עבור לתוכן

הבדלים קטנים ומעצבנים בשמות דגמי לוחות אם

Featured Replies

פורסם

הרבה חברות מוציאות דגמים עם שמות דומים מאוד שגורמים לא פעם לבלבולים גדולים אצל הצרכן הפשוט.

אני מביא כאן את הדגמים המבלבלים שנתקלתי בהם אבל תוסיפו עוד כאלו אם אתם מכירים...וכמובן תסבירו מה ההבדלים בדיוק.

אם אתם לא ממש בטוחים אז בבקשה אל תרשמו סתם, כדי שהניסיון לעשות סדר לא יהפוך לבילבול גדול יותר!!!

EPOX :

EP 8RDA

EP 8RDA+

EP 8RDA3

EP 8RDA3+

GIGABYTE:

GA-7N400-L

GA-7N400-L1

GA-7N400 PRO

GA-7N400 PROII

ABIT:

ABIT NF7

ABIT NF7 2.0

ABIT NF7-S

ABIT NF7-SL 2.0

ASUS :

Asus A7N8X Nforce 2

Asus A7N8X-X Nforce 2

Asus A7N8X Deluxe Nforce 2

Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 v2.0

פורסם

לכל יצרן יש באתר שלו פרוט בדיוק מה זה כל לוח .

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון, אם זה היה ככה לא הייתי מעלה את הבעייה, במקסימום הם נותנים לך את המפרטים של כל אחד מהדגמים ולך תקרא את כל האותיות הקטנות כדי לגלות מה אומר ה + באפוקס לדוגמא.

יש מישהו שמוכן קצת יותר להתאמץ?

פורסם

הכל נמצא באתרים של החברות, השאלה היא אם מבינים מה שקוראים שם.

אף אחת לא מציינת בפירוש מה ההבדלים בין הדגמים, פשוט יש רשימת נתונים וצריך לבדוק.

ה "+" של אפוקס אומר במקרה של ה NF2 שיש לו גשר דרומי MCP-T שזה אומר SOUND STORM ופיירוייר.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין למה שני אנשי צוות באתר הזה צריכים להתווכח אם זה בכלל חשוב לענות על השאלות שאני מעלה, הרי בשביל מה הקמתם את האתר הזה אם לא בשביל להקל ולעזור לאלו שפחות מבינים מכם ולא בשביל לשלוח את האנשים לאתרים של החברות שינסו בעצמם להבין....אני אומר לך (ואני לא חושב שאני מאוד מטומטם) שניסיתי שלוש פעמים לקרוא ולהבין את ההבדלים וזה היה מאוד מבלבל, והינה עכשיו אתה בא ובשנייה פשוט אומר שה+ הקטנטן הזה מייצג הוספה של סאונדסטורם ופיירוויר והינה פתרת לי בעיה.

מבין למה אני רוצה שתרשמו את זה בצורה מסודרת?

תבינו שאתם מבינים בזה ואני (ועוד אלפי צרכנים כמוני) לא מבינים בזה.

אז אני לא מבין למה יותר חשוב לכם להתנצח אם כן לענות או לא לענות ולבזבז אנרגייה על כלום במקום פשוט לענות.

לא מבין אותכם תאמינו לי אבל נו, זכותכם לעשות מה שבא לכם...זה האתר שלכם לא שלי אחרי הכל.

פורסם

אחי הייתי באתר של איפוקס - ואתה או משקר או פחות חכם ממה שאתה חושב,

לפני שאתה עונה

תסתכל שוב

כתוב בבירור ב8RDA+ שיש פיירוייר ולאן

אם היית מסתכל בלא פלוס - הית יכול להשוות ולראות שאין את הדברים האלו.

הגעתי להבדלים בין הלוחות - דבר שנשמע בלתי אפשרי לפי מה שאתה אומר - בשני שניות - בלי להגזים.

ההודעה הזאת היא ספאם טהור ואין בסיס לטענות שלך. במקום לענות הערה שנונה ועוקצנית (כמו שבטוח שאתה יכול ::) )

תחשוב על מה שאמרתי ותנסה, לגבי לוחות של חברות אחרות - כמו למשל אביט - תלחץ על הלינק :

Specifications

ואז יהיה טבלה שתוכל להשוות - אם את זה לא יכלת להסיק לבד - אין לך מה לדבר על כלום.

ועוד דבר : למה לעזאזל אתה חושב שמשתמשים אחרים צריכים לחפש בשבילך את הדברים האלה - אם הוא ידע את זה גם אתה יכלת!!!

אנשים כמוך מעצבנים אותי כי אתה עוד מעיז לבקר את הביקורת שנתנו על ההודעה הגרועה חסרת בסיס ומיותרת שלך!

פורסם

EPOX :

EP 8RDA

EP 8RDA+

EP 8RDA3

EP 8RDA3+

ברמת העקרון ה 8RDA כבר לא קיים

ההבדל בין 8RDA+ לבין ה 8RDA3+ הוא בכרטיס קול בעל המפענח AC3 בחומרה (לטובת ה 8RDA+ )

כרטיס רשת נוסף - כלומר 2 כרטיסי רשת על הלוח (ב 8RDA3+ ) לעומת כרטיס רשת בודד ב 8RDA+ .

חוסר של SATA ב 8RDA+ לעומת ה 8RDA3+ שיש לו SATA

ובאנדל עשיר מאד ב 8RDA3+ שכולל בין היתר שני כבלים IDE עגולים ושני מחברי SATA .

ה8RDA3 הוא גרסה רגילה בעלת כרטיס קול פשוט וכרטיס רשת בודד .

מקווה שזה ברור לך יותר .

פורסם
  • מחבר

"כתוב בבירור ב8RDA+ שיש פיירוייר ולאן

אם היית מסתכל בלא פלוס - הית יכול להשוות ולראות שאין את הדברים האלו.

הגעתי להבדלים בין הלוחות - דבר שנשמע בלתי אפשרי לפי מה שאתה אומר - בשני שניות - בלי להגזים."

חכמה באמת, אחרי שקראת מה ההבדלים, מצאת אותם בשתי שניות.

"ההודעה הזאת היא ספאם טהור ואין בסיס לטענות שלך"

אתה יודע בכלל מה זה ספאם?

"תחשוב על מה שאמרתי ותנסה"

אתה חושב שלא ניסיתי לפני ששאלתי את השאלה?

"למה לעזאזל אתה חושב שמשתמשים אחרים צריכים לחפש בשבילך את הדברים האלה - אם הוא ידע את זה גם אתה יכלת!!!"

לא, הוא לא חיפש את זה עכשיו, הוא פשוט מתעסק ומבין בנושא...בגלל זה הוא אחראי פורום של מחשבים ואני לא.

"אנשים כמוך מעצבנים אותי"

למה אתה חושב שזה אמור לעניין מישהו?

"ההודעה הגרועה חסרת בסיס ומיותרת שלך!"

טוב, זו דעתך, מיותר לציין שהיא מנוגדת לדעתי.

פורסם

יופי יופי ידעתי שאתה יודע להתחכם

לא קראתי את התגובות בכלל בדקתי את ההבדלים ישר אחרי שקראתי את ההודעת המקורית שלך - אבל זה אפילו יותר גרוע שזה נכון שנתת למישהו לחפש בשבילך

אני יודע מה זה ספאם - אז זה לא ספאם טוב? תתעלם - זה לא ספאם זה חרא טוב?

אם היית מנסה היית מגיע לאותה מסקנה שאני הגעתי

אחראי פורום לא אמור להבין יותר ממשתמש רגיל - הוא בסה"כ שומר על סדר ומתחזק את הפורומים (בין השאר )

זה לא אומר שהוא אלוהים במחשבים (למרות שלרוב הם כן) ומאיפה לך שזה מידע אישי וגם אם כן - עדיין אתה מתעצל בותה מידה שכתבת הודעה פה יכלת לחפש וזה אפילו היה לוקח פחות זמן

אוי לא רק שזה יעניין מישהו ::) אני ממש אמות אם אתה לא תשים עליי ::) טוב זזתי לתלות את עצמי מאיזה עץ ::) ::) ::)

אני חושב שכדאי שנפסיק עם הפינג פונג הזה אם אתה רוצה - דבר איתי בפרטי - לטובתך

פורסם
  • מחבר

Maphisto

קודם כל תודה שהחלטת לענות .

דבר שני, אתה בטוח ש "ההבדל בין 8RDA+ לבין ה 8RDA3+ הוא בכרטיס קול בעל המפענח AC3 בחומרה (לטובת ה 8RDA+ )"

כי ממה שהצלחתי להבין מהטבלה הנחמדה של nVIDIA (סוף סוף מצאתי משהו שעושה סדר בבלאגן):

http://www.nvidia.com/object/motherboards.html

זה שההבדל בין 8RDA & + 8RDA3+ זה שלזה עם ה 3 יש ultra 400 מה שאומר שהוא תומך בFSB 400MHZ נכון?

וגם, זה עם ה3 יותר יקר ב100 שקל אז קשה לי להאמין שהוא נחות מהדגם הזול יותר, נכון?

amiram

אתה בטוח ש "ה "+" של אפוקס אומר במקרה של ה NF2 שיש לו גשר דרומי MCP-T שזה אומר SOUND STORM ופיירוייר"

כי זה לא מה שכתוב באתרים וזה גם לא מה שאמר מפיסטו, שכתוב לו שהוא נציג אפוקס בישראל(?) ואם זה נכון אז מפיסטו, אתה יכול לגלות לנו אם יש סאונדסטורם או לא?

בכל אופן, כל הבילבול הזה רק מוכיח את חשיבות הנושא הזה בניגוד לכל הטענות הקודמות שלכם.

אני בטוח שאני לא היחיד שמבולבל ורוצה להבין בדיוק מה כל דבר אומר לפני שאני קונה וזה כל היופי בפורום, שכולם קוראים ומשכילים.

פורסם

*EP 8RDA

תומך במעבדים AMD Athlon , athlon xp , duron

בעל צ'יפס סט NVIDIA NFORCE2

תומך רישמית ב FSB333 MHZ

תומך רישמית בזיכרונות 3200 , מקום לשלושה חריצי זיכרון.

תומך ב AGPX8 , חריץ AGP אחד ו6 חריצי PCI .

4 יציאות USB 2.0

תמיכה ב ATA133 עד 4 דיסקים קשיחים.

כרטיס קול מובנה מדגם Realtek ALC650E 6-channel full-duplex integrated sound.

*EP 8RDA+

תומך רישמית ב FSB333 MHZ

תומך רישמית בזיכרונות 3200 , מקום לשלושה זיכרונות.

תומך ב AGPX8 , חריץ AGP אחד ו6 חריצי PCI .

4 יציאות USB 2.0

כרטיס רשת מובנה מדגם Realtek RTL8201 PHY

כרטיס קול מובנה מדגם Realtek ALC650E 6-channel full-duplex integrated sound

יציאת IEEE1394 Firewire interface

EP 8RDA3

תומך רישמית ב FSB400 MHZ

תומך ב AGPX8 , חריץ AGP אחד ו5 חריצי PCI .

4 יציאות USB 2.0

כרטיס קול מובנה מדגם C-Media CMI9739 6-channel full duplex integrated sound

EP 8RDA3+

תומך רישמית ב FSB400 MHZ

תומך ב AGPX8 , חריץ AGP אחד ו5 חריצי PCI .

4 יציאות USB 2.0

שני כרטיסי רשת מובנהים מדגם Realtek RTL8201 PHY

כרטיס קול מובנה מדגם C-Media CMI9739 6-channel full duplex integrated sound

יציאת IEEE1394 Firewire interface & Silicon Image Sil3112a SerialATA

את הנתונים האלה לא לקחתי מהראש אלה מאתר הבית של EPOX מה Specification של כל לוח. עקרונית אני יכול להביא לך אותו מידע מאתר הבית של GIGABYTE , ASUS,ABIT ,אבל למה שלא תעשה את זה אתה? :-\

פורסם
  • מחבר

Bug2000

מי ביקש ממך לחפש משהו?

תראה לי איפה כתבתי שמישהו ילך לחפש בשבילי?

להיפך! כתבתי במפורש שמי שלא ממש יודע, שבכלל לא יענה כדי לא לגרום סתם לטעויות.

אבל, אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים שהם דיי מומחים בלוחות אם לפחות של חברה מסויימת, ואז הם יוכלו בשנייה לרשום מה ההבדלים, (כמו שכבר נתתי בתור דוגמא מה זה ה+ של איפוקס).

עוד דבר, לא ביקשתי את המיפרטים של כל דגם, אם זה מה שהייתי מבקש אז הייתם כולכם צודקים, זה נמצא באתרי החברות. אני ביקשתי להקל עלי ועל אנשים אחרים ולכתוב רק מה ההבדלים. אפילו היה עוזר אם היו עושים טבלה עם ההבדלים ושמים אותה במקום שתשאר שם ולא בפורום (או להדביק אותה) אני בטוח שהרבה היו יכולים להיעזר בזה.

כל התגובות שלכם ממש מאכזבות.

פורסם

http://eng.epox.com.tw/cgi/product.cgi?pn=EP-8RDA3%20Series

ה "+" שהסברתי הוא ספציפית לגבי ה 8RDA, אפוקס משץמשים ב "+" בכל הלוחות שלהם ובכל אחד זה משהו אחר אבל זה תמיד אומר שיש לו משהו נוסף. אפשר להגיד שזה שקול ל "דלוקס" של אסוס.

פורסם

אבל העניין הוא שלא צריך מומחה בלוחות בשביל לדעת את הדברים האלה!!!

אתה כל הזמן אומר:

אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים שהם דיי מומחים בלוחות אם לפחות של חברה מסויימת, ואז הם יוכלו בשנייה לרשום מה ההבדלים, (כמו שכבר נתתי בתור דוגמא מה זה ה+ של איפוקס).

מה מומחה??????? אני שלפתי את זה בשניה ואני רחוק מלהיות מומחה!

פורסם
  • מחבר

SKIN

איך אני יכול לענות לך בכלל אם אתה כבר קבעת מראש שלא חיפשתי ולא התאמצתי - תתפלא אבל אני יושב על האינטרנט כבר שבועיים רצוף וקורא כל ביקורת וכתבה אפשרית בניסיון למצוא מחשב....אם בכל זאת הרגשתי שחשוב לעשות סדר בעניין הזה, ולא רק בשבילי אלא בשביל כל מי שמעוניין לקנות לוח אם חדש, אז ראוי שלפחות תכבד אותי ולא תמשיך עם ההודעות שלך, אמרת מה שאמרת, זהו, למה אתה לא מבין שיש אנשים שלא תמיד יסכימו עם דעתך.

שמעו אותך, זהו, עבור הלאה, תן לאנשים אחרים להגיב, בינתיים מי שמוריד את רמת הת'ראד הזה זה רק אתה.

אגב, בינתיים שני אנשים שנחשבים כאן למומחים, גם מפיסטו (נציג אפוקס בארץ) וגם אמירם (אחראי הפורום) לא ממש דייקו בתשובות שלהם....מה שמוכיח שזה כן נושא שחשוב להעלות ושזה כנראה לא כל כך פשוט לדלות את ההבדלים מאתרי החברות....מצטער אבל שאני קונה מוצר ב700 שקל אני לא רוצה לגלות בדיעבד שבגלל ה+ קניתי את הדגם בלי ה"סאונסטורם" למשל, ולבכות על זה.

טוב, אם בכל זאת יש מישהו שכן חושב שזה נושא חשוב וכן מבין ורוצה להמשיך את הת'ראד הזה אז שיעשה זאת, אם עוד מישהו רוצה להגיד לי שאני יכול לחפש בעצמי או שהנושא הזה גרוע..., עדיף שיעבור הלאה כי הטענה הזו כבר נשמעה פה מספיק.

ושוב, אני לא מבקש מכם ללכת לחפש שום דבר, רק מי שמכיר ויודע שיענה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים