פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מה הרעיון לעשות מכירה מוקדמת אם זה באותו מחיר שיהיה גם אח"כ?אני יכול לחכות, זה בסדר.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים בטוח זה יהיה יותר זול. אין לי שמץ מה פותח הדיון חשב לעצמו. מיותר לחלוטין. המשחק גם ככה יוצא עוד שנה+.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים תודה אבל זה מיותר. כשהמשחק יהיה יותר קרוב לשחרור אז יפתחו הזמנות מוקדמות קצת יותר עדכניות אבל יש מספיק זמן עד השחרור וכרגע זה מיותר.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים 250 שקל?! למה שמישהו שפוי ירצה לקנות משחק ב250 שקל?בגלל שזה דיאבלו, ולא סתם "משחק".הייתי משלם גם 350 אם הייתי חייב :'(
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים יופי לך רק אל תגיד את זה בקול כי אחרת זה באמת יעלה 350 שקל. מעבר לזה באמת שאין סיבה להזמין משחק במחיר מלא+ במיוחד שהוא יכול לצאת בעוד חמש שנים+. פשוט לחכות לתאריך יציאה רשמי ואז להזמין-וגם זה,באחת ההזמנות הקבוצתיות של הפורום..
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים כככן אבל יש זמן...בחייאת אם זה יוצא מתישהוא השנה אני מוכן לאכול במבה חלבה,איך אני אתכם?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים זו הזמנה שאני מחכה לה!אתה ועוד הרבה הרבה מיליונים. המשחק יצא בטח לקראת סוף 2011 אז ניצלת מלאכול במבה חלבה.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים לאף אחד אין מושג. לדעתי הוא יצא בחצי הראשון, אבל זה הימור בדיוק כמו מה שאתה אומר. הדבר היחיד שכמעט בטוח הוא שהוא לא יצא השנה...אני פוחד שבליזארד יתמחרו אותו בצורה חזירית.אבל זה לא המקום, למשחק יש דיון מקדים ראשי, אפשר לדבר שם.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים לאף אחד אין מושג. לדעתי הוא יצא בחצי הראשון, אבל זה הימור בדיוק כמו מה שאתה אומר. הדבר היחיד שכמעט בטוח הוא שהוא לא יצא השנה...אני פוחד שבליזארד יתמחרו אותו בצורה חזירית.אבל זה לא המקום, למשחק יש דיון מקדים ראשי, אפשר לדבר שם.אני בספק רב אם בחצי הראשון... אל תשכח שצריך לצאת גם Cataclysm בטח איפשהו לקראת סוף השנה... אחרי סטארקראפט 2 וCATA הם לא יוציאו שום משחק לפחות במשך 8-9 חודשים בדוק, אם לא יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.