פורסם 2010 ביוני 815 שנים אני מקצר בגלל השעה...Sony vegas 9.0e על ווינדוס 64 ביט פשוט מקבלת קבצי AVI כאילו הם רק סאונד.התקנתי כמה חבילות קודקים וזה לא ממש עזר. קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי.מישהו מצא פתרון שעובד?
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני מקצר בגלל השעה...Sony vegas 9.0e על ווינדוס 64 ביט פשוט מקבלת קבצי AVI כאילו הם רק סאונד.התקנתי כמה חבילות קודקים וזה לא ממש עזר. קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי.מישהו מצא פתרון שעובד?לי יש ניסיון עם התוכנה הזאת, ערכתי כמה קליפים לכיף ובשביל שיהיה אפשר לפתוח אותם בסוני ווגאס (9) צריך פשוט לקדד אותם למשהוא מסויים - אני מקדד אותם ככה:HD VOBENCODER: MPEG2ככה זה שומר על מקסימום איכות.תמצא תוכנה נחמדותעשה את זה
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי.כשאתה עורך סרט עם בערך 40 -50 קטעי ווידאו של כמה דקות אתה לא יכול שבוע קודם להתחיל להמיר את כולם.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים הבעיה היא שהגרסאת 64 ביט של הסוני וגאס לא תומכת בקודקים שהם 32 ביט, לפי דעתי יש לך שתי אופציות:1. להתקין את גרסאת ה 64 ביט של אותו קודק של הסרטים שאיתם אתה רוצה לעבוד, הבעיה היא שלרוב הקודקים אין גרסאות כאלו.2. להתקין את גרסאת ה 32 ביט של סוני וגאס, ואז הכל כנראה יעבוד לך כמו שצריך, גם על ווינדווז 64 ביט.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר בכל מקרה זה כבר כ"כ ישן שכבר פירמטתי מזמן ל32...מוזר שלא הוציאו לזה פתרון רשמי.גרסת ה32 ביט תגביל אותי בזכרון לתוכנה אחת של 2 ג'יגה לא משנה עם איזה מערכת הפעלה אני נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.