פורסם 2010 ביוני 515 שנים היי..יש לי בעייה שנעלם לי מקום, ואני לא מבין לאן..כשאני עושה מאפיינים של הכונן כתוב לי 86 ג'יגה בשימוש, אבל כשאני נכנס פנימה ובוחר הכל ומאפיינים כתוב לי 38 גיגה.איך זה יכול להיות שככ הרבה פשוט נעלם?(ווינדוס 7, pavillion dv6, כונן מחולק למחיצות)
פורסם 2010 ביוני 515 שנים צריך לרשום על זה בסטיקי כי זה לא פעם ריאשונה שאנשים ניתקלים בבעיה כזאת...יש קבצים ניסתרים בתוך הכונן כמו שמולטיקור רשם...לא רואים אותם.תגבה את הקבצים לDOK או לשולחן עבודה ותעשה אתחול לדיסק במידה ואם זה SLAVE.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים תגבה את הקבצים לDOK או לשולחן עבודה ותעשה אתחול לדיסק במידה ואם זה SLAVE. מה? :
פורסם 2010 ביוני 515 שנים אם יש קבצים שהם לא נראים אז אם מאתחלים את הכונן הם מתפרמטים ומתפנה המקום.גם אני חוויתי את הבעיה הזאת פעם וזה משעשיתי וזה עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.