עבור לתוכן

מחשב איטי.

Featured Replies

פורסם

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה.

למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב.

כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה.

בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק..

בכל מקרה המפרט שלו זה E6550

GEFORCE 8500GT

2GB RAM 667

ASROCK CONROE

היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית.

אני שם לב לתופעה של קפיצות מדברים שונים של הCPU מ5-10 ל 30-60 , ראיתי שזה קרא מדברים כמו אנטי וירוס וכו אז מחקתי את האנטי וירוס לצורך העניין , וגם שנסיתי להיכנס למשחק בסיסי ראיתי שהוא ישר מגיע ל25% שימוש רק מהמשחק (אני מדבר על משחק ישן)

ישנם גם נפילות FPS במשחק כמו COUNTER STRIKE שכאמור ישן מאוד..הנפילות קוראות במקביל כיש קפיצות בCPU USE.

למה זה קורה?ויש לי את המחשב שנתיים , אבל אני לא מבין למה פתאום הדברים האלה קוראים במיוחד שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומנקה את המארז ..

תודה מראש

פורסם

1. כשאתה אומר תקיעות אתה מתכוון להשהיות או לאFREEZER שמצריך הפעלה מחדש?

2. שווה להריץ בדיקה כמו MHDD על הקשיח ולראות מה מצבו, וMEMTEST לזיכרונות כדי לוודא שאין בעיה שם, אם המחשב באמת מתרסק.

פורסם
  • מחבר

1. כשאתה אומר תקיעות אתה מתכוון להשהיות או לאFREEZER שמצריך הפעלה מחדש?

2. שווה להריץ בדיקה כמו MHDD על הקשיח ולראות מה מצבו, וMEMTEST לזיכרונות כדי לוודא שאין בעיה שם, אם המחשב באמת מתרסק.

1.השהייות קטנות ..לפעמים זה יכול להיות קרטועים קטנים..לפעמים כל מיני תקיעות שמדרישת יציאה מהמשחק..

לפעמים המחשב בדפדפן האינטרנט פתאום ניתקע ואני צריך לסגור את האינטרנט ולהיכנס מחדש..

2.אפשר לינקים לבדיקות הנ"ל?

פורסם

GOOGLE IT MY FRIEND או תבדוק בסטיקי ,בעיקרון את MHD אתה מוריד ומתקין ואת ממטסט צריך או לצורב או להעתיק לתקליטור של כונן A .

תבדוק בסטיקי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים