עבור לתוכן

מידע+שאלה לגבי מארז Armor Plus תודה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לשדרג את המארז שאני מאוד אוהב לטובת מארז Full Tower שהכרחי אצלי (דיי קטן אין מקום לזקוק)

אני דיי נעול עליו אבל לא מוצא אותו במחיר סביר.. מצאתי הכי נמוך ב800 ש"ח כבר נתקלתי באשכולות ישנים שאנשים מצאו אותו ב700 ש"ח

אפשר לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר? גם בעלי המארז הזה יכולים לעזור אם אפשר.

בנוסף אם יש ביקורת רעה/טובה על המארז אני ישמח לשמוע.

המפרט בצד ימין הולך לשבת שם, אולי בעתיד הרחוק הלוח+המעבד יעבור שדרוג ואני יעבור למערך SLI.

תודה לכם.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

קודם כל, מזל טוב על הבחירה!

לצערי הרב, בגלל ערכו של המארז, לא נראה לי שהחנויות מתכוונות להוריד למחיר סביר יותר, אבל על איכות תמיד משלמים יותר.

המארז הזה פשוט אש! אני גם שידרגתי ממארז בינוני (היה ברשותי Raidmax Sagitta) למארז הזה, ומעולם לא התחרטתי על הקנייה!

כמו הרבה אחרים(מלבד אלו שהצליחו למצוא ב-100 ש"ח פחות), גם אני קניתי את המארז ב-800 ש"ח.

ביקורת:

ובכן, המארז כמו שואב אבק אחד גדול :lol:, אז הצעתי לך היא תמיד להשאיר אותו על שולחן במקום על הרצפה.

המסננם מקדימה עוזרים, אבל יש כמה פתחים שדרכם אבק יכול להכנס (מהתחתית ובעיקר מהצד עם מאוורר 230mm).

במקומך הייתי קונה עוד מסננים לתחתית וגם למאוורר או אפשר לאלתר עם ספוג שבא בקופסא של לוח האם.

סידור הכבלים במארז מעולה, אבל הייתי בודק פעמיים את הצד הימני לפני שאתה סוגר, כי כשיש יותר מידי כבלים, הדלת כמעט ולא תסגר (חבל לעקם את הדלת)...

המארז מרווח, יש מספיק מקום להכל! גם למערך SLI או אפילו ל-TRIPLE CF...

בהצלחה עם הקנייה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המלאה זה קודם כל!

לפי מה שהבנתי מבדיקות שעשיתי הוא שהיבואן עצמו דורש מחיר דיי גבוה ככה שכמעט ולחנות אין לאן לרדת במחיר.

נכון להיום המחיר הכי זול הוא 805-807 ש"ח לכל היותר.. אני קבלתי 'הנחה...' ל800 ש"ח נחמד אבל סה"כ מארז מאוד שווה.

לגבי האבק זו הדאגה האחרונה שלי, המארז שלי לחודש יורק אבק בצורה מוגזמת ואני משתדל אחת לחודש לעשות ניקיון רציני.

ומארז כזה בדיוק כמו הקיים ישב על מדף שבניתי במיוחד למחשב, רק מה שצריך לעשות חיזוקים... אחרי הכל מארז של כמעט 17 קילו לא הולך ברגל.

לגבי מסננים זה רעיון מעולה, אני יבדוק אם אפשרי להזמין מוכן כזה מאיי ביי ואם לא אני יכין לבד קבלתי ממך רעיון מעולה!

בנושא סידור הכבלים:

על איזה דלת אתה מדבר שיכולה לפגוע בכבלים? הדלת שללא מאוורר זאת שבעצם נמצאת אחרי הכבלים המוסתרים?

לגבי המקום זאת הסיבה היחידה שאני עובר אליו, אין לי במארז הקיים מקום לכלום הכרטיס מסך שואב לי את כל המקום

ויש לי דיי הרבה בלאגן ואין מצב להכניס את היד ולהתחיל לעבוד פשוט צריך להתחיל לסדר מ-0 וזה הרבה מאוד עבודה אז אני גם משדרג וגם מקבל מקום.

המפרט שלי נמצא בצד אם אתה רוצה להתעניין ולראות מה הולכת לשבת במארז מבחינת מקום.

ושוב פעם תודה, הזמנתי אותו אני מחכה שהוא יגיע מהיבואן.

פורסם

זה מארז נחמד למדי אבל ה - HAF 932 משתלם ממנו לדעתי (ואם חוששים מאבק אז יש את ה - CM SNIPER שיש לו גם יתרון בפיצ'רים נוספים).

פורסם
  • מחבר

טוב המארז הגיע אתמול הורכב אתמול ופשוט היה שווה כל שקל.

טמפרטורת המעבד ירדה במצב מנוחה מ38-39 מעלות ל27-26 פשוט מדהים.

בעצם אפשר לומר שכמעט כל הרכיבים מקוררים טוב יותר קבלתי תוצאות טובות וירידה ממוצעת של קצת יותר מ10 להכל פשוט זרימת אוויר טובה.

אני כבר לא יתגעגע לבלאגן שהיה, תודה למי שעזר :hi:

פורסם

תתחדש אחי! :xyxthumbs: ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אף פעם לא ראיתי את המארז שלי כזה מסודר, אבל עם היופי בא התאבון עכשיו יש חשק לשדרג עוד דברים :kopfpatsch:

וראיתי תמונות מהמארז שלך באתר אחר, כל הכבוד על הסידור :xyxthumbs:

פורסם

איזה תמונות, שלח לי קישור בפרטי...

ואכן, תמיד יש את התיאבון הזה, רק שאצלי הוא אף פעם לא נגמר... :)

פורסם
  • מחבר

שיש קונסולת משחק ואין לך צורך יותר במחשב מבחינת גיימינג אז התאבון יורד.

ובאמת המטרה שלי הייתה רק מארז אבל רוב החלקים שאני זקוק להם לשדרוג מאוד זולים (בהשווה למה שאני קניתי לפני מספר שנים)

אז יש חשק :)

והקישור נשלח בפרטי :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים