עבור לתוכן

מישהו התנסה עם ה- Dell U2711 ?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות אותו לסרטים אינטרנט עריכת תמונות ווידאו וקצת שימושים כללים במחשב .

יש איתו בעיות מיוחדות ?

וגם אם אקנה אז אצטרך למכור את ה- Dell 2209WA ,כמה הוגן לבקש עליו?

פורסם
  • מחבר

תודה Shadow קראתי כבר ביקורות ברשת,

אבל קיוויתי שמישהו עם התנסות אישית יביע את דעתו מאחר ולעיתים הביקורות ברשת מכורות ( ממש כך !).

בכל אופן ,עדיף אולי tv lcd 42 שתחובר למחשב במקום מסך (ואולי בנןסף למסך 22 שלי ) ?

פורסם

עדיף לרכוש שני מסכי 22 נוספים(אם מדובר במשחקים).

זה עולם אחר לגמרי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
אני שוקל לקנות אותו לסרטים אינטרנט עריכת תמונות ווידאו וקצת שימושים כללים במחשב
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמה רציני אתה עם עריכת תמונות? כי טלויזיה 42" ממש לא מתאימה לשימוש שכזה. או לכל דבר שאינו צפייה בסרטים - תחשוב איך פונטים יהיו מפוקסלים במסך כזה, וכמה רחוק תצטרך לשבת ממנו. לכן אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מסך 27" מאוד איכותי לכל השימושים שהולכים איתו, או 42" בשביל סרטים, ולשמור על ה-22" לשימושים הנוכחיים.

אני בעצמי מתלבט עכשיו בין ה-2711 ל-2709. הבעיה ב-2711 הוא גודל הנקודה הקטן עד מאוד. היום אני עם 2407, וגודל הנקודה גבולי מבחינתי. בהרבה אתרים אני מגדיל את הפונטים בשביל לקרוא. מ-27" צריך לשבת יותר רחוק, והפונט עוד יותר קטן. בעיה...

פורסם
  • מחבר

היתרונות בטלוויזיה הם סרטים ,הצגת תמונות ועבודה מרחוק ( 2.5 מטר ) , ה 22" ישאר לעבודה מקרוב ועריכה לתמונות\ווידאו .

אם גודל הנקודה גבולי מבחינתך עכשיו אז למה שתקנה מסך עם גודל נקודה קטן יותר?

פורסם

המעבר ל-27 הוא בגלל שאני רוצה יותר שטח מסך. השאלה היא מה עדיף - ה-2709 או ה-2711. מבחינת ביקורות, נראה שה-2711 מסך איכותי יותר, מקבל מחמאות מכל מי שבודק אותו. בנוסף, מעבר לגובה של מסך 24 אינטש, אני לא רואה יתרון לתוספת גובה, רק לתוספת רוחב. ה-2711 הוא 9:16 במקום 10:16, מה שעושה אותו רק טיפה יותר גבוה ממסך 24, אבל הרבה יותר רחב. לכן למעשה השאלה היא אם לעבוד על ה-2711 עם פונטים מוגדלים בכל אפליקציה רלוונטית, או 2709 -פחות טוב מכל הבחינות - בפונטים רגילים.

פורסם

מעטים האנשים שיתנסו לך עם מסכי 27" לא בדיוק הגודל הנפוץ במיוחד עם התג מחיר שלהם

אני יושב עם ה2709 ונהנה ממנו... משמש כTV לכל דבר (יחי 101 החיבורים שלו)

האם לקנות את ה2711? הבדל מחירים לפי ZAP נמוך ולא רלוונטי יחסית... בפועל אני לא יודע כמה חנויות באמת מחזיקות אותו במלאי (שאל אותם, סיכוי טוב שיגידו שאין אותו) לדעתי לך על ה11 בתור השדרוג של ה09

פורסם

למיטב זכרוני ב-notebookclub אמרו לי שיש להם אותו במלאי, אבל אני כבר לא בטוח, זה היה לפני שבועיים בערך. בכל מקרה, אני לא מניח שמי שקונה מסך כזה דחוף אם זה יהיה עכשיו או עוד חודש.

יש לך דעה בנוגע לבעייה שלי? עד כמה יהיה בעייתי לעבוד על ה-2711 עם כל הפונטים מוגדלים? אני חושש שב-2709 אני לא באמת ארוויח שטח מסך. ב-24, כשהגוגל דסקטופ פתוח, אין באמת מקום לשני חלונות מלאים, וה-2709 לא ממש אמור לשנות משהו בגזרה הזו.

פורסם

לאחר התלבטויות כנראה שאני ארכוש את המסך למסך למטרת גיימניג וסרטים, שאלה קטנה בנושא:

האם כל המשחקים המודרניים תומכים ברזולציה של המסך - 2560X 1440 מצב 16:9 ??

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

אנשים, תפתחו פוסט נפרד לשאלות שלכם :nono:

מנהלים, אפשר לנעול את הת'רד הזה.

פורסם

ההפך, לא צריך לפתוח תרד מיוחד בשביל שאלה כזו.. יש למישהו מושג האם במשחקים זה מתאים ?

פורסם

בטח שזה מתאים אבל אתה תצטרך משהו כמו 3X470 כדי לשחק ברזולוציה הטבעית של מסך

פורסם

בוינדוס אפשר להגדיל את הכל ב25% או 50%.

לא יודע איך זה היה בXP אבל ב7 זה נראה טוב מאוד.

ובאינטרנט יש ZOOM ותוסף לFF שזוכר לכל אתר.

אני הייתי הולך על מה שאיכותי יותר ולא חושב פעמיים על גודל הטקסט.

ולגבי משחקים תמיד אפשר להוריד רזולוציה.

וזה לא פוגע באיכות כי יש מיליארדי פיקסלים גם ככה והמשחקים הם תלת מימד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים