עבור לתוכן

**אחרי 3 שנים חזרתי,ואני צריך את עזרתכם,כנסו ב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב תנו לו לעבוד ולעדכן

אני רק מחכה שהבועה שלו תתפוצץ >:D >:D >:D

איזו בועה בדיוק? :kopfpatsch:

• תגובות 128
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבועה של המציאות

ההבדל בין מה שאתה מאמין שיהיה לך בעבודה ואיך ילך שם

למציאות המרה (והיא תמיד מרה) של מה שקורה שם בפועל

פורסם

תכל'ס אין שום בעיה עם העבודה הזו, בהשוואה לכל עבודה אחרת שתוכל להשיג בלי שום נסיון או השכלה. פשוט צריך לדעת לשמור על ציפיות מתאימות, ולא לחשוב שתוכל להרוויח בקלות 12000 ש"ח בחודש.

פורסם
  • מחבר

תכל'ס אין שום בעיה עם העבודה הזו, בהשוואה לכל עבודה אחרת שתוכל להשיג בלי שום נסיון או השכלה. פשוט צריך לדעת לשמור על ציפיות מתאימות, ולא לחשוב שתוכל להרוויח בקלות 12000 ש"ח בחודש.

הם שוכחים שאני רק בן 18 עם בגרות מלאה ללא שום ניסיון או תואר

גם 8 אלף זה מעל ומעבר בישבילי

פורסם

הם שוכחים שאני רק בן 18 עם בגרות מלאה ללא שום ניסיון או תואר

גם 8 אלף זה מעל ומעבר בישבילי

לא תקבל 8 אלף.

כדי להגיע לסכום כזה, צריך להיות מוכר ממולח ומנוסה.

ותסלח לי, אבל לפי כל השאלות שלך וכל החוסר וודאות שלך, לא נראה כאילו יש בך את התכונות הדרושות כדי להיות מוכר כ"כ טוב.

סלח לי אם אני טועה, אבל זו רק התחושה שלי לפי קריאת הפוסטים שלך.

בהצלחה בכל אופן.

פורסם

די, תנו לו ליהנות מהספק. אתם תהיו הוגנים ותתחלקו בהון שלכם, נכון? :)

פורסם

לא הבנתי משהו.

שכתוב לך בין 35 ו55 בונוס של 80 זה 80 ש"ח למכשיר?

זה אומר בעצם שאם אתה עובד 6 ימים בשבוע, 6 שעות ביום 4 שבועות בחודש.

יוצא לך שכר בסיסי של 3300ש"ח.

עכשיו אם אתה מוכר 40 מכשירים בחודש יוצא לך 3500ש"ח בונוסים, שזה 6.5K, וגם זה במקרה שתצליח למכור.

ואני מאמין של55 לא תגיע, כי אם היו מגיעים לזה הבונוס היה הרבה יותר קטן.

פורסם

^

רוב המקומות זה 5 ימים בשבוע, בערך 22 יום עבודה לחודש ו-6 שעות עבודה ליום שזו משמרת מביאים אותו לפחות מ-3300. הבונוסים עשויים לעזור לו בהנחה והוא ימכור ואני מאמין שבהתחלה הוא לא יעשה יותר מ-30 מכשירים בהנחה ומדובר ב-22 יום עבודה לחודש. זה שוק מאוד תחלופי בכוח אדם, מאוד מהיר ורק החזק שורד.

לפותח הת'ארד, תהיה יותר אסרטיבי על זה ולך על זה כבר, אין סיבה שהדיון הזה יגיע ל-10 עמודים. לך ותעבוד חודש, תבדוק חוזים וכד' עם הורים שלך ותסתכל במילים הקטנות או שתעלה לכאן את הטופס אם זה אפשרי ואנשים יעלו לך. אומנם זה עבודה ראשונה שלך, אבל אין סיבה להיות לחוץ בייחוד כשאתה עובר הכשרה של חודש ואתה לא עובד לבד בדוכן. תן חודש, הכי נורא או שתתפטר או שתפוטר בהתאם למצבך. ;)

נ.ב-

תנמיך ציפיות, חברות הסלולאר אוהבות למרוח, לעקוץ וכל המילים "היפות" לרמאי הן את הלקוחות שלהם והן את העובדים שלהם. כמובן שזה תלוי במיקומך באיררכיה בפרמידה.

פורסם

קרירין, פתח מחשבון.

כתוב שם 55, אחר כך תלחץ על הכפתור של ה"כפול", ואחר כך תכתוב 170.

עכשיו תאמר לי כמה בונוס הוא יכול להרוויח, תיאורטית, בחודש.

אני די בטוח שהבונוס דפרנציאלי. על ה-16 מכשירים הראשונים לא תקבל כלום בכל מקרה..

אם הוא ימכור בממוצע מכשיר כל 20 דקות - 18 מכשירים במשמרת - אז הוא יקבל בונוס על 2 מכשירים - 60 ש"ח. אני חושב שמכשיר כל 20 דקות *בממוצע* זה נתון נהדר.

נניח 22 משמרות בחודש - 23 ש"ח לשעה. משמרת אחת - 23*6 = 138 ש"ח. פלוס בונוס 60 ש"ח = 198 ש"ח. כפול 22 משמרות בחודש - 4,356 ש"ח.

כמה מכשירים תצטרך למכור בכדי להגיע ל-12,000 ש"ח?

בהנחת 22 משמרות, תצטרך להרוויח 545 ש"ח למשמרת. 138 ש"ח הרווחת רק מהעבודה הרגילה, כך שמבונוסים תצטרך להרוויח 407 ש"ח, בכל משמרת.

עבור 20 המכשירים בין המכשיר ה-16 ל-35, תקבל 30 ש"ח למכשיר. 407 לחלק ל-30 ש"ח - בערך 14 מכשירים. כלומר אם תמכור 30 מכשירים בממוצע במשמרת, תגיע ל-12 אש"ח בחודש.

29 מכשירים ל-6 שעות, זה 5 מכשירים בשעה. מכשיר כל 12 דקות. נניח אפילו שיעמדו אצלך בתור - כל הזמן - נונסטופ - מרגע שכף רגלך תדרוך בדוכן עד שיגמרו ה-6 שעות. כמה זמן לוקח להשלים תהליך מכירה? הלקוח מתלבט בין טלפונים, שואל שאלות מעצבנות, מתייעץ עם חברה שלו, בודק הרבה מכשירים שונים...נניח בממוצע 20 דקות. מצד שני - אתה יכול לשרת כמה לקוחות במקביל. לענות על אחד על השאלות, ולתת לאחר להסתכל על המכשירים. זה בהנחה שאתה הוא זה שמוכר, כי בדוכן סביר להניח שיהיו איתך עוד 2-3 אנשים. כלומר המכירות שלכם בדוכן יצטרכו להיות מכשיר 3-4 דקות, כשאתם מוקפים בלקוחות - כל הזמן - וכל 3-4 דקות חותמים על חוזה עם לקוח.

בקיצור...אם תגיע ל-6 אש"ח בחודש - שזה 20 מכשירים במשמרת - ראה את עצמך תותח מכירות אמיתי.

פורסם

^^

.. בחודש אלכס, 30 פלאפונים בחודש.. היעדים שהוא ציין הם לחודש שלם.

פורסם

סבבה, אם זה לחודש...

אז 22*23*6 = 3,036 שכר בסיס.

עוד 9 אש"ח להגיע ל-12 אש"ח בחודש.

עבור 20 המכשירים בין ה-16 ל-35 - 30 ש"ח למכשיר - 600 שקל.

35-55 - 21 מכשירים - 80 ש"ח למכשיר - 1,680 ש"ח. סה"כ עד כה - 2,280 ש"ח.

מ-56 והלאה - 170 ש"ח למכשיר. יש עוד 6,720 ש"ח להגיע ל-12 אש"ח - כלומר 40 מכשירים.

סה"כ - 95 מכשירים.

לחלק ל-23 משמרות - 4 מכשירים למשמרת, בערך מכשיר כל שעה וחצי.

אם אתה טוב מאוד...והוצבת במקום הומה אדם...אולי תעמוד תגיע למשכורת של 5 ספרות.

פורסם

שניצל -

בנאדם משקיע, כותב תגובה ארוכה ומפורטת, ואתה קוטל את כל החישוב שלו בהינף ציטוט.

לא יפה. גם אם אני טועה - וטעיתי - לא צריך לתקן, ולו רק בגלל התגובה המושקעת.

להבא..

פורסם

אגב, כל זה בהנחה שבאמת מדובר במספר המכשירים שהוא מוכר בחודש, ולא במשמרת. התגובה המקורית שלי פשוט הייתה תגובה לקרירין שהגיב להנחה הזו.

(פותח הת'רד המקורי לא הגיב על זה בדיוק...)

פורסם

שניצל -

בנאדם משקיע, כותב תגובה ארוכה ומפורטת, ואתה קוטל את כל החישוב שלו בהינף ציטוט.

לא יפה. גם אם אני טועה - וטעיתי - לא צריך לתקן, ולו רק בגלל התגובה המושקעת.

להבא..

ציני? רק ליתר ביטחון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים