עבור לתוכן

F.E.A.R הראשון - למה אני לא יכול לשחק מעבר ל 1024*768?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בדיוק התקנתי את המשחק הנ"ל, הראשון, כי אף פעם לא שיחקתי בו :P

משום מה אני מקבל את ההגדרות של המשחק, עזבו שזה מקרטע בטירוף על ה 4650M, אבל אפילו הרזולוציה לא עוברת את ה 1024*768.

מה זה אמור להיות?

אני משחק מהמחשב הנייד, T6600 ו 4650.

אם על ה8600GT שיש לי בבית זה עובד חלקק..פה זה קצת מוזר מדי.

הפאץ' שיש לי הוא 1.1, ואת 1.08 לא התקנתי כי זה עוד 600 מגה להוריד שאין לי כוח לזה כרגע...האם זה יפתור את הבעיה?

אני משתמש בדרייברים 09.7

להלן תמונה מההגדרות של המשחק..

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה הרזולוציה המקסימלית של המחשב הנייד שלך? ולמה אתה משתמש בממשק חיצוני כדי להגדיר את הרזולוציה במקום להיכנס למשחק ולשנות משם את ההגדרות (כמו שאני עכשיו בדקתי ואיפשרתי 1680X1050)?

פורסם
  • מחבר

דרך המשחק גם אי אפשר..זה מה שזה נתן לי, אז בדקתי מהקונפיג החיצוני, זה לא הגיוני לי. אולי כי המסך שלי רחב?

רזולוציית hd. 1366*768

פורסם

אני משחק על מסך רחב גם כן כך שזו לא בעיה במסך. בנוסף לכך, מצאתי במשחק רזולוציות גבוהות יותר מ-1024X768 ונמוכות מ-1366X768 אז לא מדובר בהגבלה כלשהי של המשחק אלא כנראה בהגבלה או בעיה בכרטיס מסך או בדרייברים שלו.

פורסם
  • מחבר

עשיתי דפדוף באינטרנט ומצאתי קטע מפגר, שצריך להכנס ל CONFIG איפה שהמשחק נשמר ולשנות שם את הרזולוציה...

זה עזר.

אבל עדיין לאחר כמה דק' של משחק הוא מתחיל לקרטע, למרות שהכל עובד חלק בדק' הראשונות....

בדקתי האם הבעיה היא בחימום הכרטיס מסך, אבל שאני משחק JERICHO לדוגמא המשחק רץ ללא שום בעיות לא משנה כמה העלתי את הרזולוציה או ישבתי על זה, כנ"ל GTA IV

כנראה שבאמת יש בעיה של באג בדרייברים עם המשחק הנ"ל....מעצבן, עלה לי 50 ש"ח :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים