עבור לתוכן

הבדלים קטנים ומעצבנים בשמות דגמי לוחות אם

Featured Replies

פורסם

הדרך הכי טובה לדעת מה יש בלוח שלך ולהכיר אותו זה ללכת לקרוא ביקורות עליו

אני מבין שקראתה כבר ביקורות על הלוחות ,מה עוד אתה מחפש ?

מי שבאמת חשוב לו ילך ויקרא מי שפחות חשוב לו פשוט ישמע ממי שכבר קרא

נתונים יבשים לא יתנו לך הרבה עליו כי אתה צריך גם להכיר פחות או יותר לדעת מה הלוח מסוגל מבחינת OC (למי שזה חשוב) בעיות נפוצות ודברים כאלה ,רוב הלוחות נותנים את אותם פיטצ'רים ככה שרק האמינות יכולות והשם זה רוב מה שקובע

ככה שאם אתה מחפש לוח או כל מישהו אחר מחפש שפשוט ירשום כמה הוא מוכן להוציא עליו מה הוא צריך ממנו ומי שמכיר כבר ירשום לו

אין טעם לעשות טבלה זה לא יעזור

בכל מקרה

רוב הלוחות שיש להם +\PRO\deluxe וכל אלה זה לרוב אומר שהם מבוססים על הגשר הדרומי שהוא mcp-t שנותן גם את הכרטיס קול של nvidia (שד"א כרטיס מעולה) ופיירוייר ואולי עוד כל מיני תוספות שהיצרן מחליט להוסיף ללוח (כמו עוד כרטיס רשת)

rev 2 נותן את הultra 400 שלפי מה שהבנתי נותן תמיכה במעבדים של 400 MHZ באס (למרות שנראה לי שסידרו תמיכה כזאת גם בREV1.xx ע"י עידכון ביוס)

ועוד כל מיני תיקוני בעיות מהלוחות של הrev 1.xx ככה שתמיד עדיף את הREV2 (או החדש יותר)

פורסם
  • מחבר

MAFISTO כבר עניתי לטענות האלו, תקרא למעלה, זה כבר מתחיל לשעמם אותי.

בקשר לתשובות שלך זה פשוט לא נכון, ה+ של איפוקס לא מייצג MCP-T ועובדה ש8RDA3+ אינו בעל MCP-T אז חבל שאתה סתם מדבר ומטעה אנשים.

"ככה שתמיד עדיף את הREV2 (או החדש יותר)"

מה אתה אומר? וואלה? אז באמת לא צריך לדעת מה זה אומר, פשוט נקנה תמיד את הדגם הכי חדש והכי טוב...ממש אחלה עיצה שבעולם, איך לא חשבנו על זה קודם, תודה.

פורסם

אני פשוט חושב שה לא מודע למשמעות של מה שאתה מבקש. אם יש לך שני דגמים ספציפיים אפשר לענות על השאלות שלך, אבל לתת רשימה שלמה של לוחות זה בלתי אפשרי.

פורסם
נשלח על ידי: אולג נשלח ב: היום בשעה 15:11:28

MAFISTO כבר עניתי לטענות האלו, תקרא למעלה, זה כבר מתחיל לשעמם אותי.

בקשר לתשובות שלך זה פשוט לא נכון, ה+ של איפוקס לא מייצג MCP-T ועובדה ש8RDA3+ אינו בעל MCP-T אז חבל שאתה סתם מדבר ומטעה אנשים.

"ככה שתמיד עדיף את הREV2 (או החדש יותר)"

מה אתה אומר? וואלה? אז באמת לא צריך לדעת מה זה אומר, פשוט נקנה תמיד את הדגם הכי חדש והכי טוב...ממש אחלה עיצה שבעולם, איך לא חשבנו על זה קודם, תודה.

מה אתה קוטל אנשים שבאים לעזור לך? למרות שלא מגיע לך...

אולי הוא כתב את הקטע על REV2 כי הוא חשב שאתה לא מבין כלום על כלום מתוך התרשמות מה תראד הלא הגיוני הזה

אתה רואה מפיסטו - לא שווה את המאמץ - הוא שואל אותך שאלה - אבל כשאתה עונה הוא יודע יותר טוב...

קודם הוא לא מצליח לגלות הבדלים, אז הוא בא להרצות לך עליהם...

::) ::)

פורסם
  • מחבר

הנה האתר של גיגבייט נראה אם אתם מוצאים מה ההבדל בין GA-7N400-L לבין GA-7N400-L1

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_NewProduct_List.htm

מצטער אבל זה פשוט בלתי אפשרי לקרוא את כל הנתונים רק כדי להבין מה אומר ה-1 המעצבן הזה(ועד עכשיו לא מצאתי שום הבדל :-\), וזו הסיבה שפתחתי את הנושא הזה.

amiram

כנראה לא הבנת אותי, לא התכוונתי שאתה או מישהו אחר יישבו ויכינו לי רשימת הבדלים אלא שנגיד מישהו שיודע מה ה+ של איפוקס מייצג אז שירשום, ומישהו אחר שקנה את הGA-7N400-L1 ויודע כבר מה אומר ה1 אז שירשום וככה לאט לאט כל הרשימה תתמלא ואז אם מישהו בעוד חודש ירצה לקנות איזה דגם, יוכל לפנות לת'ראד הזה ולראות מה אומרים ההבדלים הקטנים הללו.....הבנתם?

יותר מזה, אחרי שיהיה לנו את כל התשובות לגבי כל ההבדלים מישהו יוכל לקחת את כל הנתונים האלו ולרכז אותם בטבלה ולשים את הטבלה שתשמר באיזה מקום נגיש (אם זה כזה קשה אני מוכן להיות זה שיעשה את הטבלה הזו בסדר?) וזה בסך הכול יעזור לכולם.

אין לי מושג מה כולכם התנפלתם עלי, במקום שתשמחו שיש משתמשים שבאים עם יוזמה שסך הכול יכולה להעשיר את האתר שלכם......

(ומי שלא מבין בזה שלא סתם יטעה את שאר האנשים רק בשביל שיחשבו שהוא חכם, אנשים מוציאים הרבה מאוד כסף על סמך דברים שהם קוראים כאן אז קחו אחריות למה שאתם אומרים)

פורסם

אני באמת לא מבין למה כולם מתנפלים עליו ???

הוא שאל שאלה לגיטימית, שלדעתי צריך לגבש עם הזמן תשובה מלאה אליה (למצא הבדלים בין כל הדגמים) ולעשות STICKY.

זה סוג המידע שאנשים ישמחו שיהיה נגיש בפורום, כי כשמישהו ירצה לקנות לוח חדש הוא יוכל לפנות לכאן ולראות מה הכי טוב בשבילו.

ברור שאת המידע שהוא מבקש למצא אפשר למצא באתרי החברות, אבל לא כל אחד מבין בזה טוב כמונו, ואפילו אם הוא מצא הבדל, יכול להיות שהוא לא מבין אותו או בכלל לא שם לב אליו.

כל הדיון כאן נגרר להאשמות דו-כיווניות, במקום פשוט לענות אם אתם יודעים ולהתעלם אם לא.

הוא באמת לא ביקש שיחפשו בשבילו, אלא שיגידו מניסיון או מידע אישי ...

אני יכול לענות על ASUS וABIT אותם אני מכיר מניסיון :

ASUS :

Asus A7N8X - הגרסא הכי פשוטה של הלוח ללא SATA, RAID, SOUNDSTORM, FIREWIRE

Asus A7N8X Deluxe - אותו דבר רק עם כל מה שהיה חסר מקודם

Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 v2.0 - כמו הקודם רק גרסא (REV) חדשה יותר שבה פתרו את כל הבעיות שהיו בגרסא הראשונה (והיו בעיות רבות ....)

ABIT :

כמו בASUS, לפי הסדר שרשמת אותם.

פורסם
  • מחבר

michaelsko..............................................................................תודה!!!

פורסם

michaelsko..............................................................................תודה!!!

אין בעד מה, אני תמיד מוכן לעזור ;)

פורסם

ABIT

NF7 לוח מבוסס NFORCE 2 עם פיצ'רים הבאים: LAN, כ.קול ATA133, AGP 8X, AC97 6CHANNELS.

*הערה: לוח זה לא ממש רלוונטי, כי היום רוב החנויות מוכרות את הREV 2 שעדיף על הREV הקודם, לREV2.0 בתרו הרבה בעיות שהיו לגרסה הקודמת ;)

NF7 REV 2.0: מבוסס על אותו הציפסט, רק עם תמיכה רישמית במעבדי הFSB400MHZ. מגיע עם אותם הפיצ'רים.

NF7-S REV2.0: מגיע כל הפיצ'רים של הNF-S רק שללוח הזה יש כרטיס קול יותר איכותי של SOUNDSTORM, בקר S-ATA, יציאתFIREWARTE, מתאם S-ATA-->IDE(דבר מיותר לחלוטין, אם אין לך 4 כוננאים אופטים/הרדיסקים, זה לא יביא הרדיסק רגיל לביצועים של הרדיסק SATA).

NF7-SL REV2.0: אותו הלוח בדיוק כמו הNF7-S, רק בלי המתאם S-ATA-->IDE.

ישנו גם לוח NF7-M שמגיע עם הפיצ'רים של הNF7 ובנוסף עם GEFORCE 4 MX 440.

זה מה שידוע לי בעניין הפיצ'רים ;)

פורסם

הנה האתר של גיגבייט נראה אם אתם מוצאים מה ההבדל בין GA-7N400-L לבין GA-7N400-L1

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_NewProduct_List.htm

מצטער אבל זה פשוט בלתי אפשרי לקרוא את כל הנתונים רק כדי להבין מה אומר ה-1 המעצבן הזה(ועד עכשיו לא מצאתי שום הבדל :-\), וזו הסיבה שפתחתי את הנושא הזה.

ה L1 משתמש בכרטיס הרשת של NVIDIA ורק קודק של ריילטק בעוד ה L משתמש בכרטיס רשת שלם של ריילטק מדגם 8100.

אני לא תוקף אותך, אבל הרשימה שרשמת בהודעה הראשונה היא פרוייקט רציני מאוד אם אתה ממש רוצה רשימת הבדלים מלאה של כל לוח ביחס לכל אחד מהאחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים