פורסם 2010 ביוני 1015 שנים בהחלטאתה לא תרגיש שיפור במהירותאם אתה רוצה להפעיל את האפקטים הגרפים של windows אתה צריך כרטיס מסך מתאים
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר בהחלט אתה לא תרגיש שיפור במהירות אם אתה רוצה להפעיל את האפקטים הגרפים של windows אתה צריך כרטיס מסך מתאים תודה על התגובה המהירה אני רוצה שיפור בפונקציונאליות ועדכניות של המערכת. גם ככה תמיד אני מבטל את כל האפקטים בDEFAULT. בכל מקרה יש שם לדעתי איזה ATI X550 עם 256MB
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים בכל מקרה יש שם לדעתי איזה ATI X550 עם 256MBNote: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=Englishלדעתי עדיף לך לחכות לתגובה ממישהו שעשה שידרוג עם כרטיס דומה לפני שאתה משדרג ל - windows 7
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=Englishלדעתי עדיף לך לחכות לתגובה ממישהו שעשה שידרוג עם כרטיס דומה לפני שאתה משדרג ל - windows 7למרות שאני הולך לבטל את האפקטים?יכול להיות שזה יגרום לעבודה לא תקינה בפוטושופ?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים למרות שאני הולך לבטל את האפקטים?יכול להיות שזה יגרום לעבודה לא תקינה בפוטושופ?אם תבטל את האפקטים לא תהיה שום מגבלה מבחינת הכרטיס מסך
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר אם תבטל את האפקטים לא תהיה שום מגבלה מבחינת הכרטיס מסך אתה מדבר מניסיון בעבודה עם כרטיס דומה בפוטושופ? אני לא רוצה שיהיו תקיעות בעבודה... זה לא מחשב שלי
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אתה מדבר מניסיון בעבודה עם כרטיס דומה בפוטושופ? אני לא רוצה שיהיו תקיעות בעבודה... זה לא מחשב שלי האמת שזה לא מנסיון אבל כך נראה(לא בטוח)
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר האמת שזה לא מנסיון אבל כך נראה(לא בטוח) אוקיי תודה,אני אשמח לתגובה ממישהו שעובד בתצורה דומה של כרטיס מסך...
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים לא צריך להיות שום בעיהגם בלי OC של 10 אחוזפאקט![attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.