עבור לתוכן

""מהפכת ה 3D החדשה""

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה כל ההתלהבות אני בכלל לא אוהב תלת מימד...

כאילו מה הביג דיל? קצת יותר קרוב? לא עושה לי את זה.

אני לא הולך לשלם יותר מ5 שקל על משקפיים

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היה לך חור בשן היית מבין :)

+1

פורסם

לא יודע מה כל ההתלהבות אני בכלל לא אוהב תלת מימד...

כאילו מה הביג דיל? קצת יותר קרוב? לא עושה לי את זה.

אני לא הולך לשלם יותר מ5 שקל על משקפיים

זה לא עניין של יותר קרוב, זו תחושת העומק שאתה מקבל.

לצורך העניין, זה כמו ההבדל בין להביט מהחלון על הנוף (3D) לבין להביט על תמונה בגודל החלון של אותו הנוף בדיוק (2D)

פורסם

^^^

יפה אמרת:xyxthumbs:

פורסם

מצטער להיות ישראלי אבל הנה עוד דוגמה להוכחה איך דופקים אותנו...

היום ראיתי את הפרסום הבא...

http://www.gametrailers.com/user-movie/nintendo-3ds-hands-on/345813?playlist=featured

ולמה בדיוק אין טלויזה כזאת שלא צריך משקפיים?! :kopfpatsch: :s05:

אגב זה נראה ממש מגניב למרות שאני לא ממש אוהב את נינטנדו.

כנראה שאין עוד אין טלויזיות כאלה כי צריך להסתכל בזוויות מסוימות וקרוב למסך (בנינטנדו 3DS זה לא בעיה כי מחזיקים בידים מול העיניים).

ככה שזה בינתיים לא פרקטי.

בכלל השימוש הביתי היחיד לדעתי ששווה להשקיע בשבילו תלת-מימד זה ה-PS3.

לדעתי זה נורא מוסיף לחוויות המשחק, אבל אני לא מוכן להוציא 2000 שקל למסך 22".

פורסם

זה לא עניין של יותר קרוב, זו תחושת העומק שאתה מקבל.

לצורך העניין, זה כמו ההבדל בין להביט מהחלון על הנוף (3D) לבין להביט על תמונה בגודל החלון של אותו הנוף בדיוק (2D)

כן אבל עדיין זה לא ממש נותן לך עומק אמיתי.

זה מגניב וזה אבל כבר נמאס לשמוע על זה בכל דבר אפשרי היום

פורסם

קשה להבחין תלת מימד אמיתי במרחקים גדולים. אדם רואה באמת תלת מימד רק במרחקים של כמה מטרים. מה שאנחנו חושבים שהוא תלת מימד הוא בעצם המוח שלנו שכבר רגיל לפרש פרטים מסויימים בתמונה בתור תלת מימד (עקב ניסיון קודם). לכן תמונה של נוף ב-2D ולהציץ דרך החלון ב-3D יראה אותו הדבר.

פורסם

אתה אולי לא תאמוד בקלות את המרחקים שבין 2 עצמים ממש רחוקים, אבל אתה כן תרגיש ששניהם רחוקים ביחס אליך.

הנוף היה סתם דוגמא להמחשה. במשחק, רוב העצמים הרלוונטים בדרך כלל מספיק "קרובים" אליך השחקן, ומה שרחוק, יורגש כרחוק.

זה נכון שהמח יודע לנתח מיידית ולאמוד מרחקים שבתמונה שטוחה, במיוחד בתנועה של משחק עם גראפיקה תלת מימדית.

גם אם תעצום עין אחת עדיין תתמצא במרחב, אבל זה לא אותו דבר כמו 2 עיניים.

פורסם

אם היית נולד עם עין אחת אז הייתה לך בעיה. היום המוח שלך "מחפש" דברים שיעידו לו על תחושת עומק.

פורסם

סבבה, לא מזלזל במוח (בטח לא בשלי :) ), אחרת לא היינו מסוגלים לשחק ב 3d shooters עד עכשיו.

אני לא אומר שכל ה-3D הזה זה דבר ש"צריך". זה בסך הכל נותן תחושת עומק יותר טובה \ "אמיתית". קרא לזה entertainment אם אתה רוצה.

פורסם

אני נוטה להיות סקפטי מאוד עד כמה זה ישנה את חויית השימוש במחשב. נקווה שדבר כזה יגיע לביקורת בקרוב ;D

פורסם

לדעתי זה בעייתי לעשות ביקורת לדבר כזה, כמו לעשות ביקורת לאיכות מסך ע"פ תמונות, כל אחד יראה את זה בצורה שונה לפי המסך שיש לו בבית

ככה שזה בלתי אפשרי לאמוד מה נראה יותר טוב ..

פורסם

סתם זרקתי הערה כי מעניין אותי לראות איך הרעיון הזה מיושם בפועל.

פורסם

תשמעו ניסיתי עכשיו משחק אם סתם משקפיים מקרטון שיש לי והגדרות ב - 3dvision של הכרטיס מסך

וזה דיי מגניב הרעיון נחמד אבל זה דיי דופק את המוח אחרי כמה דקות

אבל בהחלט מעניין לשחק ככה :)

פורסם

אני ישתדל שעוד השבוע אני יעלה כאן ביקורת על ה3D Vision ועל המסך Acer GD235HZ בפרט, יש פה המון דברים לדבר עליהם.

כשאני קורא את התגובות כאן אני פשוט אומר לעצמי הלוואי והם היו יכולים להבין כמה זה מדהים, אגב ב3D חווית המשתמש היא עניין מאוד אינדבידואלי מכיוון שזה הכל תלוי בכמות עומק שהעיניים שלנו מסוגלות לתפוס וכמות הזמן שלוקח למוח כדי להבין את זה, אז בעוד שלדעתי זה מדהים למשתמש אחר זה יכול להיות נוראי מכיוון שלעיניים ולמוח שלו מאוד קשה להתמודד עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים