עבור לתוכן

לא מצליח לפרמט או לפתוח Disk on key 4GB

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, יש לי Disk On Key של חברה לא מוכרת בגודל 4GB.

כבר כמה חודשים טובים שהUSB עבד ללא שום בעיות, אבל אתמול כאשר ניסיתי לפרמט אותו הייתה לי תקלה במחשב והפירמוט לא הושלם כמו שצריך.

כשניסיתי לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה "הדיסק בכונן אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?"

כאשר אני מנסה לאתחל אותו ( גם לNTFS וגם לFAT / FAT32 ) דרך הכלי של windows אני מקבל את ההודעה " ל - WINDOWS לא הייתה האפשרות להשלים את התהליך "

עכשיו ניסיתי לאתחל את הכונן גם דרך WINDOWS XP וגם דרך 7, גם אתחול מהיר וגם מלא, ולכל סוגי הפורמטים הקיימים כולל WBFS (דרך כלי של Wii). כמו כן ניסיתי לפרמט את הקובץ דרך ה - DOS ואני מקבל את השגיאה Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. ניסיתי גם דרך כלי שנקרא HP USB Disk Storage Format Tool וגם בכלי הזה לא הצלחתי אני מקבל אותה הודעת שגיאה שלא ניתן לפרמט את הכרטיס.

קרה לי דבר דומה עם USB בגודל 1GB לפי כשנה ואז הצלחתי לסדר את זה באמצעות איזשהו כלי שהורדתי באינטרנט, אז אני כמעט בטוח שהUSB לא מת אלא פשוט צריך החייאה באמצעות תוכנה מתוחכמת.

חשוב לי להדגיש שה USB לא קיבל שום מכה או משהו כזה אלא מדובר בבעיה שנגרמה בגלל בעיה בפירמוט של הכונן לכן לפי ההגיון זה אפשרי להפוך את התהליך...

למישהו יש פיתרון לסוגיה ???

ואם זה עוזר למישהו הכלי שהשתמשתי בו בעבר היה כלי שמאפשר לך לערוך מלא האפשרויות שקשורות לUSB כמו שינוי הגודל של ה USB וכו' ניתן היה לראות את הSERIAL וכו'...

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

נראה שהכונן הלך. תנסה למחוק את המחיצה וליצור אותה מחדש.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

פורסם

עיין במדריך ליצירת מחיצות באיזור המדריכים של האתר. פשוט תבחר מהמסך הראשי מחיקת מחיצה (של הDOK כמובן, ולא של ההרדיסק בטעות)

ולאחר מכן תעקוב אחרי שלבי יצירת מחיצה חדשה שבמדריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים