עבור לתוכן

איפה תיקיית הcookies במחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש בייאוש את תיקיית הקוקיז אצלי

אולי זה כבר לא עובד ככה שיש תיקייה גלויה של הקוקיז, או לא יודע מה.. אבל אני זוכר שפעם פשוט הייתה לי תיקייה כזאת ומתי שרציתי הייתי נכנס ומוחק שמה את כל הקבצים חוץ מקובץ אחד שנקרא index שהוא לא נמחק אף פעם

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התיקייה הזאת? ניסיתי חיפוש תחת השם הזה וזה לא נתן לי את מה שרציתי..

ואני מודע שיש אפשרות למחיקה דרך הדפדפן, אבל אני רוצה ספציפית למצוא את התיקייה הזאת במחשב אצלי

תודה לעוזרים

פורסם

ה-cookies הם לא "של המחשב", אלא של הדפדפן. כל דפדפן מחזיק את ה-cookies שלו במקום אחר.

חפש בגוגל את שם הדפדפן שלך + cookies וכבר תמצא הסברים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אבל עדיין, עובדה שפעם (במחשב אחר זה היה) יכלתי פשוט למצוא תיקיית קוקיז גלויה לעין ולא להגיע אליה באיזה דרכים נסתרות..

אני יודע שאפשר דרך הדפדפן, פשוט יש לי איזו בעיה עם אתר מסוים וחשבתי שאם אני אמחק דרך אותה תיקייה (שאני לא מוצא) - תפתור הכל..

יש לי בעיה עם כניסה לאתר jango תחת שם משתמש מסויים.. חשבתי שמחיקת קוקיז תעזור איכשהו

פורסם

שוב, זה תלוי בדפדפן. יש דפדפנים (כמו IE) שמחזיקים את ה-cookies שלהם בתיקייה תחת ה-Temporary Internet Files, ויש כאלה שמחזיקים בקובץ אחד. אין דפדפן שאי אפשר למחוק את הקוקיז מתוכו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.. כנראה אז שלי אין מה לעשות אלא זו פשוט בעיה של האתר עצמו..של יוזר ספציפי בעצם..

טוב תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים