עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני לא מזוהה במערכת Windows 7

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן קשיח חיצוני של Iomega בנפח 1TB, ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות עם המחשב שלי, שמבוסס על Windows 7. מה שקורה לרוב הוא שלפתע אני מאבד אפשרות לקרוא מהכונן לחלוטין - אני יכול לראות את הקבצים שעליו, אבל אי אפשר לפתוח אף אחד מהם (Windows טוען שהקובץ פשוט לא נמצא).

כמו כן, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו מחדש - הוא לא מזוהה כלל.

עם זאת, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו ללפטופ שלי - הוא מזוהה בלי שום בעיה, ואפשר לגשת לכל הקבצים. יתרה מזאת - אם אני מחבר אותו לפורט USB אחר, המחשב מזהה אותו כהלכה ואפשר לעבוד איתו.. עד הפעם הבאה שזה קורה. זה ממש מתסכל, ומתחילים להגמר לי הפורטים שעוד לא השתמשתי בהם.

האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

פורסם

קרה לי פעם אם mp4. פירמוט והעתקת הקבצים בחזרה פתר את הבעיה

פורסם

יכול להיות בעיה של המתח של ה USB? נסה לחבר את זה לשקעים במחשב מאחורה שנמצאים ישירות על הלוח.

פורסם
  • מחבר

לפרמט נראה לי צעד קיצוני מדי. אתמול חיברתי את זה דווקא לאחד השקעים הקדמיים, וזה עובד מצוין עד כה. דווקא השקעים האחוריים עושים בעיות...

פורסם

תראה ב Manage/Logs איזה שגיאות מופיעות שם ברגע שזה קורה. אולי זה ייתן לך כיוון לאיתור הבעיה.

פורסם

קרה לי משהו אולי דומה. יש לי כונן שכשהייתי מחבר אותו עם הכבל שהגיע אותו, הוא היה פעם מזהה אותו ופעם לא. זה נפתר על ידי החלפת לכבל קצר יותר. הכבל שהגיע איתו עובד נהדר עם דברים אחרים שלא זקוקים לרמת מתח גבוהה כלכך. לא באמתי יודע להסביר את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים