עבור לתוכן

**אחרי 3 שנים חזרתי,ואני צריך את עזרתכם,כנסו ב

Featured Replies

פורסם

תעבוד שם שנה ובסוף שנה תעשה חשבון.

אם השכר הממוצע לחודש יהיה גבוה בכ1000-2000 ש"ח מהשכר מינימום למשרה זו ,ראה זאת כהצלחה.

זאת דעתי.

• תגובות 128
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סביר להניח שילמדו אותך

1. אודות החברה- פלפון וזה

2. אודות המכשירים שאתה אמור להציע - בכל אופן אתה אמור לספק ידע לא סתם לומר קנו קנו קנו זה טוב

3. הפעלת הקופה וכל הפרוצדורה שמסביב (כולל למשל קבלת סחורה).

4. טכניקות מכירה ושכנוע.

5. אולי גם איך לזהות כל מיני גורמים לא רצויים (גנבים, מטרידים, סתם אנשים משועממים או לא רציניים) וכיצד לטפל בהם.

לגבי האופניים אל תשאל אותה אם אתה יכול לבא עם אופניים. ברר באתרים של אגד / דן מה עלות נסיעות מביתך למקום העבודה וחזרה ומה עלות חופשי-חודשי ותגיד להם את זה. אם יגידו לך שעלייך להביא קבלות אז נסה בחודש הראשון וראה לאן זה זורם. אם לא יגידו לך בכל אופן בחודש הראשון תדאג שיהיו לך (נניח אל תסע באופניים) ותראה מה יהיה אם תדרש לכך. מקסימום בחודש שאחרי זה תדע אם אתה צריך אותן או שכמו ברוב המקומות (במיוחד הגדולים) הם פשוט יניחו שהגעת באוטובוס וישלמו את דמי הנסיעה הנקובים מביתך למקום העבודה וחזרה.

אגב, אלמלא יש לך רכב או שאתה מתכוון לנסוע גם בערב באופניים, לרוב מומלץ חופשי חודשי כך כי תוכל לנסוע גם בערב ואחרי העבודה בניגוד לכרטיסיה בה כל נסיעה מחושבת. (אבל תמיד מומלץ לעשות חישוב השוואתי).

כמה ידע בבן אדם אחד?אפשר אותך לאיזה חפירה של שעה?יש לי כל כך הרבה שאלות בכל כך הרבה מובנים..ואין לי אבא אז אין לי את מי לשאול..

פורסם

כמה ידע בבן אדם אחד?אפשר אותך לאיזה חפירה של שעה?יש לי כל כך הרבה שאלות בכל כך הרבה מובנים..ואין לי אבא אז אין לי את מי לשאול..

בינתים אני פה, אתה מוזמן לשאול. :)

מקסימום אם לא אהיה (ותהנה לי תשובות) אענה ברגע שאוכל.

ואגב זה לא בן-אדם זו בת-אדם (או בת חווה) ;)

פורסם
  • מחבר

בינתים אני פה, אתה מוזמן לשאול. :)

מקסימום אם לא אהיה (ותהנה לי תשובות) אענה ברגע שאוכל.

ואגב זה לא בן-אדם זו בת-אדם (או בת חווה) ;)

לייק (:

יש לי המון שאלות בקשר לצבא,או אי שירות צבאי,בקשר לעבודה,מכללה,המון המון המון

פורסם

אני חושב שחיפוש בגוגל ובדיקה באתרים הרלוונטים יעזרו לך הרבה

פורסם
  • מחבר

אני חושב שחיפוש בגוגל ובדיקה באתרים הרלוונטים יעזרו לך הרבה

לא ממש..אני מנסה המון ולא מוצא דברים שחופפים לשלי..

פורסם

אשמח לעזור במקומות שאני יכולה אבל..

1. אם אין לך בעיה לפתוח את זה באופן פומבי - וכך מצד אחד אולי להסתכן פה ושם אבל גם לאפשר לעצמך לקבל ייעוץ מאנשים רבים שמכירים דברים שונים אולי כדי לך נניח לפתוח את עניין הצבא בת'רד חדש ובו תנסה בצורה ברורה וממוקדת לתאר את העניין ולשאול את השאלות שלך.

2. לגבי עבודה אני מניחה שאין מניעה להמשיך בתרד הזה. שוב אנשים יענו לך תשובות שונות אבל ייתכן שעדיפות על אדם אחד (יותר אנשים=יותר ידע)

3. לגבי מכללה ושאר דברים אותו כנ"ל. (אבל מומלץ לא לפתוח 10 ת'רדים בו זמנית ;) )

בכל מקרה אם יותר נוח לך, אתה גם מוזמן לשלוח לי ה"פ.

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזור במקומות שאני יכולה אבל..

1. אם אין לך בעיה לפתוח את זה באופן פומבי - וכך מצד אחד אולי להסתכן פה ושם אבל גם לאפשר לעצמך לקבל ייעוץ מאנשים רבים שמכירים דברים שונים אולי כדי לך נניח לפתוח את עניין הצבא בת'רד חדש ובו תנסה בצורה ברורה וממוקדת לתאר את העניין ולשאול את השאלות שלך.

2. לגבי עבודה אני מניחה שאין מניעה להמשיך בתרד הזה. שוב אנשים יענו לך תשובות שונות אבל ייתכן שעדיפות על אדם אחד (יותר אנשים=יותר ידע)

3. לגבי מכללה ושאר דברים אותו כנ"ל. (אבל מומלץ לא לפתוח 10 ת'רדים בו זמנית ;) )

בכל מקרה אם יותר נוח לך, אתה גם מוזמן לשלוח לי ה"פ.

הודעה פרטית כבר בכתיבה (:

פורסם

זה טוב שאתה ספקן לגבי כך שאמרו לך שתוכל להרוויח 12 בחודש. אנשים לא חכמים מאמינים לזה.

בוא נציג את זה ככה: למה שפלאפון תשלם לך 12 אש"ח בחודש - שאתה בלי ניסיון ובלי השכלה (מעבר לבגרות) - כאשר יש עוד עשרות אלפים כמוך ושאפשר להחליף אותך בכל אחד מהם בשנייה? פלאפון מחוייבת לשלם לפחות שכר מינימום - 20.7 ש"ח לשעה. יכול להיות שהיא מתקשה למצוא עובדים, או שזאת המדיניות שלה בסוג העבודה הזאת - ולכן היא החליטה לתת 23 ש"ח לשעה, פלוס בונוסים.

אבל השכר לא יגיע ל-12 אש"ח. גם אם תהיה תותח בלתי נלאה - עדיין סביר שיש עוד כמה תותחים בני 18 כמוך בשוק..שיסכימו לקבל גם "רק" 8 אש"ח בחודש. ובהנחה שאתה לא תותח על - ושאתה "ממוצע" - אני לא רואה למה לפלאפון שווה לשלם לך סכומים שכאלו. אתה כבר מקבל 10% מעל שכר המינימום (23 ש"ח במקום 20.7). אם בעזרת הבונוסים תצליח להגיע עד ל-30 ש"ח לשעה - ראה זאת כהצלחה כבירה, בטח עבור בן 18 עם 0 ניסיון וללא כל השכלה.

פורסם
  • מחבר

זה טוב שאתה ספקן לגבי כך שאמרו לך שתוכל להרוויח 12 בחודש. אנשים לא חכמים מאמינים לזה.

בוא נציג את זה ככה: למה שפלאפון תשלם לך 12 אש"ח בחודש - שאתה בלי ניסיון ובלי השכלה (מעבר לבגרות) - כאשר יש עוד עשרות אלפים כמוך ושאפשר להחליף אותך בכל אחד מהם בשנייה? פלאפון מחוייבת לשלם לפחות שכר מינימום - 20.7 ש"ח לשעה. יכול להיות שהיא מתקשה למצוא עובדים, או שזאת המדיניות שלה בסוג העבודה הזאת - ולכן היא החליטה לתת 23 ש"ח לשעה, פלוס בונוסים.

אבל השכר לא יגיע ל-12 אש"ח. גם אם תהיה תותח בלתי נלאה - עדיין סביר שיש עוד כמה תותחים בני 18 כמוך בשוק..שיסכימו לקבל גם "רק" 8 אש"ח בחודש. ובהנחה שאתה לא תותח על - ושאתה "ממוצע" - אני לא רואה למה לפלאפון שווה לשלם לך סכומים שכאלו. אתה כבר מקבל 10% מעל שכר המינימום (23 ש"ח במקום 20.7). אם בעזרת הבונוסים תצליח להגיע עד ל-30 ש"ח לשעה - ראה זאת כהצלחה כבירה, בטח עבור בן 18 עם 0 ניסיון וללא כל השכלה.

תראה,אם היא אמרה 12 זה בטח לא 12..אבל זה סביב 8000-9000

שזה עדיין המון

הרי היא תשקר לי,היא רק תנפח המון

פורסם

תתחיל מזה שתברר מה העמלות בדיוק

פורסם
  • מחבר

תתחיל מזה שתברר מה העמלות בדיוק

מחר יש לי פגישה עם מנהלת הדוכן..למרות שזה השלב האחרון והקל ביותר,יכול להיות שהיא לא תקבל אותי

אם כן אני אבקש את כל המידע על דף או בעל פה ואעדכן כאן

תודה לכולכם

פורסם

שזה עדיין המון

שוב, ברור אף אחד לא משקר לך, היא רק אמרה לך מספר שאתה "יכול" להגיע אליו.

תבין. המשכורת שלך בעבודה כזאת (שמבוססת על עמלת מכירה) תלויה איך ורק בך!!

תיאורתית אתה גם יכול להרוויח מיליון שקל בחודש! כן כן!

פורסם

שזה עדיין המון

מצטער לאכזב אותך, רכזת כוח אדם שדיברת איתה היא סוכנת מכירות לכל דבר רק במקום מכשירים סלולרים המוצר הוא מחפשי עבודה. הן משקרות ודוחפות צעירים נאיבים למקומות עבודה איומים שלא מתאימים להם מבחינת כישורים ואופי רק כדי שתוכל לקבל עמלה. לפני מספר שבועות שלחתי קורות חיים דרך Runner (שירות השולח קורות חיים לכל חברות כוח אדם) ומתקשרת אלי סוכנת מכירות... סליחה רכזת כוח אדם ומנסה לשכנע אותי לנסוע כל יום על חשבוני 40 ק"מ לכל כיוון כדי לעבוד בעבודה העלובה הזאת.

למה ללמוד לתואר, אתה שואל? מכירות זו עבודה מאד קשה. מרבית הסוכנים נשחקים בפרק זמן קצר ועוזבים. בתחום מכירות ושירות נציג בעל ותק "אסטרונומי" (מעל שנה) נחשב לדינוזאור ואף אחד לא מבין איך לעזאזל הוא עדיין לא הביא לעבודה M-16 ירה בכל מה שזז. על מנת להגיע ל-7,000 - 8,000 ש"ח בחודש תצטרך להיות מוכר תותח על חלקלק כמו סולר חסר מצפון שמסוגל לדחוף לקשישה בת 87 מכשיר סלולרי דור 3.5 שעולה 3,000 ש"ח. אם לא תהיה אחד כזה תגרד את ה-4,000 בחודש ובשביל הסכום העלוב הזה תחטוף צעקות מצד מנהלים (למה אתה לא מוכר?!?!) ומצד לקוחות בהמות שחושבים שאם הם רכשו מגן מסך ב-30 ש"ח אתה הכלבה שלהם.

פורסם

lidor578 אתה עושה רושם של בן אדם מאוד תמים

זה בסדר לבן אדם שעדין לא יצא לשוק העבודה -אבל כדי לך ללמוד מהר

יש הרבה מעסיקים שמבטיחים דברים לא באמת מציאותים רק למצוא עובדים מהר

ותאמין לי עם בעבודה כזאת היו מקבלים 8 אלף בחודש הייתה רואה יותר אנשים מבוגרים עם וותק

יותר סביר זה שרק מישהו שתוכן משמרות מבוקר עד ערב ואין לו למעשה חיים מקבל משכורת באזור הזה

אבל ככה זה גם בעבודות אחרות

ואין הרבה ישראלים שישרדו תקופה ארוכה ב16 שעות עבודה ליום 5+ימים בשבוע

בכל מקרה בגלל שזאת העבודה הראשונה שלך אני ממליץ לך לבדוק במקרה שיש יתחיבות על תקופת עבודה מסוימת

כי חבל ליתקע חצי שנה או אולי יותר רק בגלל שנתנו לך קורס של החברה והחתימו אותך על חוזה

אני בכלל ממליץ לך כעבודה ראשונה בחיים לנסות ליתקבל לחנויות רגילות וקצת לישתפשף כעובד

סך הכל ברובם השכר אולי לא משהו אבל דווקה בגלל שזה לפי משמרות ולא תמיד יש זה נותן לך ללמוד בכיף מה זאת עבודה ומכין אותך לעתיד

בעניין לימודים -כל עוד אתה יכול להצליח בלימודים זאת צריכה להיות העדיפות הראשונה שלך -רק תבדוק שהשוק לא מוצף בתחום שאתה רוצה להתמחות

לדוגמה בישראל יש יותר מידי עורכי דין ככה שהתחרות שם מאוד קשה

בגלל זה יש חשיבות מאוד גדולה לבחור מקצוע טוב

עבודות לצעירים זה מה שזה עבודות לצעירים

במקרה שאתה כן זקוק לכסף ומוכן לעבוד על אנשים אתה יכול לקחת סיכון ולעבוד בעגלות בארצות הברית

כל עוד לא תופסים אותך ואתה יכול לחיות עם המצפון אתה יכול לעשות שמה הרבה יותר כסף מעבודות צעירים בישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים