עבור לתוכן

**אחרי 3 שנים חזרתי,ואני צריך את עזרתכם,כנסו ב

Featured Replies

פורסם

שלום!מה שלומכם?סוף סוף סיימתי תיכון ויש לי זמן לחזור לפורום הנהדר הזה!

אז..אני כבר בן 18 ו6 ימים.ואני נלחמתי המון זמן כדי להכנס לעבוד בפלאפון

ביום רביעי האחרון,עברתי את שלב הקורות חיים,וקראו לי לגבעתיים לראיון..הייתי הכי צעיר שם..כולם היו בני 22 לפחות,אפילו הבנות,ואני?רק סיימתי תיכון ואפילו צבא עוד לא עשיתי[שזה גם..סיפור ארוך]האמת?בהתחלה בכלל באתי כדי להיות נציג טלפוני בDATA אבל לאחר הראיון,הסימולציה,והראיון האישי,נועה,המנהלת אמרה לי שאני אהיה מבוזבז שם,והיא רוצה לשים אותי בקניון איילון,מכירים את העמדה הזאת?זאת שמוכרת פלאפונים.היא אמרה לי ששם מרווחים יותר,והרבה יותר קשה להתקבל לשם,ובטח שלא בגיל שלי,אבל היא קיבלה אותי.

הכל היה מעולה,עד שהיא אמרה לי איזה משהו שהדליק לי נורה אדומה:אם תיהיה תותח במכירות תוכל להגיע ל12 אלף בחודש.

פה כבר לא הבנתי מה הולך..סך הכל אני אהיה מוכר מסכן בקניון,איך 12 אלף?אנשים עם תואר לא מרוויחים ככה,ובטח שלא בגיל שלי.

עשיתי חשבון פשוט,היא אמרה שאני מרוויח בשעה 23:אז ככה.

23*8 שעות ביום=184 שקל

184*22 ימים=4048 איך היא הגיעה ל12 אלף?היא אמרה משו על בונוסים אבל לא ממש הסבירה.

מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר?איזה מישו עבד שם?

מזה הבונוסים האלה של מכירות?אם אנשים קונים אני רוויח כסף?

ועוד דבר יש לי חודש של לימודים,קורס,ואני מרוויח על זה כסף..מה הולךפה?

תודה לכולם

• תגובות 128
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על הקורס אתה מקבל שכר רגיל.

בונוסים= על כל מכירה שאתה עושה אתה מקבל כסף.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?

אני עומד בקניון,עם הבחורה,מישהו בא ואני מוכר לו פלאפון,אני מרוויח?כמה?ואיך הם יודעים מי מכר וכמה?

פורסם

כן, על כל מוצר שאתה מרוויח אתה מקבל כמשהו %, כמה בדיוק הית צריך לשאול את המעסיק

פורסם
  • מחבר

אני צריך איזה מישהו שעבד שם

לא הגיוני 12 אלף,אפילו לא 10.

פורסם

מה לא מובן פה?

אתה איש מכירות, יש להם מערכת ממוחשבת רגילה לכל דבר... כשאתה מוכר מכשיר אתה מוכר אותו על שמך

אתה מוכר למישהו פלאפון X במחיר Y אתה מקבל בונוס כספי שנועד להיות תמריץ בשביל שתמכור יותר

אתה עומד שם 8 שעות ביום * 22 ימים = 176 שעות... נגיד שאתה מוכר בשעה פלאפון אחד ומקבל על זה בונוס של 50 ש"ח = 8800 ש"ח + משכורת בסיס = 12K+ וזה בהנחה שאתה מוכר רק 1 כל שעה (אף אחד לא אמר שתצליח למכור בכלל) ובהנחה שהבונוס הוא 50 (יכול להיות יותר או פחות, ברר מול העבודה)

פורסם

א. אני באמת לא מבין מה לא מובן פה.

פעם ראשונה בחיים שאתה שומע על זה שסוכני מכירות מקבלים בונוסים על מכירות (שיטה קלאסית לגרום להם למכור יותר) ??

ב. תשנה את הכותרת למשהו נורמלי. זה נחמד מאוד שחזרת אחרי 3 שנים אבל זה לא קשור לנושא הדיון.

פורסם
  • מחבר

אז למה לי ללכת ללמוד לתואר ראשון או שני ולהרוויח 6 7 8 אלף?

אם אני יכול להרויח 12 אלף בלי ללמוד כלום,לשבת בקניון,ועוד עם בחורה?

אתה מכיר איזה מישו שעובד שם?אתה בטוח?ניראלי שעובדים עליי

זה העבודה הראשונה שלי בחיים

פורסם

12K זה כניראה ברוטו (עדין מדובר בהכנסה מאוד מכובדת).

הרעיון בכללי לא כזה מורכב, יש לך את ההכנסה הבסיסית שעומדת על כ 4K. על כל מוצר שאתה מוכר אתה מקבל אחוזים (תבדוק כמה), הרעיון הוא לגרום לך לדחוף מוצרים יקרים יותר ותוספות רבות יותר על מנת שהחברה תהנה מרווח גדול יותר (וגם תפריש לך חלק קטן מהרווח הזה). גם בצמצם וחנויות מחשבים כמו אייבורי עובדים בצורה הזו.

בכל זאת הסיכוי שתגיע ל 12K לא גדול בכלל.

בקשר לאיך הם יודעים, אני מאמין שלכל אחד שם יש עמדה שלו שכל הפעולות המתבצעות דרכה מזכות את מי שמזוהה עם אותה עמדה.

נ.ב.

מדובר בעבודה מאוד קשה אבל טובה יחסית לשאר הדברים שתמצא בגיל הזה. לשם השוואה אני עובד במנטה (החנויות של דלק) ו 220 שעות עבודה הכניסו לי כ 5100 שקל נטו (וזה כולל עבודה בחגים/שבתות ועבודה בלילה).

פורסם
  • מחבר

12K זה כניראה ברוטו (עדין מדובר בהכנסה מאוד מכובדת).

הרעיון בכללי לא כזה מורכב, יש לך את ההכנסה הבסיסית שעומדת על כ 4K. על כל מוצר שאתה מוכר אתה מקבל אחוזים (תבדוק כמה), הרעיון הוא לגרום לך לדחוף מוצרים יקרים יותר ותוספות רבות יותר על מנת שהחברה תהנה מרווח גדול יותר (וגם תפריש לך חלק קטן מהרווח הזה). גם בצמצם וחנויות מחשבים כמו אייבורי עובדים בצורה הזו.

בכל זאת הסיכוי שתגיע ל 12K לא גדול בכלל.

בקשר לאיך הם יודעים, אני מאמין שלכל אחד שם יש עמדה שלו שכל הפעולות המתבצעות דרכה מזכות את מי שמזוהה עם אותה עמדה.

נ.ב.

מדובר בעבודה מאוד קשה אבל טובה יחסית לשאר הדברים שתמצא בגיל הזה. לשם השוואה אני עובד במנטה (החנויות של דלק) ו 220 שעות עבודה הכניסו לי כ 5000 שקל (וזה כולל עבודה בחגים/שבתות ועבודה בלילה).

נו,אתה מרוויח 5K בעבודה הרבה יותר קשה

ואתה שוב,הנה אמרת שאני לא אגיע ל12K

אז לכמה כן?

פורסם

וואי אתה קרציה.

אתה עובד על אחוזים ממכירות.

תמכור במיליון שקל בחודש = תרוויח גם 100 אלף שקל בחודש !

תהיה חרא של מוכר ולא תמכור כלום = תרוויח את שכר המינימום שלך וזהו.

מה כלכך מסובך?

פורסם
  • מחבר

וואי אתה קרציה.

אתה עובד על אחוזים ממכירות.

תמכור במיליון שקל בחודש = תרוויח גם 100 אלף שקל בחודש !

תהיה חרא של מוכר ולא תמכור כלום = תרוויח את שכר המינימום שלך וזהו.

מה כלכך מסובך?

קרצייה?אוקי..

זו פשוט העבודה הראשונה שלי בחיים..

טוב תודה בכל מקרה..

פורסם

אז למה לי ללכת ללמוד לתואר ראשון או שני ולהרוויח 6 7 8 אלף?

אם אני יכול להרויח 12 אלף בלי ללמוד כלום,לשבת בקניון,ועוד עם בחורה?

אתה מכיר איזה מישו שעובד שם?אתה בטוח?ניראלי שעובדים עליי

זה העבודה הראשונה שלי בחיים

עזוב, למה לך בכלל לעשות את זה?

לך תהיה שחקן מוצלח בהוליווד, תרוויח מיליוני דולרים בשנה.

או לך תפתח תוכנה מוצלחת ותהיה ביל גייטס הבא.

כל אחד יכול לנסות לעשות את הדברים האלה. זה לא אומר שכל אחד מצליח.

פורסם

הדבר שבסופו של דבר הכי קשה בעבודות האלה זה האנשים שבאים אליך, במקרה שלך זה יהיה הרבה מאוד אנשים וחלק גדול מהם יהיו קרציות (כן שוב המילה הזו). שלא תחשוב לרגע שאתה הולך להנות שם ולשבת כל היום עם בחורה לידך :P

פורסם
  • מחבר

הדבר שבסופו של דבר הכי קשה בעבודות האלה זה האנשים שבאים אליך, במקרה שלך זה יהיה הרבה מאוד אנשים וחלק גדול מהם יהיו קרציות (כן שוב המילה הזו). שלא תחשוב לרגע שאתה הולך להנות שם ולשבת כל היום עם בחורה לידך :P

אני דווקא מאוד אוהב את העבודה הזאת

מגיל 15 החלום שלי היה לעבוד שם

ותמיד יהיו אנשים,חלק קונים וחלק שואלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים