודעה שלך :)

פורסם

הוא עוד לא יצא ?

פורסם

ועם השורה הזו, נסכם את הדיון בנימת... ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים